Νύχτες πρεμιέρας 2012 (19-30 Σεπτεμβρίου)

Το 18ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας θα γίνει φέτος 19-30 Σεπτεμβρίου. Οι αίθουσες στις οποίες θα γίνει είναι: Odeon Όπερα 1 & 2 (Ακαδημίας 57), Δαναός 1 & 2 (Λ. Κηφισίας 109) και Ιντεάλ (Πανεπιστημίου 46). Στους κινηματογράφους “Αττικό” και “Απόλλων” δε θα προβληθούν φέτος ταινίες :frowning:

Δείτε εδώ και τις πρώτες ταινίες που ανακοινώθηκαν.

Για μία ακόμη φορά, όγδοη στη σειρά, οι «ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ COSMOTE» διατηρούν την τιμή του εισιτηρίου στα 6 ευρώ για όλες τις βραδινές προβολές, συνεχίζουν τις πρωινές προβολές, οι οποίες θα είναι ανοιχτές στο κοινό με εισιτήριο αξίας 4 ευρώ και για πρώτη φορά ρίχνουν την τιμή, για κάθε πρώτη απογευματινή προβολή, σε κάθε κινηματογραφική αίθουσα, στα 5 ευρώ.

Εκτός αυτού, θα κυκλοφορήσουν κάρτες διαρκείας των 10, 20 και 25 προβολών, διατηρώντας επίσης τις τιμές στα ίδια επίπεδα, πάντα με την σταθερή έκπτωση της τάξης του 50% ανά προβολή. Συγκεκριμένα οι κάρτες διαρκείας των 10 προβολών θα πωλούνται προς 35 ευρώ, οι κάρτες των 20 προβολών προς 60 ευρώ και αυτές των 25 προβολών προς 75 ευρώ η μία.

[B]Η προπώληση των καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου από το απόγευμα σε όλους τους κινηματογράφους του φεστιβάλ (αναλυτικό ωράριο λίγο πιο κάτω), δηλαδή τις αίθουσες Δαναός 1 & 2, Οντεόν Όπερα 1 & 2 και Ιντεάλ, δίνοντας δύο μέρες περιθώριο στην αποκλειστική πώληση καρτών. [/B]Οι αγοραστές των μεγάλων καρτών θα παίρνουν και ένα κουπόνι για να παραλάβουν την πρόσκληση της πρεμιέρας, την οποία θα μπορούν να παραλάβουν τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, 17 - 19 Σεπτεμβρίου, 11:00 ? 18:00 από το γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ ? 1ος Όροφος Βιβλιοπωλείου Ιανός, Σταδίου 24. Η είσοδος στις προβολές θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη της κάρτας και του μηδενικού εισιτηρίου (απόδειξη αγοράς).

Για περισσότερα [U]εδώ[/U]

Δεν έχω λεφτά να πάρω διαρκείας, πρώτη φορά σε 7 χρόνια…:frowning:

Χτες ξεκίνησε η προπώληση των καρτών και σήμερα που πέρασα να πάρω δεν είχε κάρτες για δέκα προβολές :x Έχει πλέον κάρτες μόνο για 20 και 25 προβολές.

Τελικά μου έκαναν οι φίλες μου πρώιμο δώρο γενεθλίων ένα 25αράκι <3 οπότε θα επανέλθω με λίστα ταινιών!
deadmemories δεν έχεις κανεναν να το μοιραστείς??? κρίμα είναι…

μπορείς να βγάλεις για 20 ή 25 ταινίες και να βγάζεις π.χ. 2 εισιτήρια για μια ταινία ή δεν παίζει; σίγουρη απάντηση μόνο ε :stuck_out_tongue:

πάντως τον παίζουνε λίγο φέτος.

δεν παίζει. σίγουρη απάντηση

βγηκε προγραμμα ε
http://media-org.feed.gr/pegasus/Multimedia/pdf/np_id41974299.pdf

Uprising: Hip Hop and the LA riots
Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου

και εκλεισα, αμα κατσει κανα αλλο που δεν πηρε το ματι μου θα δουμε, αυτα ομως στανταρακια…

ok, thx…

έχει και ταινία του Omar Rodriguez-Lopez ε :stuck_out_tongue:

με μια πρώτη ματιά με έψησαν:

ROMAN POLANSKI:A FILM MEMOIR
DE ROUILLE ET D?OS
ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ / OUT OF FRAME
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΩΓΟΥ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ

πολύ δεν το άργησαν το πρόγραμμα φέτος??? :-k:-k

“Τα μυθικά πλάσματα του νότου” και το Amour του Χάνεκε στάνταρ με μια πρώτη ματιά.

α γεια σου, δεν ειδα τον Χανεκε, σωστος

Μια χαρά το δωράκι από τις οι φίλες σου :wink: Θα λιώσεις στις αίθουσες :slight_smile:

Δεν μπορώ να καταλάβω ποσες κάρτες για 10 προβολές έβγαλαν? έγιναν sold out λέει σε 20 λεπτά :-k Το θέμα με τις μεγάλες κάρτες είναι ότι και να βρω να την μοιραστώ με κάποιον θα θέλουμε μάλλον να πάμε στις ίδιες ταινίες και όπως είπε ο Μόντε δεν παίζει να βγάλουμε 2 εισιτήρια για την ίδια προβολή. Τέσπα, οι 20 και οι 25 είναι πολλές για μένα. Δε θα προλάβω με τίποτα να δω τόσες.

Εγώ λέω να δω το “Σώμα με Σώμα” ----> ελπίζω να βρω εισιτήρια
και τώρα μελετάω το πρόγραμμα γιατί χτες δε πρόλαβα :stuck_out_tongue:

Πάντως φέτος μου φαίνεται ότι όλα τελευταία στιγμή τα κάνουν και είναι λίγο ανοργάνωτα τα πράγματα.

Πωω, αυτό το “Σώμα Με Σώμα” φαίνεται εκπληκτικό. Ο σκηνοθέτης του φανταστικού “Προφήτη”, ο συγκλονιστικός Matthias Schoenaerts πρωταγωνιστής της καλύτερης ταινίας του '11, “Bullhead” και η Μάριον Κοτιγιάρ. Μόνο τέλειο μπορεί να 'ναι τούτο.

ε μα είσαι χαζό ! σου είχα απαντήσει σε αυτό βρε από πέρσι. οι κάρτες βγαίνουν μια μέρα στις 14:00. οι μουτζαχεντίν στήνονται απέξω από τη 1 (το έκανα όσο δεν δούλευα) κ μέσα σε 20’ έφυγαν οι κάρτες. μην αναρωτιέστε τα ίδια κ τα ίδια κάθε χρονιά ! 8)

κι εγώ την ίδια απορία έχω πάντως… καμιά 50αριά δίνουνε;

και είναι κρίμα γιατί 20 ταινίες μου φαίνονται υπερβολή για ένα διάστημα 12 ημερών… ακόμα και φοιτητής να σαι, τι διάολο, αυτή την περίοδο υπάρχει και η εξεταστική στη μέση. πέρυσι που ήμουν άνεργος αυτή την περίοδο, είχα μεν άπλετο χρόνο για να προλάβω να δω αρκετές ταινίες, αλλά όταν είσαι άνεργος υποτίθεται πως δεν έχεις λεφτά :P. όχι πως έχεις λεφτά όταν δεν είσαι άνεργος, αλλά τέλος πάντων…

σίγουρα υπάρχουν πιο πορωμένοι σινεφίλ από του λόγου μου που αξίζουν τις κάρτες, αλλά ένα παράπονο το έχω :P.

τσίμπησα εισιτήριο για το Σώμα με Σώμα και το Sweet Smell of Success :D:D

ελπίζω να βολέψει το διάβασμα για να δω και αυτά
MONSIEUR LAZHAR
AMOUR

επίσης με έψησε το FAT KID RULES THE WORLD αλλά πέφτει πάνω στην ταινία της Cotillard…:(:frowning:

Να ρωτησω, επειδη δεν ειμαι για πολλα ανοιγματα και δεν θελω διαρκειας, εισιτηρια για μεμονωμενες προβολες πρεπει να παρεις απο πριν ή βρισκεις και στο ταμειο πριν την προβολη της ταινιας;

Γενικά καλό είναι να πάρεις από πριν…συνήθως τα έργα που περιμένει κόσμος εξαντλούνται νωρίς. Για ίγοτερο δημοφιλέις προβολές συνήθως βρίσκεις…

Και φέτος πρεμιέρα Σώμα με σώμα, Amour & Beasts of the Southern wild (ταινία κλεισίματος) εξαντλήθηκαν…

Α καταλαβα.

Σωμα με σωμα και Amour ειχα σταμπαρει, αλλα οκ, ειδα αρκετες που με τραβηξαν, οψομεθα λοιπον!

Εισιτηρια απο που προπωλουνται;