Αμπρινες ταγαρι… Τουλάχιστον το πατούσε και δεν έφυγε καρφί για αποδυτήρια οπότε μακάρι να μην είναι τίποτα.
Κατά τ αλλά τεράστια νίκη
Αμπρινες ταγαρι… Τουλάχιστον το πατούσε και δεν έφυγε καρφί για αποδυτήρια οπότε μακάρι να μην είναι τίποτα.
Κατά τ αλλά τεράστια νίκη
Ο κόουτς Μπι έκανε μπρέικ εκεί μέσα χωρίς Παπ και με 18 λεπτά Σίκμα
Λογικά θα έχει και ένα σπαθί στην άκρη του πάγκου να το καταπίνει που και που
… α ξέχασα… και με Πίτερς να είναι λίγο καλύτερος από ένα κρέας που είναι κρεμασμένο στη βιτρίνα χασάπικου
Συγνώμη για το ποστ επί του καπακίου…
Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ! Τώρα γιορτάζουμε το μπρέικ!
Είναι λες και βάλαμε γκολ και τα νέα για τον παιχταρά να μοιάζουν σαν επιβεβαίωση του VAR ότι το γκολ μετράει!
Παπ υπάρχει κάνα νεώτερο; Δεν βρίσκω κάτι…
Δεν θα πάμε απλώς, θα το σηκώσουμε κιόλας.
Ο Μπαφές είπε χτες ότι δεν θα ταξιδέψει καθόλου. Άρα τον υπολογίζουμε στο ΣΕΦ
Στο ραδιο ο Ρομπολης ειπε οτι δεν θα παιξει γιατι αυτο που εχει ειναι κολλητικο οποτε παει για την επομενη εβδομαδα
Τους συμπαθω παρα πολυ και ειναι ωραιοι τυποι… Εκραξαν πολυ και σωστα κατα τη γνωμη μου… Καταφεραν και εφεραν τον Γιανακοπουλο και τον Μαρινακη επισης στα λογια τους και δειχνουν και το ποσο ηληθιοι ειναι γενικα αυτοι οι 2 αχωνευτοι
Κολληταρια, εκτιμουνε πολυ και ο ενας τον αλλον!
Ομορφιές σήμερα στο ΟΑΚΑ από ντιπιτζι… έβριζε διαιτητές, τον Κάτας και μερικούς ανθρώπους της Μακάμπι. Έκανε και μια επιδρομή στη γραμματεία μετά το σερί της Μακάμπι στο 71-68. MVP σήμερα ο πρόεδρος, ποιος Σλούκας και κουραφέξαλα…
Ο Νέστορας έβριζε και έκανε τσαμπουκά στον Νίμπο στην φυσούνα (εννοείται από απόσταση)…
Euroleague Mafia κατά τα άλλα
Δεν ξέρω από που ενημερώθηκες για όλα αυτά που λες αλλα έγιναν πραγματα και από τις δυο πλευρές.
Και της Μακάμπι έκαναν διάφορα και στην διάρκεια του ματς και στην φυσούνα μετά το ματς.
Γενικά η κατάσταση έχει ξεφύγει από την απλά αθλητική αντιπαλότητα και αυτό είναι άσχημο.
Και ακομα χειρότερα γιατί οι σχέσεις μας με την Μακάμπι ήταν πάντα καλές.
Δεν θα μιλήσω για την Μακαμπι αλλά από την πλευρά μας μεγάλη ευθύνη για αυτό έχει και ο Αταμάν εκτός από τον γελοίο, δεν το κλείνει το στόμα του με τίποτα.
Κυκλοφορούν πολλά βίντεο πάντως.
Δεν είναι ήρεμη σειρά η αλήθεια είναι και δεν βρίσκω και λόγο…
Όπως , αν μου επιτρέπετε μιας και είμαι Ολυμπιακός, θεωρώ περιττά τόσο το υφακι του Αντετοκούμπο μετά την τάπα στην λήξη όσο και τους έντονους πανηγυρισμούς μετά τη νίκη .
Το 1-1 έγινε στην έδρα σου και έφαγες και μπρεικ. Χαμηλά το κεφάλι και πας για νίκη στο Βελιγράδι, τα υπόλοιπα είναι περιττά
Εμείς πχ είχαμε χλιαρους πανηγυρισμούς και κάναμε τεράστια νίκη εκτός
Το ίδιο και περισσότερο αυστηρός ειμαι με την ομάδα μου.
Συμφωνώ απόλυτα.
Σαφέστατα.
Εγώ με τις εντός παρκέ “μαγκιές”, trash talking και όλα τα παρελκόμενα είμαι απόλυτα ΟΚ. Όπως ο Κλίβελαντ σε τελειωμένο ματς πάει να κάνει πόστερ κάρφωμα, έτσι κ όταν φάει την τάπα του να είναι έτοιμος να δεχθεί το υφάκι του Κωστακούμπο.
Νταξ, το πραγματικό επάγγελμα του Κωστακούμπο είναι το “ο αδερφός μου είναι ο Giannis” και είναι λίγο κρίντζ να τα κάνει αυτός και όχι κάποιος που έχει κρίνει τον αγώνα με την απόδοσή του, αλλά και πάλι…
Από την άλλη, για να ανακτήσεις πνεύμα μετά το break, που καλά σου έκαναν όπως έπαιζες, απέναντι σε μια ομάδα που όταν νευριάζει χάνει μόνη της, τα θες αυτά, πρέπει να τους κερδίζεις σε όλα τα επίπεδα γιατί δεν θες αυτη η σειρά να πάει σε 5ο παιχνίδι.
Καλά έκανε ο Κωστάκης.
Το σημαντικό είναι να σταματήσει ο Κωστάκης τα αχρείαστα επιθετικά φαουλ στα σκριν που χαλάνε τον επιθετικό ρυθμό της ομάδας.
Ο άλλος που πήγε να καρφώσει δηλαδή στο τέλος ;…
Αυτό που έπρεπε να κάνει ο Κώστας έκανε, τον έκοψε, να τον άφηνε;
Και αν δείτε τη φάση ο παίκτης της Μακάμπι πάει να κάνει τσαμπουκά και ο Κώστας αντιδρά, μετά είναι το χαμόγελο κτλ.
Να έχουμε να λέμε είναι όλα αυτά βέβαια, ελάχιστη σημασία έχουν.
Τον μπερδεύεις με τον Θανάση…