Με τον Αστέρα Τρίπολης; και τι θα κερδίσουν οι Τριπολιτσιώτες;:):!:
Το τραινο δεν σταματησε ουτε στην Καρδιτσα!!!Εστω και το ‘‘Χ’’ καλο ηταν ,σε ενα δυσκολο,απαιτητικο και φανατισμενο θεσσαλικο ντερμπυ.Το α ημιχρονο ηταν μετριο,το β ομως πιο εντονο ,με φασεις και ευκαιριες κι απο τις δυο ομαδες.Ειμαστε πρωτοι με ενα βαθμο μπροστα απο την Κερκυρα!!!
6σφαιρη η βολάρα !
εχει τρελαθει ο ολυμπιακος βολου…
αντε να δουμε του χρονου ντερμπι θεσσαλιας… (πρωτα ο θεος…:roll:)
Tο τραινο δεν κανει στασεις,αγαπητοι φιλοι!!Χαρηκα που αυτο εγινε εναντιον της γειτονιας της Αθηνας,του τρισαθλιου κι εμετικου Αιγαλεω.Οι παικτες του στο ημιχρονο,λογω της 5αρας ,αντεδρασαν σπαζοντας τα αποδυτηρια του γηπεδου.Και μετα μιλαμε για βια στα γηπεδα,οταν οι ιδιοι οι ποδοσφαιριστες που πληρωνουμε για να τους δουμε,αποτελουν τα χειροτερα προτυπα.Φυσικα,δεν μιλαω για ολους,εννοειται αυτο.
Θα το ξαναπω κι ας γινω κουραστικος:Προσωπικα απαιχθανομαι τις ομαδες των γειτονιων της Αθηνας(Ιωνικος,Ηλιουπολη,Αιγαλεω,Ατρομητος,Θρασυβουλος κλπ)και θελω να τις δω να εξαφανιζονται απο το Ελληνικο ποδοσφαιρο.Πιστεψτε με επειδη ημουν στο γηπεδο,τα εξι που εφαγαν ,λιγα ειναι!!!
Έτσι μαζί σου μάγκα, η κάθε γειτονιά εδώ, έχει και την δική της ‘‘ιστορική’’ ομάδα:):!:
Εμπρός και για την Πανσεραικάρα να ξανά έρθει στα σαλόνια:):!:
Nαι,συμφωνω!!Ο Πανσερραικος με Κοκοτοβιτς ειναι αλλη ομαδα.Ο Ογιος θα την εριχνε,ο Κοκο την παει για πανω.Οι Σερρες λογικα θα ειναι paly-off και επειδη ο Ο.Φ.Η μου φαινεται πολυ ασταθης,δινω πολλες ελπιδες στον Πανσερραικο.
Χθες ο Παπαδοπουλας στην εκπομπη ‘‘Στην Υγεια Μας’’ ειχε αφιερωμα στις Σερρες και φυσικα δεν ελειψε η αναφορα στην αγαπημενη σου ομαδα!!!
Είναι και ο Πιερικός μέσα στο κόλπο, κιέχει και ευνοικότερο πρόγραμμα:):!:
Aν θες την αποψη μου,τον Πιερικο δεν τον εχω για play off.Να μου πεις για Παναιτωλα,να σου πω ‘‘ναι’’,αυτον τον εχω για υπολογισιμη δυναμη…
κοιτατε εκτος απο βολαρα και κερκυρα που εκτος αππροοπτου ανεβαινουν για μενα δεν θα αφησουν τον οφη βητα. δλδ μου φενεται τρελο να μην ανεβει ο οφη…
Η λογικη ,φιλε μου,λεει αυτο ακριβως που λες.Δεν νομιζω κι εγω να τον αφησουν στη Β Εθνικη,δευτερη χρονια,αν και η Κρητη εχει τον εκπροσωπο της στη μεγαλη κατηγορια(δεν το λεω υποτιμητικα,ουτε πιστευω οτι δεν χωραει κι αλλη κρητικη ομαδα,για να μην παρεξηγηθω).Απλα με βαση την εικονα των ομαδων στον δευτερο γυρο,αξιζουν αλλοι κι οχι ο Ο.Φ.Η που εκτος εδρας ειναι ενα ερειπιο.
Οπως και να εχει,εμενα η ομαδα μου ειναι πρωτη και με διαφορα παιζει την πιο καλη και πιο ουσιαστικη μπαλα στην Β Εθνικη.
20 χρονακια ηταν αρκετα,Α Εθνικη ερχομαστε ξανα!!!
8)
[B][COLOR=“Red”][SIZE=“5”]Ω ΒΟΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ![/SIZE]
[SIZE=“6”]ΒΟ ΛΟ Σ ![/SIZE][/COLOR][/B]
Το τραινο κατεβασε ταχυτητα,αλλα σταση δεν εκανε…
Los Volos… Inside olos, is the answer!!!
Τo τραινο σφυριξε τρεις φορες!!!
Κριμα γι αυτα που εγιναν,αν θελετε την αποψη μου ηταν πεναλτυ η φαση του Ο.Φ.Η ,αλλα δεν αντιδρουν ετσι ρε παιδια!!!
εχει τρελαθει ο ολυμπιακος…
θα μας παρει σβαρνα ολους…
ωραιος…8)
καλυτερα που δεν το εδωσε το πεναλτυ…
δεν θελουμε οφη στην α’…
Δεν τα χάνει τα πλέη-οφ η Πανσεραικάρα…κιεκεί θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε:):!:
Θα σου πω εγω τι θα κανετε:πολυ απλα θα μας ακολουθησετε στην Super League.Το πιστευω αυτο,ο Ο.Φ.Η στο δευτερο γυρο ειναι να τον κλαινε οι ρεγγες,ενω εσεις εχετε μια σταθερα ανοδικη πορεια κι αξιζετε να αλλαξετε κατηγορια!!