Καλά δεν θέλεις να μάθεις τι έγραφε/ειπε ένας έγκριτος προχτές
Καλά πάνω από ένα επίπεδο δεν υπάρχει και παίκτης χωρίς haters, όποιος νιώθει έστω και λίγο πόσο δύσκολο είναι να κάνεις αυτά τα πράγματα με τέτοιον ανταγωνισμό και τέτοια πίεση δεν υπάρχει λόγος να ασχολείται με το τι λέει ή γράφει ο κάθε παλιάτσος.
Το οτι χύσαμε δάκρυα χαράς και οτι ο Σλούκας τα χει σαν πλανήτες δε σημαίνει οτι εχουν καλή σχέση.
Δεν έχουν καλή σχέση και είναι γνωστό σε όποιον είναι στο χώρο αλλά δεν έχει σημασία.
Πολυ συχνό φαινόμενο είναι αυτό σε μεγάλες ομάδες και όχι μόνο
Δε με απασχολεί ιδιαίτερα.
Συμβαίνουν αυτά.
Σήμερα εριξαν και οι 2 σποντίτσες στις δηλωσεις τους.
Αλλά το καλύτερο το είπε ο Σλουκας στα αποδυτήρια(το εδειξε η nova),οταν του φώναζε(μάλλον ο Παπας)ΗΓΕΤΗΣ,ΗΓΕΤΗΣ…
μονολογούσε"Με 20 λεπτά,κανείς ηγέτης"
Παντως πέρα απ το 3ποντο ο τύπος έκανε αδιανοητο ματς.
Μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στη δημιουργία η ατολμία του Γουοκαπ στην αμυνα under που τον παιζουν.
Του εχει πειράξει το μυαλό ο Ιτουδης με το σουτ(και στον Μακισικ)
Οπως και ο Φαλ ο οποιος και αυτός με την ατολμία του και την αναποτελεσματικότητα του δεν αναγκάζει τη Φενερ να στείλει βοήθεια,μένουν ολοι στους παίκτες τους και χάνουμε την κίνηση χωρίς τη μπάλα.
ΥΓ.Λογικά αύριο θα μου στείλουν έξωση στην πολυκατοικία μετα το σημερινό…
ΥΓ2.Χαρηκα πάρα πολύ για Γούοκαπ.Θα ήταν πολύ κρίμα να τον στιγματίσει αυτό το λάθος.
Πως είναι γνωστό ότι δεν έχουν καλή σχέση; Και η ερώτησή μου είναι πραγματική και όχι ειρωνική… Θέλω facts και όχι ατάκες και γνώμες σαν του τράκη που είναι αυτόματα για τον κάδο και για τον βόθρο.
Η δήλωση του Σλούκα από κάτω… Μόνο εγώ δεν βλέπω μπηχτή;;
«Τον τελευταίο μήνα νιώθω καλά. Έτυχαν προβλήματα με τραυματισμούς. Τώρα νιώθω καλά. Αν με χρησιμοποιήσει ο κόουτς παραπάνω ή λιγότερο είναι επιλογή του. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου, δεν είναι εύκολη. Θέλω να έχω ήρεμο το κεφάλι μου και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ»
Ο Σλούκας πέρασε 2 συνεχόμενους τραυματισμούς αρκετά ύπουλους και κουβαλάει και αρκετή κούραση από το καλοκαίρι με την εθνική ομάδα. Και στο κάτω κάτω από τότε που γύρισε ήταν τραγικός, πως να το κάνουμε; Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι παίχτης προπονήσεων και οι ομάδες τώρα δεν κάνουν πολλές προπονήσεις εξαιτίας του προγράμματος. Χτες το πήρε μόνος του σχεδόν και βρήκαν ευκαιρία ορισμένοι να μιλήσουν για μπηχτές τη στιγμή που η ομάδα παίζει τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς (μέχρι ελπίζουμε τα επόμενα)
Συμφωνώ πολύ για Γουόκαπ, έχασα το χρώμα μου με το λάθος και αν ήταν άλλος θα είχα κατεβάσει όλη την Παλαιά Διαθήκη. Έχει καταφέρει αυτός ο παιχταράς να μην μπορείς να του κρατήσεις κακία
Μεγάλη εμφάνιση του Σλούκα, τεράστιο σουτ υπό πίεση που δίνει την πρόκριση στον Ολυμπιακό.
Πιθανότατα και αύριο, με την ψυχολογία σας στα ύψη όχι μόνο για την νίκη αλλά και με τον τρόπο που ήρθε.
Επίσης μετά τη νίκη με τη Μπασκόνια χαρακτήρισε τον Σκακιστή ως προπονητή υψηλού επιπέδου, μέσα στα άλλα που είπε ως ανασκόπηση της regular. Εγώ πιστεύω ότι είχαν τις κόντρες τους (όπως τις είχε και με Σπανούλη ο Μπαρτζώκας) αλλά η “πιάτσα” πολλές φορές σε τέτοια συνηθίζει να κάνει την τρίχα τριχιά. Αν υπήρχε σοβαρό θέμα, δε νομίζω ότι θα έβγαζε η ομάδα αυτή την εικόνα αποδυτηρίων. Πάμε να τελειώνουμε Παρασκευή
Εκπληκτικό ματς, έχει γίνει κλασικό ήδη! Μπορεί τα σκορ να είναι σχετικά χαμηλά αλλά η αγωνία και οι εναλλαγές στο σκορ στα Play offs (τα τελευταία 2-3 χρόνια), είναι συγκλονιστικές!
Πάντως όταν είδα Σλούκα να κάνει την ραχιαία τρίπλα και να σηκώνεται από εκεί με την πίεση του Χέιζ, σκέφτηκα ότι έκανε κακή επιλογή. Σκοτωμένο μου φάνηκε!
Συγχαρητήρια σε κάθε περίπτωση, αυτό το σουτ και το τρίποντο του Βεζένκοφ ίσως καθορίσουν την έκβαση της σεζόν για τον γαύρο.
Λίγος χρόνος και η Φενέρ τα έκανε σχεδόν όλα τέλεια στην άμυνα. Είχε απάντηση ακόμα και στο σκριν του Σάσα με τον Χέιζ να θέλει μόλις λίγα χιλιοστά για να του χαλάσει το σουτ
Όντως, η άμυνα ήταν όσο καλύτερη θα μπορούσε. Αλλά το σουτ ήταν μαχαιριά.
Τέτοια βάζουμε κάθε Κυριακή στους Beast Wars, ελάτε να το διαπιστώσετε
Ειναι γνωστό σε όσους είναι στον χώρο είπα,οχι γενικά.
Για Τράκη δε σχολιαζω καν.
Η μπηχτή δεν ήταν στο κομμάτι που έστειλες,αν δεις τις δηλώσεις στη Nova ισως το καταλάβεις.
Δε μπορώ να σου αποδείξω κάτι απο εδώ.
Μπορώ αν θες αν βρεθούμε απο κοντά σε κάποιο live(Αν είσαι Αθηνα).
Αλλά και να μην το ήξερα όμως,είμαι 20 χρόνια στον χώρο και μπορώ να καταλάβω απο πάρα πολλά μικρά πράγματα αν ένας παίκτης εχει καλή σχέση με τον προπονητή του.
Αν κάποιος δεν το βλέπει είναι δικαιωμα του,δε μπορώ να του αλλάξω γνώμη.
Είναι ο λογος μου απεναντι στον δικό του.
Απλά να ξαναπώ οτι δεν είναι τρομερό να συμβαίνει αυτό.
Εμένα δε με νοιάζει καθόλου,γιατι δεν τους επηρεάζει.
Μη νομιζετε οτι επειδή μια ομάδα παει καλά απο πίσω είναι ολα ρόδινα πάντα.
Εχουν παίξει και μπουνιές συμπαίκτες απο πέρσι μέχρι φέτος…και μετα απο 2 μέρες είναι κολλητοί πάλι.
Αυτά συμβαίνουν.
Η ομάδα πάει τρένο απο πέρσι,είναι επαγγελματίες,όταν μπαίνουν μέσα στο γήπεδο τα ξεχνάνε όλα.
Μην περιμένετε να βγουν να κράξουν ανοιχτά στις δηλώσεις για να καταλάβετε τι σχέση έχουν μετσξύ τους.
Πληρώνονται παααρα πολλά χρήματα,είναι επαγγελματίες και ειδικά σε εναν συλλογο με τον κόσμο του Ολυμπιακου προσέχουν τα παντα.
Σε οτιδήποτε αλλο είπες για Σλούκα συμφωνώ 100%
Άσε τα λάηβ:
Οπως διατάξετε
Αυτό που γίνεται στο 2ο δεκάλεπτο του Μακάμπι - Μονακό, είχα πολύ καιρό να το δω. Μιλάμε για εξωπραγματική βεντούζα.
Καλά πήγε αυτό.
Πήγε να το χαρίσει αλλά γενικά σήμερα ήταν καλή η Ρεάλ
14 αγώνες πλειοφ μέχρι στιγμής…9 2πλά!!!
5 2πλα σε μια σειρά έχει ξαναγίνει αραγε??
Γκος αγόρι μου τι κάνεις??
Για 4/4 ήμουν αλλά μου το χάλασε ο Σλούκας.