Ευρωλίγκα 2022-2023

Εν τω μεταξύ να πω και κάτι άλλο; Δεν έπαιξε και φοβερά ο γαύρος απόψε :stuck_out_tongue_closed_eyes: Εμείς ήμασταν κάκιστοι! Ο γαύρος έπαιξε όπως είχε σχεδιάσει ο προπονητής του και δεν είδα κάπου κάποια φοβερή υπέρβαση.

Δεν το λέω αιρετικά, άλλωστε στο μπάσκετ το απλό είναι δύσκολο. Και το ότι ο γαύρος παίζει τόσο απλά κι ωραία, είναι κατάκτηση. Απλά δε με τρόμαξε η εμφάνισή του απόψε, η όποια διαφορά προήλθε από τη δικιά μας ανυπαρξία.

*με την έννοια ότι, και καλά να παίζαμε, πάλι ίσως χάναμε. Αλλά όχι με τέτοια διαφορά.

ΥΓ: Φενέρ 5η ήττα στα 6 τελευταία ματς. Ποτέ μην πεις ποτέ σε αυτήν τη διοργάνωση.

Edit: Το σουτ του Μίροτιτς για το οποίο λέγαμε:

2 Likes

Πατούσε την πλάγια γραμμή όταν πήρε την μπάλα. Μάλλον δεν επρεπε να μετρήσει το σουτ του Μιροτιτς.
Δε ξέρω τι δεδικασμένο υπάρχει, πάντως είναι αλλοίωση αποτελέσματος

1 Like

Είμαι Βελιγράδι σε μπυραρία και η απέναντι παρέα πίνει τον κωλο της και ουρλιάζει σε κάθε καλάθι του Ρεντ Σταρ σε φάση σκαστε επιτέλους. Idemo bre και άλλα τέτοια. Η παρέα μας δεν την παλεύει με τη φασαρία τους, οπότε γυρνάω στους καφρους γελώντας και τους λέω: Θα σας το καρφώσει ο Μιροτιτς ρε, από Μαυροβούνιο θα το βρείτε.
Γελάνε αυτοί, ziveli (στην υγειά σου) λένε, τους το κλατσωσε και το βούλωσαν.

1 Like

Χειρουργειάκι κανονικό ε, ξηγήθηκε ο Ντέγιαν :grin:

Έχει ξαναγίνει και έκαναν αυτό που (τελικά) έκαναν και σήμερα. Έβγαλαν ανακοίνωση δίνοντας δίκιο στον ΕΑ και λέγοντας ότι δεν έπρεπε να μετρήσει το καλάθι.

Παρηγοριά στον άρρωστο και μόνο αλλά δε νομίζω ότι θα οδηγήσει κάπου να αλλάξουν στρατηγική. Δλδ τι; Να ξαναπαίξουν τα 0,5δ που έμεναν μετά το πάτημα; Καλώς η κακώς τα διαιτητικά λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού.

1 Like

Σχετικά με τον Ράντονιτς, το μόνο λάθος που του αναγνωρίζω εγώ είναι ότι δεν παραιτήθηκε όταν έφαγε το καπέλωμα με τον Μπέικον.

Πάντως εμάς ίσως μας έκανε καλό η απουσία του Βεζενκοφ. Μήπως ρε κοουτς μερικοί παίχτες είναι πιο χρήσιμοι απ’ ότι πιστεύεις και πρέπει να έχουν πιο ενεργό ρόλο στην επίθεση;

και καημένε Γουίλιαμς θα πρόσθετα εγώ

Ο Μπέικον εντωμεταξύ ήταν ο μόνος που στάθηκε στο ύψος των περιστασεων.
Και αν έπαιζε σε μια κανονική ομάδα με έναν προπονητή που θα ήξερε πως να τον εκμεταλλευτεί και να τον αφομοιώσει στην ομαδα θα ήταν καλύτερος και αυτός και πιο αποδοτικός, το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα.

Όταν όμως ο ΠΑΟ είναι ενα σκορποχώρι, μια ομάδα χωρίς ταυτότητα, ε θα βλέπουμε φάσεις σαν και αυτή που πόσταρε ο g0dslayer.

Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο από το χθεσινό ματς.
ΠΑΟ 10 ασίστ, Ολυμπιακος 28…τι άλλο να πούμε.
10 ασίστ έδινε κάποτε ο Καλάθης σε ένα ημίχρονο.

Διαφωνώ, σε κανένα ύψος των περιστάσεων δεν στάθηκε.
Κάτι μπασίματα γιουρούσια έκανε στο 1ο ημίχρονο και στο 2ο έβαλε 4 τρίποντα σε τελειωμένο ματς.

Ο τύπος έχει έρθει εδώ να κάνει το σόου του και αδιαφορεί σε τραγικό βαθμό για την ομάδα, ειλικρινά έχω χρόνια να δω τέτοια νοοτροπία, ούτε ο Σβεντ δεν τα έκανε αυτά.

Με τον τρόπο που παίζει απενεργοποιεί πλήρως όλους τους υπόλοιπους (πλην Γουίλιαμς που ΟΚ, έχει το εκτόπισμα να πάρει με το στανιό μερικές επιθέσεις) και όταν είσαι κρύος στην επίθεση (σε βαθμό που δεν ακουμπάς μπάλα σε σερί επιθέσεις) πώς να έχεις μετά ρυθμό και συγκέντρωση στην άμυνα.

Ο Παπαγιάννης είναι δυνατόν να παίρνει μόλις μία επίθεση (και άλλη μία από επιθετικό ριμπάουντ -το τρίποντο δεν το μετράω καν);

Ώρες ώρες νιώθω ότι βλέπω την Δάφνη του 1992 με τον Ριτς Ρέλφορντ.

6 Likes

τα λενε παρα πολυ ωραια και για το ελληνικο ματς…

Χαμός σήμερα, Μπολόνια διπλό Βαρκελώνη, Φενέρ έφαγε 30 πόντους και η Μπασκόνια έχασε από Άλμπα.

Γιατί, το ότι ο ΠΑΟ του απεριόριστου μπάτζετ, έχασε με κάτω τα χέρια από την (πρώην) προτελευταία Μπάγερν, που το πας;

2 Likes

Αυτό δεν ήταν έκπληξη, σόρρυ κιόλας.

1 Like

Μμμμμ… μάλλον σε μπέρδεψε το ότι συνήθως γράφω σοβαρά σ αυτό το topic :stuck_out_tongue:

3 Likes

Χαχαχα όντως!

έχασαν όλοι οι αποπάνω μας, με νίκη περνάμε πρώτοι έστω και σε ισοβαθμία… όλα στρωμένα για ήττα σήμερα δλδ… έτσι κάνει ο σωστός, ορθόδοξος Ολυμπιακός

1 Like

Αν κερδίσουμε θα αρχίσω να φοβάμαι για χαμένη χρονιά.

2 Likes

Απίστευτος Γουοκαπ!!

1 Like

Τρομερή η άμυνα στο 2ο ημίχρονο (είδα από το 13’ και μετά), με την ανοχή των διαιτητών βέβαια.
Να τα λέμε αυτά, έπιασε τόπο η δημοσιοποίηση της “δυσφορίας” για Αστέρα.

Rollercoaster η διοργάνωση, με 2 νίκες πας πρώτος, με 2 ήττες οριακά εκτός οκτάδας.

1 Like