Mερικοι ανθρωποι δεν παιζονται!!
Και μερικοι αλλοι απαντουν…
Mερικοι ανθρωποι δεν παιζονται!!
Και μερικοι αλλοι απαντουν…
το να βγαινει να μιλαει ο μητροπουλος και να λεει αυτα που λεει, σημαινει πως εχει χιουμορ…
ακου εκει να αναφερει που αδικηθηκε η ομαδα του, οταν αυτη η ομαδα εχει με την βια !! μπει στην β’ εθνικη…:!:
βασικα χιουμορ ή βλακεια ονομαζεται?? :-k
Ολη η Ελλαδα βλεπει οτι ο Ολυμπιακος Βολου παιζει την καλυτερη μπαλα στη Β Εθνικη.Ειναι ψεμα ρε παιδια?
Καποιοι αλλοι δεν το βλεπουν.Ναι,ο Ο.Φ.Η ισως και να αδικηθηκε χθες στο Βολο,το παραδεχομαι.Το σκορ ομως ηταν ηδη 2-0!
Αρα αυτα που λετε φιλοι Κρητικοι,δεν πολυισχυουν!
http://www.sportnet.gr/report.php?id=219593
Προφανως ποναει πολυ το-13!!!
Έχει να φάει καλά ο Ολυμπιακός Βόλου απο την ΑΕΛ του χρόνου…
Ο μπέος είναι πολύ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ και βλέπω να τρώει τσαπού μέσα στο Αλκαζάρ
Πάντως μια ομάδα που συμπαθώ η Δόξα Δράμας φαίνεται να πηγαίνει καλά
1)Πιο προκλητικος απο σενα φιλε δεν νομιζω να ειναι ο Μπεος ,που με το καλημερα μας λες για τσαπου και τετοια.Εγω γραφω εδω τοσο καιρο ,τα περισσοτερα παιδια με ξερουν ,δεν εχω πει καμμια κακη κουβεντα για τη Λαρισα,ισα ισα μαλιστα!
2)Φαινεσαι λιγο αμπαλος,για να μην πω ασχετος μια και η Δοξα ξεκινησε καλα,αλλα τωρα ειναι μεταξυ του να σωθει και να δωσει αγωνες play out!Δεν πηγαινει πλεον καλα δηλαδη.Μεταξυ μας βεβαια κι εγω την συμπαθω!!
3)Και μια και μιλησες για τσαπου,αυτην μαλλον την γευτηκες εσυ στο Κυπελλο με 2-1.
ηρεμαααααα…
ειναι λαρισεος ο romantic_7 ?? :-k
εγω δεν εχω κανενα προβλημα να ερθει ο ολυμπιακος στο αλκαζαρ και να κερδισει κιολας…
ετσι ειναι η μπαλα…
ειδικα αν κανει και μια καλη ομαδα θα εχει ενδιαφερον και σε σχεση με την ομαδα της λαρισας…
παντως αν παιζει δευτερο γυρο στην εδρα της λαρισας ο μπεος θα δει την ομαδα του να παιζει στο νεο γηπεδο της αελαρας…
εδω δηλαδη…
http://www.ael1964.gr/inside.asp?pid=6&ch=3315
στην εικονα με ημερομηνια 01-04-2010 τερμα δεξια…
ποσο θεικο ειναι που μοιαζει το γηπεδο με αγγλικο ή σκωτσεζικο…??
8)
Ναι,ρε φιλε μαζι σου.Εγω με τη Λαρισα ειλικρινα κανενα προβλημα,αλλα δεν θελω να με προκαλει ο αλλος στα καλα καθουμενα.Σε εχω καταλαβει οτι ιεισαι Λαρισαιος,αλλα δεν σε προκαλεσα ποτε,ισα ισα συμφωνουμε κ σε πολλα
.Το γηπεδο σας θα ειναι καλυτερο κι απο το ‘‘Καρσισκακη’’,σιγουρα.Απο τις μακεττες που ειδα,φαινεται φανταστικο.Εντελως αγγλικου τυπου!!!
Και να ξερεις οτι οταν η Α.Ε.Λ επαιξε μια φορα για το Ιntertoto και μετα για το U.E.F.A στο Πανθεσσαλικο,εγω δεν εχασα παιχνιδι και μαλιστα στο τελευταιο με τη Νυρεμβεργη ημουν και με φιλους Λαρισαιους μαζι,
Πανω απο’ολα το ποδοσφαιρο φιλε μου και ειλικρινα το εννοω αυτο!!!
ωραιος…
καλα μην λες και καλυτερο απο το καραισκακη…(θα μπει ο chrisp και θα γινει μαχη.)
δεν θα ειναι και τοοοσο τρομερο.
απλα θα ειναι ενα καλυτερο γηπεδο, και οχι ενα που ειναι ετοιμο να πεσει…
στο ιντερτοτο λες τοτε που παιξαμε χωρις ξενους με την τουρκικη και ηρθε 0-0…?
ειχα ερθει και εγω…
κριμα που τοσο με αυτους οσο και στο ουεφα δεν μπορουσαμε να ειμαστε στην λαρισα και επρεπε να ερθουμε εκει…
δεν εχω κανενα προβλημα με τον βολο…
ασε που βλεπαμε και το γηπεδο και λεγαμε εμεις ρε πουστη ποτε θα κανουμε…
με την νυρεμβεργη ηταν στο τελος του ομιλου και μολις ειχε πεθανει ο πατερας της κοπελας μου και δεν ηρθαμε…
οπως και ολος ο κοσμος της λαρισας…
δεν πειραζει…
στο καινουργιο
Kαι τωρα που βλεπω εγω το δικο σας λεω εγω τωρα:’‘Eμεις το Ε.Α.Κ ποτε θα το κανουμε?’’.
Αυτο εδω που διαβασα ισχυει?
http://www.sportrikala.gr/article/8909/
http://www.parapolitika.gr/el/αθλητισμός/φτηνά-τη-γλύτωσαν-πηλαδάκης-κοντομηνάς
Ελλαδαρα το μεγαλειο σου!!!
ναι ρε συ…
εγινε πριν κανα μηνα σχεδον…
παραλιγο να μην εχουμε προεδρο…
:lol::lol:
Και στις Σέρρες λέμε για γήπεδο, στον Λευκόνα…άντε με το καλό να προλάβουμε να το δούμε:):!:
μακαρι να γινει και στις σερρες…
σε αυτο που ειναι τωρα εχει παει ο παππους μου την εποχη της χουντας μαζι με την γιαγια μου και 2,500 λαρισεους…
και ηταν στο πεταλο αριστερα οπως ειναι το τηλεοπτικο πλανο.
τοτε δεν υπηρχε φυσικα πεταλο…
μια πλαγια ειχε…
φαγαν και ξυλο απο την αστυνομια…
“η θα χασετε η θα φατε ξυλο…” :?
αλλες εποχες…
…και μετά Σεραική μπουγάτσα στην πλατεία Ελευθερίας…να μας ακουμπήσετε και κανά φράγκο:p :!:
Καλαματαρα μου δεν πειραζει!Μπορει να μας φτιαξει ο Αστερας και απο τη Γ’ να βρεθεις στην Α’!Καθε κυριακη εκει θα 'μαι μαζι με τα Bulldogs!ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΟΛΕ!
Και ξαναρωτάω, ο Αστέρας τι θα κερδίσει απ’την ένωση;
Θες την αποψη μου αν και δεν με αφορα αμεσα το θεμα?
Πιστευω,τιποτα.Θεωρητικα,κοσμο στο γηπεδο!!!Η Καλαματα μαλλον φαινεται να ειναι η ευνοημενη αυτης της ενδεχομενης συγχωνευσης,αλλα και παλι το λεω οτι δεν ξερω το background!
Τιποτα δεν θα κερδισει ο Αστερας.Και τον κοσμο που θα παει θα παει να δει την καλαματα,και οχι τον Αστερα.
Εντάξει τότε κερδίζει κόσμο και κυρίως λεφτά:):!:
Ποιος ειπε οτι τα τραινα δεν παθαινουν βλαβες?Χασαμε,μετα απο παρα πολυ καιρο,αλλα συνεχιζουμε να ειμαστε πρωτοι και πιστευω οτι απο το επομενο παιχνιδι με τον Αγροτικο Αστερα θα επανελθουμε στις νικες.
Τώρα χλώμευσαν τα πλέη-οφ, ας είναι, εδώ πριν λίγο καιρό λέγαμε ότι πάμε για Γ’:):!: