Ευτυχώς… εκτός κι αν έπαιξες κάνα σπίτι στο στοίχημα στην εν λόγω πρόβλεψη
Μπράβο πάντως στο μπασκετικό σίχαμα της Ισπανίας που φρόντισε ο γίδας να πάει πλήρης στο Φ4.
Δεν τον βλέπω να πηγαίνει
Θα τους ψωλιάσει πιστεύω.
Επίσης το μπασκετικό σίχαμα αν δεν είχε κάνει τπτ για να προκαλέσει το ξυλίκι ο γίδας θα είχε πάει ήδη στο final 4 πλήρης και άνετος. Τώρα η Ρεάλ έχει προκαλέσει φθορά στην Παρτιζάν κυρίως πνευματική. Το game5 μέσα στη Μαδρίτη είναι πολύ ξεχωριστή υπόθεση.
Κατά πάσα πιθανότητα αν ο Ταβάρες δεν είχε τραυματιστεί στο game1 δεν θα γινόταν ποτέ το 0-1 αλλά το 1-0.
Ο Ταβάρες είναι το μεγαλύτερο βαρόμετρο σε αυτή τη σειρά. Ακόμα και με Λεσόρ μέσα χτες δεν άλλαξε τπτ, τους έβαλε μέσα στα καλάθια
Δεν έχει κερδίσει ακόμα η Παρτιζάν με Ταβάρες υγιή, αφού και στο G1 έπαιξε το μισο ματς και το ματς τελείωσε όπως τελείωσε. Το μομεντουμ είναι με τη Ρεάλ και ο Αβράμοβιτς ενώ δεν είναι απουσία τύπου Πάντερ, έδινε ανάσες και ήταν μέρος ενος ήδη όχι μεγάλου rotation. Βάλε και τη διαφορά εμπειρίας σε ένα G5, λογικά βλέπω Ρεαλ (ακόμα και χωρίς Ντεκ). Από την άλλη είναι ροντέο τα ζευγάρια so far (εκτος Μπάρτσα) οπότε τι πρόβλεψη να κάνεις…
Μπράβο στον Πάντερ που δεν θα πάει μάλλον…
Μπράβο και στον Μπαρτζώκα, τέτοια επιμονή σε άμυνα που δε δουλεύει είναι αξιοθαύμαστη.
73 ποντους φάγατε, τι να κανει δηλ; τα εβαλαν στο τελος οι Τουρκοι.
Επιθεση δεν είχες πάλι σημερα.
Καμία σχέση.
τα έβαλαν γιατί έκανε 3 φορές άμυνα με βοήθεια και έφαγε 3 φορές το ίδιο τρίποντο
ήμασταν και πολύ άστοχοι
5 φορές έγινε αυτό.
Το χει η μοίρα μας μάλλον να βλέπουμε σειρές των 5.
Θα ήθελα να μάθω πραγματικά τι σχεδίασε στην τελευταία επίθεση. Γρήγορο καλάθι θες και μου κλείνεσαι στην γωνία. Τεσπα ότι είπαν και τα παιδιά με την άμυνα και τα τρίποντα.
Επίσης πολύ άστοχοι με Βεζένκοφ στους 2 και Παπανικολάου να συνεχίζει να χάνει τρίποντα μόνος του. Που οκ ένα βάρεσε αλλά ήταν σε σημείο που ΕΠΡΕΠΕ να μπει και ήταν εντελώς μόνος του
Πάμε για ψυχοβγαλτική σειρά των 5 πάλι
Αυτές οι άμυνες στο τέλος ήταν αισχος, όπως και η τελευταία επίθεση. Πολύ θολωμενοι, ελπίζω να έχουμε δυνάμεις στο τελευταίο ματς.
Γίδα εννοείται τον ζοτς? Νόμιζα goat είναι για αθλητές και όχι προπονητές
να τον λέμε τσοπάνο δλδ ;;
δεν αντέχω άλλο αυτό το πράμα κι είμαι 32 ακόμα
Ε ναι πιο πολύ πάει χαχαχαχα.
Εγώ τη Ρεάλ βλέπω πάντως πλέον. Θα το δούμε κιόλας.
Σε μας όλα ανοιχτά, δεν ήθελα 5ο ματς, έχουμε κει μεις άγχος αρκετό.
Στα 32 και εγώ δεν άντεχα. Στα 43 που είμαι τώρα, ψιλοχαλαρά…
Βέβαια τότε είχα ομάδα, τωρα έχω ένα ερείπιο.
Εδώ δεν αντέχω εγώ στα 23
Το ίδιο τρίποντο 5 φορές, λες και βλέπαμε ριπλέι. Η ίδια γαμημένη βοήθεια στη ρακέτα που κατέληγε σε εύκολη πάσα έξω… τι άλλο πρέπει να γίνει για να αλλάξει τακτική;;