ε, νταξ, δεν είπα τα @@
Με τον ozzy οκ δλδ ?
Έπος η φωτογραφία με το σορτς…Τρου οι στιγμές με το γιο του. Γενικά ήταν καλτίλα χτες. Επίσης, πόσο τσουτσέκια φαίνονται οι metallica δίπλα στον lemmy?
εγώ μετά από τρεισήμισι χρόνια τα αντιμετωπίζω εντελώς ψυχρά, για να μη σου πω πως τα έχω ξεχάσει εντελώς.
αναφέρεσαι στη σκηνή του βιασμού ή στη σκηνή με τον πυροσβεστήρα?:pπολλοί κάνουν συσχετισμούς μεταξύ των δύο ταινιών…όμως το “μη αναστρέψιμος” είναι ταινιάρα και ναι μεν έχει σκηνές που σοκάρουν, αλλά δε μπορείς να πεις πως η βία δεν έχει νόημα.
Καλά πού ήσασταν όλοι στον Lemmy και δεν είδα κανένα;
Μεγάλη μορφή ο σκηνοθέτης!
Πήραμε εισητήριο για Σαβουρογάμηδες και είμαστε κομπλέ!
είχαμε πάει το πρωί
Πίσω πίσω :!: εγώ είδα τον awake. τα είπαμε λίγο, μου έδωσε και τα λινκ για τον βίνυλ ριπ και έφυγα Τ
Kι εγώ πίσω, στο κέντρο, δίπλα από σημείο awake, αλλά ο awake δεν το ήξερε
φιλια σε zouglau που με επιασε κ ταπαμε κανα 5λεπτο
για almighty μονο περιφρονηση
(πες ενα γεια μωρη τσουρλουλου δεν δαγκωνω - πριν τα μεσανυχτα that is - 8) )
ωραιος ο λεμμυ , περασε το διωρο σχετικα ανετα (γυρω στο 75ο λεπτο αρχισα να κοιταω λιγο το ρολοι αλλα ντακ εγω φταιω με το μικρο attention memory)
Ρε αγουέηκ δεν φταίω εγώ, μόλις συγκέντρωσα το κουράγιο σ’έπιασε κατούρημα!
Αυτό με το Lemmy προς το τέλος το έπαθα κι εγώ.
Δεν ξέρω αν το συνειδητοποίησε κανείς άλλος, αλλά παίζει για κανά τέταρτο τουλάχιστον να βλέπαμε το Lemmy απλά να περπατάει σε slow motion από τα παρασκήνια προς την -όποια- σκηνή, με πλάνα πλαϊνά, μπροστινά, πισινά, από πάνω, από κάτω, και το πιάσατε τι θέλω να πω ας πούμε.
τεσπα , αφου σε εκανα κ ενιωσες σαν γκρουπι , συγχωρεισαι
θελω να παω σαβουροιγαμηδες να δω κ θεο λουπιν αλλα ακομα ξυνω τα @@ μου με εισητηρια
παντως ολο κ καποια θεση μενει κενη μεσα ε οποτε θα αποφασιστει λαστ μινιτ 8)
Το “Chatroom” λέει τίποτα;
ΜΟΝΟ αμα νιωθεις αρκετα βρωμικος μπορεις να ερθεις και συ:p
πιστευω πως τικετς θα παιζουν, του πουστη δλδ…
ΕΠΙΠΛΕΟΝ, για ολους τους σαβουρηδες, προγραμματιστηκε εξτρα προβολη το σαββατο, 12 το βραδυ για Πιρανχας 3d, μονο 200 θεσεις και απο αυριο σε Ιανο διαθεσιμα τα εισητηρια…λογω ελλειψης χρηματων δυσκολο το κοβω για μενα, αλλα οποιος ψηθει εχω ενα φηλινγκ οτι δεν θα χασει…\μ/
Όμορφο & διασκεδαστικό ντοκυμαντεράκι. Pure Rock ‘n’ Roll !
Μεγάλος καμενιάρης ο Lemmy. Το έλιωνε με βιντεοπαιχνίδια και τηλεόραση…
Πολύ γέλιο με την περιγραφή του Scott Ian και το σορτσάκι…
Επικό το “φοιτητικό” δωμάτιό του με την απίστευτη ακαταστασία.
Σε κάποια φάση περιγράφει τα διάφορα συλλεκτικά memorabilia που είχε στο δωμάτιό του, βλέπει και ένα κουτί με το action figure του (κλικ!) και πετάει τη θεική, αυτοσαρκαστική ατάκα:
“Το κρατάω κλειστό στο κουτί του. Σε καμια δεκαριά χρόνια μπορεί να αξίζει μέχρι και…5 δολλάρια” :lol:#-o
http://www.youtube.com/watch?v=PLkPuu2PAzM
Ανταποδίδω το hail ! Χάρηκα για τη γνωριμία παιδιά!
πάνω στον Ozzy γαμώτο
εμεις θα παμε madleaf
6 ευρω με μπυρα
\m/
Πολύ ωραία η ταινία Trotsky, δεν το περίμενα. Φοβερός ο Jay Baruchel(γνωστός από tropic thunder και sorcerers apprentice), τρομερός μπορώ να πω στον ρόλο του. Μεταξύ σοβαρού και κωμωδίας η ταινία, φοβερές ατάκες σε σημεία, γενικά με λίγα λόγια αξίζει.
ειδε κανενας το great directors χθες?
πειτε μου γιατι πραγματικα τα νευρα ακομα κ σημερα δν μου εχουν φυγει
σήμερα το πρωί είδα το Sebbe.σουηδική ταινία, η οποία είναι πραγματικά εξαιρετική.στο πρόγραμμα λέει για αδερφούς νταρντέν και κεν λόουτς, αλλά εμένα μου θύμισε περισσότερο τα “400 χτυπήματα”.ειδικά σε μια σκηνή η σύγκριση είναι εμφανής και ηθελημένη.παίζεται αύριο στο δαναό.αν υπάρχουν εισιτήρια να πάτε.
To sebbe έχω κανονίσει να το δω μεθαύριο στον δαναό2, με παρουσία σκηνοθέτη. Με φτιάχνεις που γράφεις πως θυμίζει 400 χτυπήματα.
Είδα σήμερα της Άνιες Βάρντα το La Pointe-courte, πολύ καλή ταινία, φαίνεται το ταλέντο της Άνιες από την πρώτη της ταινία, όμως θα χάνει πολύ στην μικρή οθόνη είμαι σίγουρος.
^
ωραιος ο αποπανως, μαζι ημασταν, πολυ καλη ταινια-προαγγελος του nouvelle vague κινηματος στη Γαλλια, με το ταλεντο της Βαρντα οντως να μην κρυβεται + το καταπληκτικο μονταζ του Ρενε…πολυ χαιρομαι οταν βλεπω τετοιες ταινιες στο σινεμα φθινοπωριατικα και δεν περιμενω να τις δω σε κανα θερινο…
αυριο ειναι ομως η μεγαλη μερα8)