Πρωτάθλημα Β' Εθνικής 2009/10

Ανεβηκαμε λογικα και με τη βουλα.Θελουμε αλλους δυο βαθμους!!Να πω κατι ομως επειδη χθες ημουν στο γηπεδο.Προσωπικα δεν θελω να ανεβουμε με αυτον τον τροπο(οσοι ειναι Βολιωτες θα καταλαβουν).Δεν λεω περισσοτερα.

ποιο ειναι το νοημα λες και στο τελος να μην λες…
πες δεν θα πει και κανεις τιποτα…
ειχε διαιτησια? επισοδοια? Ufo?τι?

Ε, λιγο η διαιτησια,λιγο ο προεδρας,λιγο οι φουσκωτοι,ολοι βαλαν ενα χερακι…

α ναι? σωπα δεν ακουσα τιποτα…
μαζι με τον μπεο μερικες φορες πανε και αυτα…
δεν πειραζει…
δεν ειναι χαρακτηριστικο του βολου…
ενος ανθρωπου ειναι…

Μια κρύο μια ζέστη Η Πανσεραικάρα…ελπίζω πια βάσιμα για πλέη-οφ:):!:

[SIZE=“4”]Παραιτήθηκε ο Μπέος[/SIZE]

Την παραίτησή του από προεδρία αλλά και τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου του Ολυμπιακού Βόλου υπέβαλε ο Αχιλλέας Μπέος λίγο μετά την μαθηματική άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Ο κ. Μπέος με ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε πως η απόφασή του είναι για προσωπικούς λόγους. Παράλληλα διαβεβαίωσε τον κόσμο της ομάδας πως ο προγραμματισμός θα συνεχιστεί κανονικά.

Η ανακοίνωση:

«Μετά και από τη σημερινή μαθηματική άνοδο της ομάδας μας στη Σούπερ Λίγκα, δηλώνω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους. Διαβεβαιώνω το φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ο προγραμματισμός συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα

Αύριο μεγάλη μέρα-μάχη στη Κατερίνη:):!:

Προσωπικα,ολο το απογευμα ειμαι χαλια!!!Δεν ξερω τι να κανω,να χαρω για την ανοδο η να λυπηθω για το οτι μενουμε ακεφαλοι και στην Α Εθνικη χωρις Μπεο,εχουμε ηδη πεσει!
Κριμα,πολυ κριμα!!Η ομαδα σημερα εξσφαλισε την ανοδο κι αυτος βγηκε να δηλωσει παραιτηση.Αν ειναι κολπο για να πιεσει το Δημο Βολου για το γηπεδο,ειμαι πραγματικα μαζι του.Αν ομως αποτελεσει παρελθον απο την ομαδα μας,τοτε θα φυγουμε απατοι!!!

ρε συ δεν ειπε οτι φευγει απο τον βολο…!!
απο προεδρος φευγει…
και μαλλον ειναι μετα απο πολιτικες πιεσεις και οχι για το γηπεδικο…
που να δεις τι παιζει στην καβαλα…
εχουν παρει φωτια τα τηλεφωνα…!!

και κατι που ξεχασα πριν…
[SIZE=“4”]
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ…!!!
[/SIZE]

:smiley:

[QUOTE=crimson_Idol;865116]ρε συ δεν ειπε οτι φευγει απο τον βολο…!!
απο προεδρος φευγει…

που να δεις τι παιζει στην καβαλα…
εχουν παρει φωτια τα τηλεφωνα…!!

και κατι που ξεχασα πριν…
[SIZE=“4”]
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ…!!!
[/SIZE]

Ρε φιλαρακι,δεν ξερω ειλικρινα!Αν διαβασες η ξερερις κατι,πες το γιατι εγω χωρις Μπεο μπροσταρη δεν μπορω να μας φανταστω sUper League.Ναι ξερω δεν πουλαει μετοχες,αλλα τον θελω μπροστα,
Tι εγινε στην Καβαλα?
Eυχαριστουμε ρε φιλαρακο.Να γνωριστουμε να πινουμε κανα τσιπουρο πριν τα μεταξυ μας ματσακια!

για αρχη ξερω οτι σε δυο προεδρους εδω και 2-3 βδομαδες εχουν ασκηθει πιεσεις για να εξαφανιστουν απο την πρωτη γραμμη…
ο μακης(ενας ειναι ο μακης) και απο οτι ακουστηκε ο αλλος ειναι ο μπεος…

ο μακης εψαξε να πουλησει την ομαδα και ταυτοχρονα εκανε ερωτησεις αν καποια ομαδα στην θεσσαλονικη θελει “χρηματοδοτη” :roll:
αν και απο οτι μαθαινω παιζει να συνεχίσει να εχει την παε αλλα να μην παταει καν στο γηπεδο…!!!
ισως κατι τετοιο να γινει και με τον μπεο…
να εχει την ομαδα αλλα να μην εμφανιζεται και τοσο οσο πριν…

για προεδρος του ολυμπιακου ακουστηκε ενα ονομα σε τοπικο μεσο αλλα δεν το επιασα#-o
σορρυ…δεν ειμαι και τοσο γνωστης του ολυμπιακου…

παντως μην νομιζεις οτι επειδη δεν θα ειναι προεδρος ο μπεος θα σας φανε λαχανο…
μπορω να σου πω οτι ειναι και καλυτερα…!!
ενας απελευθερομενος μπεος ειναι καλυτερα…πιστεψε με…!!

οσο για τα τσιπουρα, να ειμαστε καλα σε υγεια και ολα θα γινουν…:slight_smile:
μακαρι να ερθεις και λαρισα να τα πιεις εδω:

νεο γηπεδο…
[B]κατηγοριας uefa 3 αστερων…!

16.118 θεσεις…
1.104 θεσεις σταθμευσης
εστιατοριο-μπαρ 700τ.μ. (600 ατομων)
38 σουιτες των 12 ατομων
1 προεδρικη σουιτα των 24 ατομων
4 αποδυτηρια 25 ατομων
13 κυλικεια…
24 θυρες…!!!
4 ανελκυστηρες
ξενοδοχειο 100 κλινων
πολυκινηματογραφος
ανοιχτο θεατρο 1.500 ατομων…[/B]

και 2 εμπορικα απο πισω συν αλλα διαφορα πραγματα…

:slight_smile:

Φιλαρακι,ωραιος!Σε ευχαριστω.Υγεια πανω απ’ολα!!!
Εγω Λαρισα ερχομαι πολυ συχνα!Αυτο το Stage το εχουμε κανει δευτερο σπιτι μας.
Επομενη συναυλια που ισως ερθω ειναι των Kilimanjaro Jazz Ensemble!
Θα σε ενημερωσω αν ειναι πριν το live η και κατα τη διαρκεια να βρεθουμε να τα πουμε.

Αυτο το Stage το εχουμε κανει δευτερο σπιτι μας.
:lol::lol:

ωραιος…!!

μακαρι να ειμαι καλα σε υγεια(γιατι τωρα ειμαι σε μια περιεργη φαση:?) και εδω ειμαστε…

:slight_smile:

Η ομαδα ειναι ηδη Super League κι εχουν αρχισει τα μεταγραφικα χτυπηματα!Συμφωνα με δημοσιευμα τοπικης εφημεριδας ο Ολυμπιακος Βολου ενδιαφερεται για τον Ματιας Λεκι του Ηρακλη.Εχει εμπειρια απο Ισπανια ο Λεκι καθως εχει αγωνιστει σε Ατλετικο Μαδριτης και Θελτα.Για να δουμε αν ειναι μονο φημες η θα προχωρησει η μεταγραφη.

http://www.taxydromos.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001001001004&nodeId=9&articleId=22602

πουτανα ολα χθες ο μπεος…!!!

σε τοπικη εκπομπη εκανε παρεμβαση γιατι δεν ηταν πρωτο θεμα η ανοδος του ολυμπιακου και ηταν μια συνεντευξη του κυριακιδη(της λαρισας)

εβρισε λαρισα πιλαδακη κυριακιδη τον δημοσιογραφο και γενικα οτι υπαρχει…!!

στον δημοσιογραφο …:
-απο εδω και μπρος θα κανεις εκπομπη μονο με κτηνοτροφους και τσοπανιδες…:lol:

και ολα αυτα γιατι απλα το υλικο με το ρεπορταζ του ολυμπιακου ερχοταν απο την καλαματα και δεν ηταν δυνατον να παιξει ακομη…
ετσι και αλλιως ολη η εκπομπη μετα για τον ολυμπιακο ειναι…
ηρθαν τα πλανα και ολα μια χαρα…

*δεν σου ειπα οτι ειναι πιο αερατος ο μπεος οταν δεν εχει “τιτλους” πανω απο το κεφαλι του…??

δευτερη παρεμβαση:

1)Αδερφε,την ειδα χθες την εκπομπη ολοκληρη μεχρι το τελος,Απαραδεκτος ο Μπεος.Ο Αποστολος Γαλατης ειναι Ολυμπιακος Βολου μεχρι τα σωβρακα και το ξερουν και οι πετρες.Γουσταρω τρελα Μπεο,αλλα χθες ηταν τραβηγμενος πολυ.Φυσικα και διαφωνω με το να βρισει τη Λαρισα,τον παιχτη και τον λαο της Α.Ε.Λ.
2)Δευτερο και σημαντικοτερο:Oπου να’ναι θα μαθευτει ευρεως,αλλα ας το βγαλω εδω απο τωρα.Ειλικρινα κριμα και φοβαμαι οτι χθες χαιρομουν τσαμπα.

Υ.Γ:Eχω τα μπαλακια να λεω οτι γι αυτο το πραγμα πραγματικα ντρεπομαι.

το εγραψα και εγω για τα στημενα…
κοιτα…
δεν ειναι ολα αυτα στημενα…
αλλα καποιες ομαδες και καποιοι αγωνες ειναι…
οπως αυτος:
Εθνικός Αστέρας-Πιερικός 1-2 15/11/09 (σοβαρά ύποπτος)
που ολοι η ελλαδα ηξερε οτι ειναι στημενο…
οπως και ολοι που ηταν στο γηπεδο…
μεχρι και συνθηματα ειχαν βγαλει…

επισης αυτο το
Ολυμπιακός Βόλου-Ηλυσιακός 0-1
ειναι γεγονος πως κατι εχει γινει…

αλλα αλλο ειναι να στηνεις ενα ματς για λεφτα(στοιχημα) και αλλο για να βοηθησεις μια ομαδα να σωθει ας πουμε.:wink:
γιατι αν ειναι ετσι πρεπει ηρακλης και λαρισα να πεσουν εδω και τωρα…!!

Μιλας,λογικα Ετσι ειναι,αλλα ρε φιλε δεν θα αντεξω να μας στερησουν την ανοδο και να πεσουμε στη Δ Εθνικη,γιατι με το γραμμα του νομου αυτη ειναι η τιμωρια.Βεβαια Μπεος ειναι αυτος,καπως θα μας ξελασπωσει.

δεν παιζει κατι τετοιο…
γιαυτο και πιεζουν τον μπεο να κανει στην ακρη…
ο ολυμπιακος θα ειναι στην α’ εθνικη και ας ειναι σε 50 στημενα μεσα…
μην φοβασε

Πρά την χθεσινή ήτα λέπω Πανσεραικάρα στα πλέη-οφ, αλλά αυτό από μόνο του δεν φτάνει…πρέπει να το παλέψουμε μέχρι τέλος:):!: