Νύχτες πρεμιέρας 2010 (15-26/9)

καλά, δε θα μιλήσω περισσότερο για την ταινία, αλλά πρώτον, από τη στιγμή που με κούρασε στον υπολογιστή, φαντάζομαι πως στο σινεμά θα είναι, ειδικά από ένα σημείο και μετά, σχεδόν απάλευτη.από τις ταινίες που σε μερικά χρόνια θα τις βάζει ο alpha και το alter σάββατα βράδυ.
και δεύτερον,

Πφφφφ…τέλεια…anyway δεν είχα άλλη επιλογή, ελπίζω να την σώσει λίγο ο Κέισι Αφλεκ…

CHRONIQUE D’ UN ETE: PARIS 1960 Αριστούργημα, φοβερή η ταινία, δεν το περίμενα να είναι τόσο καλή, και το φοβόμουν λίγο μην είναι υπέρ-αργή και βαρεθώ.

Ο εραστιτέχνης / Θάνατος στη Βινιόλ / Ταξίδι γύρω από το δωμάτιο μου Τρία μικρού μήκους του Olivier Smolders, γενικότερα είναι πολύ προσωπικό το σινεμά που κάνει ο Σμόλντερς. Το πρώτο μου άρεσε υπερβολικά, σκέτη ποίηση είναι. Τα άλλα δύο όχι τόσο, όμως μου άρεσαν και αυτά. Επίσης επειδή γενικά ήταν πολύ πυκνά τα “Θάνατος στη Βινιόλ” και “Ταξίδι γύρω από το δωμάτιο μου” πιστεύω πως έλειψε το διάλειμμα από την προβολή, θα χρειαστώ σίγουρα και μια δεύτερη “προβολή” για να τα δω ένα ένα ξεχωριστά με χρονικά κενά ανάμεσα τους.

Thumbs up - υπέροχο ήταν, και κάθε φορά που πήγαινε να βαλτώσει άλλαζε περιβάλλον και θέμα. Α, και στο σημείο που εστίασε κάπως φευγαλέα την κάμερα στο χέρι της δεν-θυμάμαι-πώς-τη-λένε και φάνηκε το νούμερο, πριν μπει η ιστορία στη συζήτηση, ανατρίχιασα.
Μου άρεσε πολύ ο Lubitch μετά, το Trouble in Paradise.
Κλείσιμο με το Snowman’s Land, που το περίμενα πολύ σπλαττερ και αστείο και υπέροχο, αλλά δεν… :-s

Με τσιτώσατε λίγο με το Killer inside me, αλλά τι να κάνομεν, το πολύ πολύ να κοιμηθώ, είναι βολικός ο Δαναός…

χαχα! προβλέπεται ομαδικό ροχαλητό στο έργο με αυτά που μας λένε…Θα βγουν οι του Δαναού 1 και θα μας κυνηγάνε!ντάξει δεν νομίζω να είναι τόσο κακό…του πουστη συμμετοχή στο φεστιβάλ είναι πόσο μουφα να είναι; …

κουοτάρω nine inch nails:

Τhe depths I reach are limitless

Mία φορά με είχε πάρει ο ύπνος δίπλα στους παραγωγούς ή σκηνοθέτες ή ηθοποιούς ή κάτι.

Οκ όταν ακούσω το πρώτο ροχαλητό στην αίθουσα θα ξέρω ακριβώς που θα κάθεσαι.

κερδισα διπλη προσκληση για το λεμμυ αποψε στον απολλων 19,45

\m/

αν κανεις ψηνεται , επειδη υπαρχει μια πιθανοτητα να μην τη καβατζωσει φιλος/γνωστος

στειλτε μου pm με ενα κντ για να μπορουμε να συννενοηθουμε κ αν τελικα δεν δοθει αλλου θα ενημερωσω με σμσ τον τυχερο

αν στειλουν πολλοι θα γινει μινι κληρωση :stuck_out_tongue:

θα ξερω σιγουρα κατα τις 6 οποτε αναμεινατε σμσ τοτε

(σορρυ για το last minute αλλα κ εγω τομαθα πριν 1 ωρα)

καλη φαση , μια ταινια ηθελα να δω κ μου κατσε λοττο :slight_smile:

καταπληκτική ταινία το Νuit Νoire του smolders.ένα σκοτεινό avant garde ποίημα.ήταν και ο ίδιος ο σκηνοθέτης, ο οποίος είπε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα και trivia για την ταινία.
το παίζει και αύριο στις 20:15 o δαναός.όσοι δεν έχετε θέμα με τα έντομα να πάτε να το δείτε (ή μάλλον ακριβώς επειδή έχετε θέμα με τα έντομα να πάτε8)).

Ναι, ότι είπε ο αγαπητός the horror, Nuit Noire φοβερή ταινία, και η παρουσία του σκηνοθέτη το κερασάκι στην τούρτα. Αύριο στον Δαναο2 μπορεί να είναι ακόμα καλύτερα, όμως επειδή δεν γράφει για παρουσία σκηνοθέτη το πρόγραμμα γι’αυτό εγώ διάλεξα να πάω σήμερα.

Επίσης, το LE TROU τρομερή ταινία, μπορεί η καλύτερη ταινία απόδρασης που έχω δει, φοβερά ρεαλιστική.

Γαμώτο το έχασα το Nuit Noir και δεν προλαβαίνω αύριο.
Ανταπόκριση για Killer inside me - μέτριο, αλλά μου άρεσε η μουσική.

Βασικά καλύτερα να κατέβαζα καμια τσόντα, και καλύτερο σεχ θα έβλεπα και δεν θα με ενοχλούσε ενδιάμεσα το σενάριο…:roll:

για όσους θέλουν να πάνε αύριο, να τονίσω πως δε θα είναι ο σκηνοθέτης.γι’αυτό και εγώ πήγα σήμερα.

για το killer inside me

όταν το είδα στο dvd δε μου έκανε και τόση εντύπωση, αλλά η σκηνή που ο άφλεκ συνθλίβει το κεφάλι της άλμπα, θα μου φαινόταν άσχημα στο σινεμά.βία απλώς για κατανάλωση και χωρίς κάποιο νόημα.

Και που λέτε έχω κερδίσει εισιτηριάκι για το ενλόγω έργο σήμερα, κι έξω από το δαναό βλέπω και τον tyler. Ε λέω νταξ όσο και να μη με ελκύει η υπόθεση, κάτι θα λέει. Δεν είχα διαβάσει τι είχατε γράψει εδώ μέσα. Πάντως είχατε άδικο. Η ταινία δεν είναι μούφα.[-X

[SIZE=7]Είναι ΦΕΣΙ!!![/SIZE]

Μόνο ο Κέισι Άφλεκ, που είναι ηθοποιάρα τρομερή.

Eπόμενη για μένα την Πέμπτη στο Απόλλων με ιαπωνικό noise. Αυτό προβλέπεται έπος. Όποιος ψήνεται να μιλήσει…

http://exclaim.ca/motionreviews/generalreview.aspx?csid1=144&csid2=945&fid1=46183

ω ναι…να πάτε, να πάτε.
εγώ εκείνη τη μέρα επέλεξα να πάω στο R U There στο δαναό.το αν θα το μετανιώσω ή όχι, θα δείξει…

Πέμπτη έχει Monsters 8)

Αχ, we don’t care about music anyway, το ήθελα να το δω αυτό, θα είναι και παρουσία σκηνοθέτη που κάνει ακόμα πιο ελκυστική την γιαπωνεζόθορυβό-προβολή, αλλά δεν μπωρώ Πέμπτη. :S

Επόμενη για’μενα Άνιες Βάρντα La pointe-courte, in nouvelle vague we trust. :stuck_out_tongue:

Πεμπτη εχει τους Σαβουρογαμηδες και εκει θα φανουν οι ΑΝΤΡΕΣ απο τα πιτσιρικια…

όταν η έννοια “διασκέδαση” συναντά την πρωταρχική της σημασία (σκεδάννυμι ---->διασκορπίζομαι)!:razz:

αν ξαναδώ ρήμα -μι, θα γίνει χαμός, στο λέω ^
κι ελπίζω να βρω τα κότσια να δω σαβουρογάμηδες μεθαύριο.
:stuck_out_tongue:

Αγαπάμε Almighty C :thumbup: Δεν θυμάται καν σε ποιανού τον ώμο κοιμάται

γιατί αυτό μου θυμίζει το “Μη αναστρέψιμος”

:-s είμαστε που είμαστε μπερδεμένοι με το φύλο κάποιον χρηστών, το θέμα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο 8)

Lemmy χτες. Πολύ καλό. Είχε ωραία εικόνα, πολλά στοιχεία για τη ζωή του Lemmy, αστεία ακηνικά, συνεντεύξεις από πολλές μορφές της μουσικής, προσωπικές στιγμές του κλπ.
Όμως, οι υπότιτλοι, εκτός από απελπιστικά μικροί σε μέγεθος, ήταν και ανύπαρκτοι σε κάποιες στιγμές. Και όταν μιλάει ο Lemmy δεν είσαι ποτέ σίγουρος ότι ακούς αγγλικά εκείνη την ώρα :stuck_out_tongue:

Hail στον Brein.d3d που ήρθε στην ταινία χωρίς να κοιμηθεί μετά από ταξίδι και στον dude που κατάφερε να βρει τον δρόμο για το σινεμά :drunk: