συγκρίνεις πρόεδρο με οπαδούς ε;
Αυτοί που το συνέχισαν ήταν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού πάντως, όχι οπαδοί.
Αυτό έγινε από fake account Olympiacos B.C. στο twitter
Βέβαια αν διαβάζεις από τον αρουραίο μην περιμένεις και πολλά
Ηγετική Πρωταπριλιά
Bostonflesh πώς την πάτησες σήμερα ρε .
Μου βγηκε ο καφές από τη μύτη πρωινιατικα. Άντε και κουλουρι την επόμενη φορά.
Το έγραψε και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που είναι αξιόπιστο. Βέβαια μετά κατέβασαν την ανάρτηση γιατί είδαν ότι δεν ισχύει. Αν κάνουν λάθος οι δημοσιογράφοι που υποτίθεται ότι ψάχνουν τις ειδήσεις εγώ τι φταίω; Δεν είμαι δημοσιογράφος και δεν είναι δική μου δουλειά να ψάχνω τις ειδήσεις κατά πόσο ισχύουν.
Και κάποια site στο εξωτερικό έγραφαν ότι έχει κλείσει ο Duff McKagan για μπασίστας στους AC/DC, τι να κάνουμε τώρα.
Και στην τελική σιγά το φοβερό παράπτωμα του Γιαννακόπουλου επειδή είπε ότι ευχαριστούμε την προηγούμενη ομάδα του Σλούκα. Έριξε λίγο flame σιγά τα ωά. Έδωσε και υλικό στον Τσουκαλά να έχει να ασχολείται στην εκπομπή του.
Το ότι το Πρώτο Ψέμα είναι αξιόπιστο είναι το καλύτερο πρωταπριλιάτικο που έχω διαβάσει εδώ και χρόνια, σε καλό σου
Σας τα εξηγεί ωραία, μάθετε ηγετική (σλουκική) μπαλίτσα.
Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Δεν ψάχνουν τπτ οι αρδ. Έχουν καταντήσει να κάνουν ρεπορτάζ με βάση το τι ανεβαίνει στο τουίτερ. Είναι και άσχετοι και τεμπέληδες που δεν κάνουν τον κόπο να δουν από ποιον λογαριασμό έχει ανέβει.
Τώρα για τον τράκη ας μην το αναλύσουμε άλλο… δεν έχω φάει ακόμα και δεν έχω τι να ξεράσω
Ε, ρε “Ομάδα Έψιλον” που σας χρειάζεται…
Το μενταγιόν είναι φάτσα κάρτα
Bostonflesh η όλη φάση έχει ξεκινήσει λέγοντας ότι ακόμα και σε μια μεγάλη για σας νίκη το κόμπλεξ του προέδρου σας είναι απερίγραπτο. Εσύ κάτσε δικαιολόγησε τον η υποβάθμισε το. Όπως αγαπάς και καλή ανάγνωση στο πρώτο θέμα.
Δεν είμαι ΠΑΟ αλλά γουστάρω μπασκετικό Παναθηναϊκό.
Ότι το Πρώτο Θέμα ακολουθεί φιλοκυβερνητική γραμμή το γνωρίζω. Όπως και το iefimerida κάνει το ίδιο. Είναι όμως μεγάλα ειδησιογραφικά sites, δεν είναι κάποιο blog ξέρω 'γω που γράφει κάποιος τυχαίος του ίντερνετ. Αυτό εννοώ αξιόπιστο.
Στα αθλητικά, όπως πχ το περιστατικό που συζητάμε τώρα, δεν έχουν λόγο να κάνουν προπαγάνδα. Απλά την πάτησαν και πήραν στο λαιμό τους και άλλους όπως εγώ.
Οφείλω να πω όμως πως σε ότι αφορά το αστυνομικό ρεπορτάζ κάνουν πολύ καλή δουλειά. Έχουν λεπτομέρειες που άλλα sites δεν έχουν. Πχ στη δολοφονία Σκαφτούρου στα Βίλια έμπαινα Πρώτο Θέμα να δω πώς εξελίσσονται οι έρευνες και τι νέα στοιχεία υπάρχουν. Ή στην περίπτωση της Ιωάννας με το βιτριόλι που επί 20 μέρες μέχρι να βρεθεί η δράστις την παρακολουθούσα ανελλιπώς. Όπως και ο Ευαγγελάτος είναι πολύ καλός στο αστυνομικό ρεπορτάζ στην τηλεόραση.
Προφανώς και σε ότι αφορά το πολιτικό ρεπορτάζ κάνουν προπαγάνδα υπέρ του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης. Και ο Ευαγγελάτος και το Πρώτο Θέμα. Εκεί δεν τους διαβάζω. Ή αν τύχει να διαβάσω κάτι θα διαβάσω και άλλα sites για να διασταυρώσω τα γεγονότα. Γενικά η πολύπλευρη ενημέρωση είναι το καλύτερο.
Εγώ θέλω τον Ολυμπιακό στο final 4. Το έγραψα και τις προάλλες. Επιβάλλεται να πετάξει έξω την πουτάνα τη Μονακό. Και θέλω και Φενέρ επίσης να πετάξει έξω την άλλη πουτάνα τη Μπαρτσελόνα.
Γιατί πουτάνες δικέ μου;
Χεχε! Είδες με τη λέξη “πουτάνα” πώς κατάφερα να μετακινήσω την ατζέντα της συζήτησης;
Φαντάζεστε ένα final 4 με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μονακό; (τρεις από τις τέσσερις). Εμένα θα με πάρει ο ύπνος. Ενώ με ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, Φενέρ, Ρεάλ θα έχει πολύ πιο ενδιαφέρον και ένταση και τζέρτζελο.
Μόνο που πάω να δω αγώνα της Ευρωλίγκα στην έδρα της Μονακό και βλέπω τι ξενέρωτους οπαδούς έχουν αυτό τα λέει όλα. Πιο υποτονικοί και από τον κόσμο στο θερινό Riviera στα Εξάρχεια που πήγα το καλοκαίρι. Τους αξίζει ο αποκλεισμός.
Επίσης σε μια μονομαχία ισπανικής με τουρκική ομάδα εννοείται ότι θα είμαι με την τουρκική. Όπως και στον τελικό πρόπερσι Εφές - Ρεάλ ήμουνα με την Εφές.
Αρχηγική τοποθέτηση, ειδικά για το ριβιέρα μαζί σου με τα χίλια
Σινεμά χωρίς βαβούρα και καπνογόνο → κόκκορας χωρίς χυλοπίτες
Θυμάμαι είχαμε πάει σινεμά όταν είμασταν 19 με κάτι συμφοιτητές που κάναμε παρέα τότε και πισω κάθονταν κάτι πιτσιρίκια 12χρονα και μιλούσαν συνέχεια και μας είχαν σπάσει λίγο τα νεύρα με τα γέλια και τη βαβούρα.
Στο σινεμά πρέπει να σέβεσαι. Άλλο σινεμά άλλο γήπεδο όμως. Όταν το γήπεδο έχει ατμόσφαιρα σινεμά είναι λίγο θέμα. Σου αξίζει αποκλεισμός.
Κόκκορας με χυλοπίτες με τριμμένο τυρί (κεφαλοτύρι) το πιο νόστιμο φαγητό με διαφορά.
Μιας και μάλλον έχουν οριστικοποιηθεί σχεδόν όλα (πρακτικά, χωρίς κάποια βαρβάτη έκπληξη δηλ., παίζονται μόνο οι θέσεις 5-6 και 8-9), να πω πως εν τέλει είναι επιτυχία για τον Ολυμπιακό και κυρίως για τον Μπαρτζώκα η 5η/6η θέση -από νωρίς είχα εκτιμήσει ότι η 6η είναι το ταβάνι για φέτος, και ο λόγος που φτάσαμε εκεί (ή και λίγο παραπάνω -αν και είναι ψιλοαδιάφορο), κάνοντας ένα αδιανόητο 9-1 στα τελευταία δέκα παιχνίδια, είναι ενας συνδυασμός ομοιογένειας (που έφερε τρομερή ψυχραιμία στα δύσκολα) και τύχης/ικανότητας (επιλογή Μωυσή) μέσα στην ατυχία (τραυματισμός Νικόλα).
Με αυτά θα πάμε στα πλέηοφ κι ο,τι βγει, δε μας θεωρώ φαβορί προφανώς αλλά και σε καμία περίπτωση χαμένους. Απλά, η έλλειψη ατομικού επιθετικού ταλέντου απαιτεί να βγουν αρκετοί παίκτες μπροστά στη σειρά (και να ανέβουν Πίτερς και Κάναν που έχουν πέσει κάμποσο τελευταία).
Αυτά και ζητώ ηγετική συγγνώμη που χάλασα τη ροή της συζήτησης, μπορούμε να επιστρέψουμε σε αρουραίους, θέματα, πουτάνες, dpg ντουμάνια και γήπεδα γεμάτα από χουλιγκάνους και άδεια από φλώρους-παλαμάκηδες.
Είμαι στις ΗΠΑ από τον Φεβρουάριο και δε βλέπω ματς. Μόνο για λίγες μέρες γύρισα Ελλάδα όταν κάναμε την ήττα. Τι εννοείς αδιανόητο?
Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει την Φενέρ τότε λογικά παίζει με Μονακό. Αν έρθουν φυσιολογικά τα αποτελέσματα. Νομίζω σε ισοβαθμία η Μπαρτσελόνα είναι πάνω από τους Γάλλους.
Όσον αφορά εμάς και με δεδομένο ότι δεν θα κάνουμε την αυτοκτονία της 20ετιας με Άλμπα, θα παίξουμε με τον 7ο και αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις υποψήφιοι.
Μακάμπι, Βίρτους και Βασκονία.
Με την Εφές που έλεγαν κάποιοι χθες δεν γίνεται να παίξουμε.