Νύχτες πρεμιέρας 2010 (15-26/9)

Αυτή ήταν. Κάπως έτσι είναι:

Ον’τ’όπικ:

Monsters σήμερα \m/

We don’t care about music anyway λοιπόν.

Διαβάζετεεδώ τι παίζει.

Οι αρκετά εξοικειωμένοι με τον ήχο χρήστες του φόρουμ ακα bleedin history, forkboy, nomisteraki κλπ. να το δουν όπως και δήποτε όποτε παιχτεί.

Λοιπόν εξαιρετικό το ντοκυμαντέρ για την avant garde/Noise κοινότητα της Ιαπωνίας. Sound and vision σε όλο του το μεγαλείο, οι μουσικοί που εμφανίζονται ήταν εξαιρετικοί, και το κομμάτι που κλείνει την ταινία για σεμινάριο. Ήταν κι ο ένας γάλλος σκηνοθέτης εκεί και απάντησε σε ερωτησούλες μετά.

Μόνη παραφωνία κάποιοι που δεν άντεχαν το θόρυβο και σηκώνονταν και έφευγαν στη μέση της προβολής (τσου ρε λάκη), όπως και οι hype “αθενσβόις” ψευτοκουλτουριάρηδες που έκαναν ερωτήσεις “γιατί δεν παίζει ο Merzbow?” [-X

Μάθαμε και το Sakamoto Hiromichi που γαμεί, και ψάχνουμε και τους υπόλοιπους παίχτες. 8)

O Lupin μας έστειλε . TAKE IT TAKE IT…:stuck_out_tongue:

:’)

take it take it don’t break it, take it…

ενα hail σε οσους ΑΝΤΕΞΑΝ χτες να δουν μαζι μας μια…απεριγραπτη ταινια απο πολλες-απο ολες βασικα- αποψεις, για την οποια ακομα δεν εχω βρει λεξη να την χαρακτηρισω-μαλλον πολλες λεξεις χρειαζομαι-…

αναμενουμε σηκουελ και στηριζουμε παραταυτα8)

The seven son of the seven son :lol: :lol:
Η πιο καμένη ταινία που έχω δει. Παρόλα αυτά πέρασα καλά. Και το απίστευτο είναι ότι είχε σκηνοθέτη, σενάριο, συντελεστές κλπ. Και το ακόμα πιο απίθανο είναι ότι ήταν γεμάτο το σινεμά. Κοντέψαμε να μη βρούμε εισιτήρια.

Hail σε αυτόν που έκλεισε εισιτήρια από το ιντερνετ στις 12.30 και μας πήρε τα εισιτήρια της 7ης σειράς από το χέρι. Είμασταν στο ταμείο και βγάζαμε εισιτήρια και μέχρι να πούμε οκ για τις θέσεις κάναν φτερά 4 εισιτήρια 7ης σειράς. Που στο καλό ήσουν μικρέ ήρωα?? αν δεις το μήνυμα να επικοινωνήσεις 8)

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Το τελος ήταν πολύ μελό! Really!

@ Red Rum: Δεν πηρα χαμπάρι εγκαίρως το ντοκυμαντέρ που λες! Ένας φιλος που το είδε ειπε τα καλύτερα λόγια. Κι ας μην είναι εξοικειωμένος με το noise. (Όχι ότι εγώ ειμαι ιδιαίτερα!)

3 little devils have jumbed over the wall…
Μου κόλλησε!

LEMMY

γαμησε!

Zonad. (σκέτος κάφρος :P)

Μιλάμε για τρελό γέλιο χθες. Όλη η αίθουσα κράταγε στομάχια. Είχα καιρό να απολαύσω τόσο πολύ κωμωδία, οι ατάκες ήταν διαλεχτές και τα υπονοούμενα δίναν και παίρναν :naughty:

ειδα και εγω lemmy
γαμω
τρελλο ρισπεκτ για το ποσο προσγειωμενος ειναι

καλυτερες ατακες:

1. "οταν εισαι σε μπαντα δεν μπορεις να εχεις σχεση, φευγεις για τουρ, δεν βλεπεις την αλλη για 6 μηνες και κλπ κλπ κλπ
    εξαλλου ενα σεξ κραταει μιση ωρα ενω ενα λαιβ μιαμιση
    οποτε τι διαλεγεις?"

2. δεν μπορουμε να τους σωσουμε ολους…
    που 8α τους βαλουμε?

χαχχαχα

:lol2:

Είδα χθες το Sebbe στο Δαναό2 με παρουσία σκηνοθέτη, μου άρεσε η ταινία, αλλά το παράκανε λίγο με το δράμα του χαρακτήρα, δηλαδή ήταν λες και τον είχε μουτζώσει ο θεός. Πολύ καλή ταινία όμως, και πολύ συμπαθητικός ο σκηνοθέτης.

Γαμώτο έχω χάσει τις βασικότερες ταινίες που ήθελα να δω - το documentary για το noise, το great directors και το armadillo :frowning:
Trash humpers εννοείται πως θα κατεβεί, με πίτσα και παρέα, στο μέλλον.

Χθες σούρθηκα μέχρι το δαναό να δω το freakonomics. Είχε πολύ πλάκα. Ουσιαστικά παρουσίαζε κοινωνικοοικονομικές συσχετίσεις φαινομενικά άκυρων φαινομένων, σε μορφή στυλιζαρισμένου ντοκυμαντέρ. Το όλο θέμα ήταν εντελώς σε στυλ “τυχαίο? δε νομίζω!”

Το απόγευμα θα προσπαθήσω για Κουνουπιέρα. Ο ισπανικός Κυνόδοντας, λέει το πρόγραμμα. Για να δούμε.

Δεν ξέρω αν είδε κανείς χθες το four lions…Είχα πάρα πολύ καιρό να γελάσω τόσο. Περισσότερο γκαφατζίδικη παρά σχόλιο πάνω στην τυφλή τρομοκρατία της Τζιχάντ αλλά πραγματικά οι κεντρικοί χαρακτήρες ήταν ένας και ένας και οι σκηνές γκάφας και ηλιθιότητας η μία καλύτερη απο την άλλη. Πολύ γέλιο πραγματικά και ο σκηνοθέτης που παρευρέθηκε στην προβολή μεγάλη μορφή.

Ειλικρινά όταν βγει σινεμά τρέξτε! θα γουστάρετε τρελά!

Τον απο κάτω τον αγάπησα. Λατρεία.

^ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Στέλιο το είδες;

8 ταινίες με το αποψινό room in rome, όλες ψιλομαλακίες, εκτός του θεϊκού λέμμυ

ελπίζω απόψε να δούμε κάτι αξιόλογο, γιατι αλλιώς είναι τα πιο πεταμένα λεφτά που έχω δώσει σε διαρκείας

αλλη θεικη ατακα
που ακουστηκε στο lemmy

αν πεσει πυρινικη βομβα
μονο οι κατσαριδες και ο lemmy θα επιβιωσουν!!!

:lol::lol:

Όχι, αλλά και μόνο λόγω της φωτό θα το δω οπωσδήποτε.