Θα γελάσεις εγγυημένα!
και αξιόλογο να μην είναι σήμερα το έργο, θα περάσεις καλά :naughty::naughty:
Ο δικός μου απολογισμός από τις Νύχτες Πρεμιέρας είναι καλός.
Please Give: ωραία ταινία, πολύ γέλιο, μαύρο χιούμορ, η γιαγιά της ταινίας θεά :respect:
Into Eternity: πολύ ενδιαφέρον, σε προβλημάτιζε, ήξερα ότι είναι ντοκιμαντέρ (γιατί κάποιοι που πήγαν να το δουν δεν είχαν ιδέα και σχολίαζαν αρνητικά χωρίς λόγο).
The Kids are Right: ευχάριστο και αυτό, καλές ερμηνείες, αλλά όχι η καλύτερη ταινία του φεστιβάλ (ήταν και η ταινία της πρεμιέρας).
Lemmy: τα είπαμε για αυτό και να μην είσαι τρελός φαν του Λέμυ έχει πολύ ενδιαφέρον να το δεις.
The Runaways: καλό, αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερο. Ενδιαφέρουσα ιστορία για τη ροκ μουσική και μεγάλες γυναικίες μορφές της (joan jet, lita ford).
Sebbe: το αγάπησα. Ελπίζω να βγει ταινία κοινού. Μόνο κλάμα
Monsters: Είχα πει την αποψή μου για τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Δεν με ακούει κανείς όμως. Καλύτερο των προσδοκιών, γιατί δεν έδειχνε πολλά χταπόδια. Love story με φόντο χταπόδια Ωραία ατμόσφαιρα πάντως.
Trash Humpers: τα λόγια είναι περιττα (που λέει και γνωστή λαική τραγουδίστρια).
Τελικά πήγα σε περισσότερες ταινίες από αυτές που αχικά υπολόγιζα :-s Οικονομικός απολογισμός: To ταμείο είναι μείον.
Ειδα μια κ καλη (κ τζαμπέ)
Lemmy.
Ποσοστο επιτυχιας 100%
Θα παμε κ στο παρτυ ληξης αποψε κατα τις 11 καπου σε ενα μερος κοντα στο αττικα κ κομπλε.
Κ του χρονου.
ένα μέρος κάπου κοντά στο άττικα το Pasaji? :razz:
μπραβο αυτο
τι λεει ? πες κανα ινφο
αμα ψηθεις περνα
βασικά μάλλον είναι αρκετά κυριλέ για τα γούστα μου, αλλά είναι από τα πολύ καλά εστιατόρια του κέντρου, και το βράδυ μετατρέπεται και σε κάτι σαν κλαμπάκι.
απ’ότι ξέρω μουσική θα παίζει ο ηλίας φραγκούλης από το mad.
εγώ τώρα βαριέμαι να πάω.αν το πάρτι λήξης ήταν σε κανά bios ή six dogs, μπορεί να ερχόμουν.πάντως πιστεύω πως θα περάσετε καλά.8)
Το φιλμ Ο Πειρασμός του Αγίου Τόνι από την Εσθονία κέρδισε τη Χρυσή Αθηνά.
Βραβείο σεναρίου απονεμήθηκε στο βρετανικό Four Lions , ενώ για τη σκηνοθεσία βραβεύτηκε το En Waar de Sterre/ Ο Μικρός Ιησούς της Φλάνδρας του Βέλγου Γκαστ Βαν Ντεν Μπέργκερ.
Το τρυφερό Sebbe από τη Σουηδία κατάφερε να «κερδίσει» το κοινό του Φεστιβάλ -όπως και το βραβείο κοινού.
Βραβείο στο διαγωνιστικό τμήμα Φιλμ και Μουσική αναδείχθηκε το ντοκιμαντέρ Benda Bilili!
πιο αναλυτικά εδώ
Αφου δεν ειχε ‘Σαβουρογαμηδες’ το διαγωνιστικο μενου, κλαιν μαιν…χρυσοι στις καρδιες μας
Άντε μπράβο.
Χθες, σε μία καταπληκτική στιγμή έμπνευσης, πήγα κια είδα τρεις ταινίες στο Δαναό 2. Δεν ξέρω τι συναστρία ήταν αυτή, αλλά μου άρεσαν και οι 3!
Four Lions - τέσσερις νεαροί (εντάξει, τρεις νεαροί κι ένας όχι και τόσο) ισλαμιστές Άγγλοι, αποφασίζουν να ξεκινήσουν τη δική τους Tζιχάντ ενάντια στη Βρετανική αυτοκρατορία. Απίστευτη σάτυρα με αυτό το Βρετανικό χιούμορ που σπάει κόκκαλα. Ξεκαρδιστικό εντελώς, και λιγουλάκι γλυκόπικρο. Όποιος έχει έρθει και σε επαφή με αγγλική κουλτούρα και δη με ασιάτες στην Αγγλία, θα διασκεδάσει με την ψυχή του.
Ο Σιμόν Βέρνερ εξαφανίστηκε - Γαλλική ιστορία μυστηρίου, τοποθετημένη σε ένα επαρχιακό λύκειο και γυρισμένη καλειδοσκοπικά. Δηλαδή βλέπεις τα γεγονότα ενός δεκαπενθήμερου μέσα από τα μάτια 4 διαφορετικών χαρακτήρων, μέχρι να δούμε τι τελικά συνέβη στον Σιμόν Βέρνερ.
Ο πειρασμός του Αγίου Τόνι - Εδώ δεν έχω πάρα πολλά να πω, δεδομένου του πόσο περίεργο ήταν το έργο. Κατ’ αρχάς πιστεύω πως δεν είναι ο τίτλος παρμένος τυχαία από Νταλί. Η ταινία ήταν ασπρόμαυρη, μου έφερε στο νου εικαστικά και “θεολογικά” Μπέργκμαν, όσο για την υπόθεση, εχμ, ας πούμε πως ήταν ένα σουρεαλιστικό ταξείδι στο ασυνείδητο του Τόνι. Αισθητικά εκπληκτική ταινία, με απίστευτη σκηνοθεσία και φωτογραφία, κάτι ανάμεσα σε πίνακας και παραμύθι.
Από τις λίγες μέρες που πραγματικά το χάρηκα!