Πρωτάθλημα Β' Εθνικής 2009/10

το διπλο της καρδιτσας μεσα στον εθνικο πως το κοψατε…??? :-k

Για το Βολο ηταν ευνοικο.Προφανως υπονοεις οτι βρωμαει η δουλεια.Ισως,δεν ξερω…

Όχι δεν πήγα γιατί δούλευα, σε καναδυό σκ θα ανέβω πάνω και θα τους δω εκεί:):!:

Μετα την ηττα της Κερκυρας απο την Αναγεννηση Καρδιτσας ,ο Βολος με νικη επι του Πιερικου μπορει να μειωσει στους 3 βαθμους τη διαφορα και να ελπιζει ακομη και για πρωτια,αν και για μενα λιγη σημασια εχει καθως το ζητουμενο ειναι να ανεβει κατ’ευθειαν.

Μακάρι από όλη αυτή την διαδικασία να ανέβουν επαρχιακές ομάδες, με κόσμο, ταλέντα, και καλές διηκήσεις:):!:

αλλα να μην βλεπουμε γηπεδα σαν αυτο της κερκυρας…
sorry κιολλας αλλα δε βλεπετε το γηπεδο…

για να μην μιλησω για τον χωρο των φιλοξενουμενων…
αμα συλληφθεις σε βαζουν σε ποιο ανθρωπινο μερος…
εκει νομιζεις πως θα ερθει ο σφαγεας να σε σφαξει…
σαν κατσικι νιωθεις…

αξια παντως ειναι πρωτη η κερκυρα…
σοβαρη ομαδα…
αλλο το ενα και αλλο το αλλο…

:slight_smile:

μιλας για την κερκυρα ενω υπαρχουν ακομα χειροτερα γηεπδα απο αυτο. εμεις το ξερουμε το θεμα αλλα η πολιτεια μας γυρναει την πλατηε δω και 5 χρονια που το ζηταμε. οταν προτεραιοτητα εχουνε αλλα γηεπδα σε αυτο θα παιξουμε τι να κανουμε. στα τους χτεσινου ματς να πω οτι η ομαδα μας κανει τρομερη κοιλια αυτη την περιδο και πρεπει να ξυπνησει αμεσα. φταιει φυσικα και ο ρποπονητης που ολο βαζει τους ιδιους 16 συνεχεια και εχουνε σκασει.

το λεω γιατι θα ανεβει σιγουρα…
οχι γιατι εχει το χειροτερο γηπεδο…
δεν εχω κατι εναντιον της κερκυρας…:frowning:

στην α εθνικη ο οπαπ δινει χρηματα για τις ομαδες που δεν τηρουν προδιαγραφες α’ εθνικης. τωρα αν δεν τα δωσουν ή αν τα λεφτα τα δωσουν και πανε “αλλου” σε πολιτικα και παραγοντες τι να σου πω…

δεν διαφωνω καπου…:slight_smile:

ακομη και τα χρηματα απο τηλεοπτικα δεν ειδα να πηγαινουν σε εγκαταστασεις…(οχι θα πηγαιναν)

τα λεφτα των τηλεοπτικων δεν πανε σιγουρα στο γηπεδο, αλλα στην ιδια την παε. οταν το γηπεδο δεν ειναι δικο σου (της κερκυρας ειναι δημοτικο), δεν μπορεις να του βαλεις χερι ετσι απλα. ενω χρηματα απο τον οπαπ μπορουν να πανε κατευθειαν στο γηπεδο αν συμφωνηθει καπως.
να λεμε παλι καλα που τη τελευταια φορα που ημασταν στην α’ εθνικη μας βαλανε πυλωνες με φωτα…

παντως και γω οταν ειχα πρωτοπαει, ετσι σκεφδτομουνα. τι κωλογηπεδο κτλ, αλλα αν δεν το φταξει το κρατος, κανενας δεν θα το φτιαξει. καλα μην πω για το βοηθητικο… εκει να δεις γελια…

Το τραινο δεν το σταματησε ουτε ο Σουλης!2-1.Επομενο θυμα οι ‘‘μαυραετοι’’!!!

…κιεμείς στας Σέρρας τρένο πάμε για την καταστροφή:(:!:

Λυπαμαι που το λεω,αλλα προς τα εκει παει το πραγμα!!!

Βολάρα - Δόξα δράμας : 4 - 0 :D:D

μαζί με την κέρκυρα πρώτος ο βόλος σε βαθμολογία !!! με 45 βαθ κ τον όφη να ακολουθεί στους 39 …

(σχεδόν σίγουρα) από του χρόνου Α ΕΘΝΙΚΗ !!!

(δν πολυασχολούμαι με αθλητικά αλλά χάρηκα !!! :smiley: )

εμεις παμε ολοταχως για φουντα με τις μαλακιες του τενεκε… τριτοι θα βγουμε αν συνεχιζει να παιζει με 13 παιχτες και δυστυχως πληρωνει τις μαλακιες των μη μεταγραφων.
καλα για το γηπεδο δεν το συζητω, για πολο ή τραμπολινο καλο ειναι…

Aς βρεθει ενας σταθμαρχης να σταματησει αυτο το τραινο που λεγεται Ολυμπιακος Βολου!!!Μονο τεσσερα στους κατα τα αλλα συμπαθεστατους ‘‘Μαυραετους’’!!Ημουν μεσα φυσικα οπως σε ολα τα παιχνιδια εντος εδρας και θαυμασα μια ομαδα η οποια εχει τρελλη χημεια και πολυ σταθερη αποδοση.
Samis,εντελως καλοπροαιρετα μπορω να σου αφιερωσω το παρακατω κομματι?

Συγκατοικοι,φιλε…

μπραβο στον ολυμπιακο βολου…

κριμα που εμεις θα ειμαστε σε αλλη κατηγορια και δεν θα βρεθουμε…
τωρα παραιτηθηκε ο αλλος…λες και προλαβενουμε…:?

Φιλε μου,ουτε κι εγω θελω να πεσει η Λαρισα.Μου ειναι πολυ συμπαθης κι εγω κολληματα τυπου Λαρισα -Βολος ποτε δεν ειχα.Ακουγεται για διαδοχο?Ισως ο Παπακωστας να μπορουσε να κανει κατι!!!

παπακωστας και κωστενογλου…
αμα ερθει ξενος μεχρι να παρει μυρουδια το χασαμε το κορμι…:?

και εγω δεν εχω κολλημα με τον βολο…
μακαρι του χρονου να κανει και πορεια…
ασχημα ειναι να παιζουμε διπλα-διπλα…??

αχ,
το ξεχασα…

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ…:?