Ευρωλίγκα 2023-2024

Continuing the discussion from Ευρωλίγκα 2022-2023:

4 Likes

Παράταση, τι ματσάρα βλέπουμε!

ΣΦΙΝΑΣΚΑΠΑ σε 3…2…1

Καλός ο ΠΑΟ σήμερα, χρειαζόμασταν ένα ταρακούνημα πιστεύω.

2 Likes

Δεν εμφανίστηκε ποτέ στο έξτρα πεντάλεπτο ο Παναθηναικός.

Είχε κερδίσει με μπάζερ μπίτερ του Σλούκα, γι’ αυτό.

3 Likes

Δικό μας ματς και τελικά το χάσαμε με 10 πόντους στην παράταση. Ματς που έπρεπε να έχουμε τελειώσει στην κανονική διάρκεια απεναντι σε αυτπν τον γαυρο ακομα και με αυτο το ξεκωλιασμα στα τριποντα στο δευτερο και ουτε αυτο ήταν ικανοι να κάνουν. Ποσο πιο χαμηλά.

Δεν έχω εικόνα γιατί το άκουγα στο ραδιόφωνο, κατάλαβα όμως πως μόνο ο Σλουκας το ήθελε πολύ.

Μπορεί να έχετε πολύ άγχος.

Μας έβγαλε την ψυχή η ομάδα σήμερα. Μπορώ την ήττα (και με μπαζερ Σλούκα άμα ήταν) αλλά όταν ο παίχτης κάνει μονίμως τα ίδια λάθη εκνευρίζομαι. Και σήμερα Λαρεντζάκης και Μακισικ κυρίως μας χάλασαν το παιχνίδι.

Τεσπά κερδίσαμε εν τέλει και έγινε ωραίο ντέρμπι δείγμα για τα προσεχώς. Προχωράμε η σαιζόν είναι μεγάλη και σήμερα είναι απλά μια νίκη. Θα παίξουμε ως και 10+ ματς μες την χρόνια δεν κρίθηκε τίποτα σήμερα και αυτό πάει και για μας και για τους πράσινους.

Υγ Μιλου Γουοκαπ για μας και Σλούκας Χουαντσο οι βασικοί διακριθέντες

Τον Γουοκαπ και τα μάτια μας.θελει καλο ροτεισον, για να δούμε και τον Λιθουανοκαναδο από βδομάδα.
Τέρενς Ντέιβις κλείνει Μακάμπι διαβάσα κάπου.

Μπαρτζώκα ευχαριστώ

Σκυλιά του πολέμου έχεις φτιάξει , σφίγγουν δόντια μετά από σερί λεπτών με φουλ ένταση και βγάζουν δεύτερο επίσημο ματς ψυχολογικά και σωματικά πανέτοιμοι . Εντυπωσιακό όλο αυτό που είδα , ειδικά για Μιλου γιατί ο Γουοκαπ είναι ρομποτ

βγήκαν αρκετοί μπροστά όταν έπρεπε

1 Like

Το παιχνίδι πήγαινε στα επίπεδα που ήθελε ο ΠΑΟ για όσο χρειάστηκε να παίξει συντηρητικά ο Μιλουτίνοφ, αφού ήταν η μοναδική επιλογή για το 5 σήμερα. Με το που ξεκίνησε το 4ο δεκάλεπτο και δεν υπήρχε θέμα συντήρησης ο Ολυμπιακός έβγαλε τη γνωστή τανάλια με Μίλου να παίζει κανονικά και μπροστά και πίσω. Ο Γκριγκόνις ήταν αυτός που κράτησε τον ΠΑΟ ζωντανό σε αυτό το διάστημα. Έβαλε πολλά μεγάλα σουτ στο διάστημα που η άμυνα του Ολυμπιακού δεν άφηνε τον ΠΑΟ να επιτεθεί

2 Likes

Χτες αυτό που είδαμε από τον Παναθηναϊκό ήταν τον Σλούκα να προσπαθεί να κερδίσει μόνος του και να πέφτει διαρκώς σε τοίχο στο τελευταίο πεντάλεπτο του κανονικού αγώνα και στην παράταση. Στην οποία παράταση δεν θα πήγαινε το ματς αν δεν υπήρχε ο εξαιρετικός (και τρομερά αδικημένος πέρσι) Γκριγκόνις. Νομίζω δε ότι από ένα σημείο και μετά ο Χουάντσο δεν ακούμπησε μπάλα στην επίθεση.

Για εμάς αυτό που έχω να πω είναι ότι αυτό που διαβάζαμε όλο το καλοκαίρι ήταν “έτοιμη, δεμένη ομάδα, αλλά ποιος θα βγει μπροστά στα κρίσιμα στην επίθεση”. Σήμερα, σε μια από τις καλύτερες έδρες της Ευρώπης, μπαίνοντας με -7 στην 4η περίοδο, βγήκαν μπροστά όχι ένας αλλά τέσσερις παίκτες (συν τον Μίλου, δεν τον βάζω με τους άλλους γιατί λόγω θέσης αναγκαστικά είναι αποδέκτης της μπάλας).

Απίστευτο stat line από Πίτερς εντωμεταξύ, ενώ εγώ λέω εδώ και μήνες πόσο πολύ έχει υποτιμηθεί η απόκτηση του Γκος.

5 Likes

Δεν περίμενα να ξεκουράσουμε τον Θωμά με την Εφές… περισσότερο έπαιξε με Κολοσσό :sweat_smile:

Κάνα ρημπαουντ θα πάρετε;

Τι ξεφτιλίκια ήταν αυτά χτες για τη Μονακό. Μιλάμε το σκορ κάποια στιγμή ήταν 80-50. Ξεφτίλα.

Ο Κεμπα Γουόκερ απλά δεν μπορεί το παλικάρι. Οι τραυματισμοί στα γόνατα βάζουν πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Θυμάστε τον Τσαρλς Σακλφορντ, το γίγαντα με τα διαλυμένα γόνατα;

Ο Ναν πιστεύω θα ανέβει κάποια στιγμή. Είναι πολύ νωρίς να κριθεί. Δεν γίνεται να συνεχίσει να δείχνει τόσο άμπαλος. Ξέρει πολλά καντάρια μπάσκετ.

Δεν είναι ξεφτίλα, απλά η Ρεάλ είναι τρένο με σπασμένα φρένα αυτή τη στιγμή και η Μονακό δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Γίνονται αυτά στην Ευρωλίγκα.

2 Likes

Είναι ο Σμαιλάγκιτς κι ο Νταβιντόβατς το ίδιο άτομο;
Παίζει ταυτόχρονα σε 2 ομάδες της Σερβίας;
Καίρια και συνάμα αναπάντητα ερωτήματα.

Α ρε Μίλος…

Πρώτη ήττα της Ρεάλ φέτος στην Ευρωλίγκα. Δικό τους ματς έχασαν. Όταν προηγείσαι με 14 πόντους πεντέμισι λεπτά πριν το τέλος και καταφέρνεις να σε ισοφαρίσουν είσαι άξιος της μοίρας σου.

Και επίσης όταν 25 δεύτερα πριν τη λήξη της παράτασης προηγείσαι με +4 και καταφέρνεις να χάσεις.

Γενικά πάντως παίζει και ο άλλος. Δεν τα έκανε όλα λάθος η Ρεάλ. Η Φενέρ γύρισε το παιχνίδι από τους 10+ πόντους 4-5 φορές μέσα στο παιχνίδι. Θέλει καρύδια να το κάνεις αυτό. Τεράστιο τρίποντο του Γουίλμπεκιν στο τέλος της παράτασης και φοβερή άμυνα στον Καμπάτσο στην τελευταία κατοχή που τον ανάγκασαν να πετάξει τη μπάλα όπως όπως. Ματσάρα φοβερή, όπως ματσάρες ήταν και τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων που έχασαν και οι 2 στις λεπτομέρειες

2 Likes