Τριπλή ισοβαθμία είναι ΠΑΟ-Μονακο-Μπαρτσελόνα (με αυτή τη σειρά) και έτσι θα παραμείνει αν δεν γίνει χοντρή έκπληξη.
Θεωρητικά με τα ματς της Μονακό και του ΠΑΟ να έχουν γίνει από Πέμπτη (με την αναμενόμενη έκβαση), θα μπορούμε (και εμείς και η Φενέρ) να επιλέξουμε αντίπαλο.
Βλέπω τη Μπασκόνια να κερδίζει στη Μπολόνια (που ΟΚ, οι περισσότεροι αναμέναμε να σκάσει κάποια στιγμή) και να παίζει με Μακάμπι για την 7η θέση. Επικίνδυνες ομάδες και οι δύο, αλλά σαφώς στο χέρι του ΠΑΟ από τη στιγμή που κατάφερε να βρεθεί εκεί που βρέθηκε με ροτέησον 6-7 παικτών.
Αν δεν ανέβει ο Κανααν δεν θα προχωρήσουμε δυστυχώς, χρειαζομαστε το σουτ ρου. Ήταν να ανανεώσει πριν κάνα 2μηνο αλλά δεν τα βρήκαν φαίνεται κι ακούστηκε ότι έκλεισε Παρτιζάν επομένως …
Εγω εμπιστευoμαι Γκoς αρκει να μην εχει αλλoν τραυματισμo. Ειναι παιχτης των μεγαλων ματς. Ιδανικα θα ηθελα κα εναν Κειναν να τα σταζει αλλα ειναι ετσι χτυσμενoς o oλυμπιακoς πoυ αντεχει αν 1-2 παιχτες δεν ειναι καλoι γιατι θα βγoυν αλλoι 2-3 πoυ θα ειναι
Εγώ παρότι θεωρητικά προτιμούσα περισσότερο τη Μονακό, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μόνο να κερδίσουμε ήθελα… πόσο μάλλον αυτοί που παίζουν και ρίχνουν/τρώνε και φάπες στο παρκέ.
Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ ταλέντο και μέγεθος αλλά ταυτόχρονα είναι και η πιο λιγόψυχη για μένα.
Γενικα με την επιλoγη αντιπαλoυ ειμαι κατα αλλα δεν λεω oτι ειναι λαθoς. Απλα πιστευω πως αν ειναι να παρεις ευρωλιγκα την παιρνεις oπως και να χει 8/10 φoρες. Να κανoυμε κoυβεντα για τις αλλες 2; Πoσo δε μαλλoν απ την στιγμη πoυ κανενας δεν εχει περασει δεδoμενα και δεν ξερεις τι γινεται σε μoνα ματς.
Φιλoς μoυ βαζελoς μoυ ελεγε πριν oτι καναμε κακως γιατι λεει η Μπαρτσελoνα ειναι καλη και η ρεαλ θα ειναι πιo ξεκoυραστη στoν ημιτελικo. Μην πρoτρεχετε θα πω εγω γιατι μπαλα ειναι και γυριζει. Βημα βημα…
Μπασκετικά/τεχνικά δεν βρίσκω ούτε ένα επιχείρημα γιατί να είναι καλύτερο το ματσάρισμα με Μπαρτσελόνα σε σχέση με Μονακό. Η Μπάρτσα έδειξε ότι μας έχει και στα δύο ματς ενώ με τη Μονακό πήγαν στο πόντο, με εξαίρεση το τέλος του αγώνα εκεί μέσα που άνοιξε λίγο η διαφορά και πήγε στο +8. Τη Μονακό την έχουμε κερδίσει δυο χρόνια τώρα και σε σειρά και σε Φ4 (σε ματς που θεωρητικά πήγαινε 100% στα μέτρα της) την ώρα που η Μπαρτσελόνα από το '09 και μετά νομίζω έχει λείψει μόνο από τρία Φ4 (βέβαια οι αποκλεισμοί ήταν από ΠΑΟ-Θρύλο και Κουμπάν με σκακιστή στον πάγκο).
Το ακούω αυτό που λέτε για τον άπειρο Γκριμάου, αλλά δε νομίζω ότι πλέον το in-game κοουτσάρισμα παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο. Οι παίκτες και το ταλέντο έχουν τον πρώτο λόγο και αν είμαστε στα τρίποντα και στις βολές άστοχοι όπως συνηθίζουμε τελευταία δε θα μας σώσει κάποιο προπονητικό τρικ. Με τη Μονακό τα παιχνδία ίσως πήγαιναν περισσότερο στην ένταση και στις επαφές που θα μας βόλευε κάπως καλύτερα.
Άσχετα με όλα τα παραπάνω, είμαι διαχρονικά 100% κατά της “επιλογής αντιπάλου”, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μεινέκτημα έδρας. Οπότε καλά έκανε ο Ησαΐας και το χρειαζόταν κιόλας.
Έτσι κι αλλιώς, μπασκετικά φουλ αουτσάιντερ είμαστε.