Ευρωλίγκα 2022-2023

4/4 στην Ισπανία απίστευτο

Έχοντας κάνει 11 λάθη σε ένα ημίχρονο, με κάκιστα ποσοστά, με τη μπάλα να μην γυρνάει καλά καταφέρνουν 2 φορές 15-0 σερί απέναντι στη Βαλένθια που ήταν σε πολύ καλή μέρα μέχρι να της χαλάσουμε το μυαλό με την άμυνα

Πραγματικά! Τι πορωση είναι ο Walkup

2 Likes

Από Φενέρ και μετα έχουν βγει μπροστά και κάνανε καλά ματς όλοι οι ενεργοί παίχτες μας. Την μια ο ένας την άλλη ο άλλος. ΟΜΑΔΑ.

Ειδική μνεία σε Παπ, Γουοκαπ και Σάσα που είναι φανταστικοί τον τελευταίο μήνα σερί

1 Like

Ειδική μνεία σε Μπαρτζώκα, θα έλεγα εγώ!

6 Likes

Τα έλεγε και ο Κομισάριος, αλλά εμείς βαράγαμε τον πούλο μας…

Και αυτό απλα μίλησα για παίχτες καθαρά. Εννοείται και στον κοουτς αξίζουν πολλά μπράβο για αυτό που έχει χτίσει

Συνεργασια Μπαρτζωκα - Τρακη? Ναι θα ηθελα να το δω, θα ηταν τρομερο για την μια εβδομαδα που θα κρατουσε.

1 Like

Άλλη μια μέρα στο γραφείο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει πάρει μέσα έξω Μπάρτσα, Ρεάλ και Φενέρ που συμπληρώνουν την πρώτη τετράδα.

4 Likes

Εμφατικη εμφάνιση της ομαδας κ μαλιστα απο τους “παγκιτες”.Μπλακ ανεβαινει συνεχως.Εβγαλε φοβερες αμυνες σε αλλαγες με κοντυτερους αντιπαλους.Μακισικ κ αυτος στο 2ο γυρο εχει ανεβει.Λαρυ κλασικος.Τα εχωσε εκει που χρειαζοταν.Μπηκε στο τελος ξεκουραστος ο βεζενκοφ κ κλειδωσε το ματσακι.Μπραβο στη ομαδα.Παμε γερα

Κόουτς B στο τελευταίο time-out 2 λεπτά πριν το τέλος και τη διαφορά στους 30 πόντους:

“Guys…please…they scored two lay-ups in a row…it’s not an exhibition game…we score…and they score…please do me a favor and defend…ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΝΓΙΑ ΜΟΥ”!

4 Likes

Ρε Γιασικεβίτσιους, για πες μας λίγο για τα σφυρίγματα στο 2ο δεκάλεπτο. Σκουπίδια. Νίκησε ρε βάζελε τους σιχαμένους, δεν αντέχεται αυτή η αηδία.

Καλά το πάει η Εφές να μείνει εκτός 8αδας

2 Likes

8αδας μάλλον

ω ναι τυπογραφικό λάθος

1 Like

Τραγική Εφές.
Μηδαμινή συμβολή του Αταμάν στα παιχνίδια που στραβώνουν, καθώς δεν υπάρχει καμία προσαρμογή στον αντίπαλο, στις ελλείψεις της ομάδας κλπ.
Στον αυτόματο όλα. Υπάρχουν κάποιοι φοβεροί δημιουργοί και εκτελεστές στην ομάδα, οι οποίοι φέτος, πλην Κλαιμπερν, έλειψαν για μεγάλα χρονικά διαστήματα και ως εκ τούτου δεν βρήκαν ρυθμο.
Οι άλλες ομάδες έρχονταν προετοιμασμένες για πόλεμο με την back to back πρωταθλήτρια και η Εφές έκανε τη μια γκέλα μετά την άλλη.
Ακόμα κι ο Κλαιμπερν δεν μπήκε στην ομάδα ποτέ καθώς πιο πολύ πρόβλημα δημιουργούσε στην επιθετική ροή αφαιρώντας την μπάλα από Μίσιτς- Λαρκιν.
Πέρα από τα ανωτέρω η ομάδα μου βγάζει και ότι είναι τσακωμενοι μεταξύ τους (εάν ήταν ελληνική ομάδα θα πρόσθετα ότι κάποιοι ίσως μένουν απλήρωτοι κατά διαστήματα :grin:).
Μιλάνο στην κατάσταση που είναι εφόσον κάνει τη μεγαλύτερη ανατροπή που έχει γίνει σε ρεγκιουλαρ θα είναι ότι χειρυγια σταύρωμα στους 8.

5 από δω μέσα να πηγαίναμε Σερβία ένα τρίποντο θα το βάζαμε :stuck_out_tongue:

1 Like

Επειδή έγινε λόγος για την Εφές χθες που μάλλον μένει εκτός, η Αρμάνι προλαβαίνει να μπει 8αδα;
Οι Ιταλοί ξύπνησαν ξαφνικά αλλά είναι αργά;…

Το όριο είναι οι 17 ή 18 νίκες (πάντα θα μετρήσουν βέβαια και συνδυασμοί αποτελεσμάτων) οπότε μέχρι και ο Αστέρας με 4/4 δεν είναι ξεγραμμένος.

1 Like

Με 17/17 ρεκόρ πολύ δύσκολα να περάσει κάποιος 8αδα. Δεν νομίζω οτι έχει γίνει κάτι τέτοιο τα προηγούμενα χρόνια.
Με 18/16 ειναι πιθανό, με την λογική αυτή βέβαια πρέπει η Αρμάνι να κάνει 4/4.