Όταν κυνηγάς την Ρεάλ με 19 πόντους πίσω στο ημίχρονο τα πράγματα είναι πάρα πολύ χλωμά…
Εντάξει, λάθη και κακές επιθέσεις θα γίνονταν, δεν θα τα κάνατε όλα τέλεια, για μπάσκετ μιλάμε και ημιτελικό Ευρωλίγκας.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο.
Το μόνο που δεν περίμενα είναι ότι μετά από 3 σερί Φ4, μετά από 8 του Παπανικολάου και μετά από 5 του κοουτς…η ομάδα θα κατέβει τόσο ανέτοιμη και παντελώς απροετοίμαστη πνευματικά
Το ότι η μισή ομάδα έχει ψυχούλα και η άλλη μισή είναι γατιά βρεγμένα , δεν με σόκαρε
Η καραμέλα με το μπάτζετ ως δικαιολογία στις ήττες και “παράσημο” στις νίκες έχει κουράσει απίστευτα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται
Δεν ήταν απροετοίμαστη, απλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να δίνεις κάθε φορά το 200% σε ένταση για να καλύψεις τη διαφορά ποιότητας. Ωραίο είναι όταν το καταφέρνουμε και δεν μας πέφτει με τπτ μετά και το έχουμε κάνει περισσότερες φορές από το φυσιολογικό.
Εμείς έχουμε Μπρασδέικις, ΜήτρουΛονγκ, Λούτζη, Τανούλη, Σίκμα… 5 παίχτες στο ρόστερ που δεν μπορείς να εμπιστευτείς πουθενά και η Ρεάλ έχει τελευταίο παίχτη τον Ρούντι. Κάποια στιγμή πρέπει να σε μουτζώσει λίγο και το ίδιο το άθλημα.
Σπανούλης και Πρίντεζης δεν υπάρχουν και όταν τους είχες ήταν γιατί είναι Έλληνες και ήθελαν να είναι στην ομάδα με λιγότερα. Θα τους αγοράζαμε αν ήταν ξένοι; Δε νομίζω. Τον Σάσα τον έφτιαξε η δουλειά του και ο Μπι και έγινε mvp. Και αν έρθει πάλι θα είναι γιατί ισχύει ότι με τους 2 παραπάνω. Κάποια στιγμή πρέπει να το αγοράσεις το ταλέντο.
Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα. Η διαφορά ποιότητας με την Ρεάλ ήταν χαοτική, μιλάμε εμείς κάναμε υπερπροσπάθεια για τρία δεκάλεπτα κι οι τύποι έκαναν χαλαρή συντήρηση.
Ρεάλ - ΠΑΟ είναι το δίκαιο ζευγάρι σύμφωνα με την εικόνα όλης της χρονιάς. Η λογική λέει Ρεάλ, όμως όλο το σενάριο γενικώς μοιάζει πολύ με πέρσι…
Φαλ, Μιλουτίνοφ, Πετρούσεφ, Γουκαπ, Γκος, είναι παίκτες μη υψηλή μπασκετική αξία.
Υπάρχουν ο Παπανικολάου, ο Μακκισικ και ο Πητερς που είναι παραπάνω από τίμιοι.
Έχετε παίκτες…αφήνω εκτός τον Κάνααν που τον θεωρώ νεροβραστο, σε ένα ματς θα έχει 20+ πόντους, στα άλλα τρία θα τον ψάχνεις…
Μου κάνει εντύπωση πάντως η μη χρησιμοποίηση από τον Μπαρτζώκα εδώ και καιρό, για την ακρίβεια από την στιγμή που επέστρεψε ο Μιλουτινοφ, του Ράιτ.
Μια χαρά στοιχεία είχε δείξει όταν επαιζε…