Νύχτες πρεμιέρας 2010 (15-26/9)

Που ήσουν; και εγώ πήγα το πρωί στο Sebbe. Πολύ καλό :thumbup: Πολύ κλάμα επίσης. Ο μικρός έπαιζε φοβερά. Μα αυτοί οι Σουηδοί εκτός από μεγάλοι μουσικοί είναι και μεγάλοι ηθοποιοί. Το παίζει και αύριο και μεθαύριο στο Δαναό. Όσοι πιστοί να πάτε, αξίζει.
Την Τρίτη είδα το The Runaways. Καλό και αυτό. Φυσικά η ερμηνεία του Σουηδού σήμερα είναι κλάσεις ανώτερη από αυτή των Kristen Stewart και Dakota Fanning. Αλλά έχει ενδιαφέρον σαν ιστορία και στο δεύτερο μισό βελτιώνεται αρκετά.

αφού δε με πήρε ο ύπνος στην κατάστασή μου, η ταινία ήταν τουλάχιστον καλή :P.

εκτός από την εικόνα εν γένει (που ήταν άλλωστε και το μεγάλο ατού της ταινίας κατ’ εμέ), μ’ άρεσε πολύ και ο τρόπος που πήδαγε μεταξύ των δύο “θεμάτων”, είχε σωστή ροή. επίσης οι διάλογοι του ζεύγους δεν έφερναν αντιδράσεις του στυλ “ώχου, τι μλκίες λένε τώρα”, όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις. σε μένα τουλάχιστον :P.

το ηθικό δίδαγμα της ταινίας βέβαια είναι ότι…

η πολύ κουλτούρα βλάπτει σοβαρά τον εγκέφαλο. τι ακούσαμε πάλι σήμερα στον σινεματόγραφο…

ψ. ακούστηκε και η ατακάρα “ποιά κυδώνια, μύδια είναι”. χαμηλόφωνα ευτυχώς.

να πουμε για το ανελεητο ball-breaking βεβαια με τον αθλιο ηχο στην αρχη, που μεχρι να διορθωθει μας τα καναν ζεπελιν, αλλα χαλαλι γιατι μετα το εργο γαμευσε…

στο κέντρο ήμουν.άσε με να μαντέψω: ήσουν η μεταλλού που καθόταν μόνη της στα αριστερά?
καιρό είχα πάντως να δω τόσο καλή ερμηνεία από έφηβο.επίσης +1 στην σκηνοθεσία που είχε προσωπικότητα και δεν ήταν καθόλου κοινότυπη.

Dude για ποια ταινία λες? :-s

Edit: Χόρρορ αφού με έχεις ξαναδεί [-X και δεν ήμουν η μεταλλού που λες. Καθόμουν στο κέντρο 8)

Edit 2: Ας μπανάρει κάποιος τον φίλο από κάτω

Edit 3: Ο Δουδ πάλι νύσταζε?

Μαζι μας ηταν ο Δουδ στο pointe courte
Και μην ξαναπειτε μεταλλου τον φιλο αποπανω, μια χαρα 2 μετρα μεταλΑΣ ειναι\m/

επισης

MONO
(trollαρω γιατι ΠΡΕΠΕΙ)

Δεν το άκουσα αυτό με τα κυδώνια, lol. Μόνο κάτι γριές να κράζουν ελεεινά όποιον βρήκαν μπροστά τους άκουσα, λες και αυτός που καθόταν στην πόρτα δεν έκανε καλά την δουλειά του επειδή ο ήχος ήταν παραμορφωμένος. :stuck_out_tongue:

το ότι διακόπηκε η ταινία και ξανάρχισε αφού μπήκα στην αίθουσα, θα έπρεπε να σε βάζει σε σκέψεις :stuck_out_tongue:

αυτή που δαν λουπεν και γιοζιμπο

ειπαμε, ηταν το μπλουζακι που εκανε τη διαφορα

για ένα δευτερόλεπτο σκέφτηκα ότι ήταν κάτι πειραματικό για να πω την αλήθεια :lol:
ωραία η ταινία, το σκηνοθετικό ταλέντο έσταζε, η φωτογραφία γάμησε (ψύχωση με τα γατιά) και οι διάλογοι του ζευγαριού όντως δεν κούραζαν. καλήφασ, δεν ήταν η κουραστική κουλτούρα που θα περίμενε κανείς.

κάτσε, είχες έρθει στη φορουμόμπαλα?:stuck_out_tongue: δεν ήξερα πως ήσουν από το φόρουμ…
και εγώ στο κέντρο (και ελαφρά αριστερά) καθόμουν πάντως.πίσω από τρείς που καθόντουσαν στη σειρά.

επίσης, αν καταφέρω και ξυπνήσω αύριο το πρωί, θα πάω στο PUHA TONU KIUSAMINE.:papas:

Έκλεισα να δω το Zonad την Παρασκευή. Ελπίζω να απολαύσω Ιρλανδική προφορά.

Για Four Lions και Sebbe έψαχνα εισιτήρια αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα!! Απογοήτευση :frowning:

κι εγώ ήθελα να δω σήμερα τους μοναχούς αλλά δεν υπήρχε τικέτο ούτε για δείγμα. να δω αύριο για monsters, αν και δεν ελπίζω.

για το monsters λένε όλοι…ελπίζω να αξίζει…αν και δεν είμαι πολύ της φάσης επιστημονική φαντασία-εξωγήινοι…:p:p

πωπω αρρωστιλα κ παρανοια ταινια μυριζει κ φουλ ντραγκς στο γαλα

ψηθηκα

(λουπιν αμα παιξει κανα περισευουμενο τικετ , ριξε σμς ρε μλκ)

τι ωρα ειπαμε ειναι οι φιλοι του λουπιν συγνωμη σαβουρογαμηδες :stuck_out_tongue: ?

12.30 αττικον…μονο για πολυ σαπιες καταστασεις…τικετ αμα παιξει ευχαριστως αλλα χλωμο, ειχα αγορασει καιρο πριν-αλλα του πουστη, φανταζομαι θα εχει και στην εισοδο-…θα ειμαι ο ψηλος πανεμορφος μαλλιας με μπλουζακι misfits και grunge κοκκινο πουκαμισακι, οποιος σκασει ας πει ενα γεια :slight_smile:

\m/

00:30 στο αττικόν λοιπόν. Lupin είσαι υπεύθυνος για την επιλογή ταινίας, ξέρουμε ποιος είσαι και που μένεις και πλέον ξέρουμε και το τι θα φοράς σήμερα το βράδυ.

έλα ρε γίγαντα, έβγαλες από κάνω σου το headless cross? 8O

αλλά όχι το κόκκινο grunge πουκαμισάκι :slight_smile:
Εισιτήρια θα βρείτε, το πολύ πολύ περιμένετε 10 λεπτά και θα πάρετε από αυτούς που θα βγαίνουν εκνευρισμένοι από την αίθουσα :stuck_out_tongue:

ε αυτό γιατί να το βγάλει. δεν είναι σε άμεση επαφή με τη ΜΑΣΧΑΛΗ.

τώρα κατά το μεσημεράκι θα κατέβω να τσεκάρω για εισιτήρια.