Νύχτες πρεμιέρας 2010 (15-26/9)

Μην ακούς τον Λουπιν, δεν ξέρει από ταινίες :stuck_out_tongue: Σάπια θα είναι αυτή που σου λέει.
Εμείς θα πάμε και στο Μonsters (Πέμπτη) και στο The Runaways (Τρίτη). Επίσης, αύριο το πρωί θα πάμε στον Lemmy (αν ξυπνήσουμε) :roll:

κ το αυριανό the killer inside me ειναι πολύ καλό λένε

Λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας είπα απλά να δώσω το παρόν σε μία ταινία και τελικά πήρα σε αυτήν…Κυρίως λόγω Κέισι Άφλεκ…Λένε ότι είναι καλή και με αρκετή βία…Είδωμεν!

Χαχα , όντως έχω παρατηρήσει τα ποστ λούπιν, είναι μυρωδιάς μωρέ :stuck_out_tongue:
Ρε συ αυτό το σπόιλερ που πόσταρες πριν με τους χεντμπάνγκηδες από που είναι??

ρε συ tyler να βρεθούμε τότε !!

εδιτ: το αφιέρωμα για το φεστιβάλ τρέχει ήδη στο cinemanews.gr

http://www.cinemanews.gr/v5/aiff2010/reportage.php

Δεν έχω ιδέα :-s από ταινία λες να είναι; εγώ νόμιζα ότι είναι απλά κάποιοι καμμένοι (ή καημένοι) τύποι. Να ρωτήσουμε κανένα μπλακ-μεταλλά να μάθουμε :wink:

Monte ξέρω πως είσαι φατσικα, στον εξώστη έχουμε τικέτο, αν σε πετύχω δεν θα είμαι ντροπαλός…χε!

ε ψάξε με στο φουαγιέ λίγο πριν αρχίσει. εγώ ειμαι πάλιουρας κ είμαι κάτω :stuck_out_tongue:

ετοιμαστειτε να κλαιτε τα λεφτα σας ηδη παντως με Killer inside me-καλα ρε, θα πατε σε ταινια η οποια κυκλοφορει σε dvd-rip εδω και ενα μηνα+θα βγει σε σινεμα το πολυ αρχες του αλλου μηνα?:p-…με το ζορι το ειδα ολο, τεραστια μετριοτητα-για να μην πω πατατα δλδ-…

Zouglau pure τιμιοτις λεμε\m/:smiley:

Oσοι ξαναλεω εχουν τα κοτσια ή νιωθουν εξισου βρωμικοι, ας τολμησουν…

θα συμφωνήσω για το killer inside me.το είδα προχθές σε dvd και απογοητεύτηκα.έχει κάποιες σκηνές βίας (η άλμπα στην πρώτη προβολή της ταινίας δεν άντεξε και έφυγε στα μισά), αλλά γενικά αρκετά κουραστική ταινία χωρίς κάτι το ουσιαστικό.μπορούσε πολύ καλύτερα…

το trailer δεν με έπεισε, αλλά ειναι από της ταινίες της σεζόν, που για λόγους πληρότητας θέλω να δω

Πότε είναι οι σαβουρογαμιάδες;
Ψήνομαι!

πέμπτη στις 00:30.
και βασικά η ώρα είναι και ο λόγος που δε θα πάω.:frowning:

και πριν τους σαβουρογάμηδες έχει αυτό:

http://www.aiff.gr/article.asp?catid=19905&subid=2&pubid=9732981

:’)

Μια χαρά ώρα.
Μέσα

το βιβλιο παντως τοχω ηδη ξεχασει αρα αποκλειεται η ταινια να ειναι κανα τρελο φιλμ οποτε πηγαινε με μικρο καλαθακι

(ποιοι το λενε ? οι πολλοι που βγαλαν ταινιαρα το αβαταρ ? )

λουπιν ψηνομαι να σκασω μονο για να δω την βρωμοκρητικοφατσα σου !

Με ξενερώσατε ρε καθάρματα…Δεν ήξερα ότι θα βγει τόσο σύντομα στο σινεμά…anyway δεν είχα πολλές επιλογές, απο το να μην τιμήσω το φεστ καλύτερα έστω και στην συγκεκριμένη…

δηλαδή είναι τόσο μεγάλη μούφα ρε παιδιά;

νταξ ρε παιδι μου:p, μην σε ξενερωσουμε τελειως δλδ…αλλα ας μιλησει κανενας αλλος καλυτερα που το ειδε-χορορ-:p, εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε σχεδον καθολου, πλην μερικων σημειων…περιμενα πολλα παραπανω βαση σκηνοθετη-πρωταγωνιστη και στορυ…αλλα hey, αμα σε ξενερωσαμε ηδη δες το αλλιως, τωρα μπορει να σου φανει πολυ καλο και να γουσταρεις:D
(23 σεπτεβριου πρεμιερα ελλαδα:razz:)

MONO αμα νιωθεις πολυ βρωμικος
\m/
εγω κανω μπανιο σημερα και μετα παλι απο νεξτ σκ

fixed

σωστος ο αποπανω φιλος8)