ο Θανάσης θα είχε προσφέρει πολλά περισσότερα από τον ηθοποιό φέτος στο 4
Ο οποιοσδήποτε θα είχε προσφέρει πιο πολλά από τον ηθοποιό
Έγινε μαλακία το καλοκαίρι την τελευταία στιγμή με τον Σενγκέλια, αν είχαμε πάρει τον παικταρά…
Μην το ματιάσω, αλλά τι πολυτέλεια ο Μιλουτινοφ να ερχεται από πάγκο.
Όπως και ο κλατς λόρδος Σίκμα.
edit: Καλά πήγε αυτό.
Καλή η προσπάθεια, δύσκολα τώρα, δεν βλέπω 2/2 με τίποτα.
Όλα πάνε βάσει σχεδίου. Μια χαρά είμαστε.
Το live score tou gazetta διαβαζα και οκ τι να πεις, τρως το τρίποντο και παπαλα μετά. Κρίμα, αλλά τώρα δύσκολο να γυρίσει αλλά ποτέ δεν ξέρεις. ας κερδίσει πρώτα την Πέμπτη.
Δεν ξέρω τι να πω είναι να σκάσεις με αυτούς σήμερα
Σφαγή άνευ προηγουμένου. Μπινέ Γάλλε…
Ας έβαζαν κανένα κρίσιμο όμως και μετά συζηταμε το φάουλ σε νεκρό χρόνο
Που στο 71-69 παίρνει το σουτ της χρονιάς ( μέχρι στιγμής) ο Γουοκαπ που δεν έχει κάνει δύο ματς συνεχόμενα καλά
Τεσπά , παναξιοι της μοίρας μας κι ας ξενίζει το φάουλ
Εντάξει, ότι πεις. Ας κερδίζαμε με 45 πόντους διαφορά και όλα καλά.
Το παιχνίδι καλώς ή κακώς πήγε στο πόντο. Στη κρίσιμη στιγμή μίλησαν τα νυστέρια με κυρίοτερο αυτό του γάλλου μπινέ
Η Μπαρτσελόνα πήγε την σειρά στην Βαρκελώνη, μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να τελειώσει μεθαύριο με δεύτερη συνεχόμενη ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.
Το φάουλ στο τέλος είναι αμφισβητούμενο, θα μπορούσε όμως ο ΟΣΦΠ να έχει τελειώσει το ματς και στην κανονική διάρκεια και στην παράταση στο 80-77.
Όσον αφορά εμάς…άξιοι της μοίρας και της τύχης μας.
Σίγουρα αφήνει μια πολύ πικρή γεύση ο τρόπος που χάσαμε τελικά στο τελος, αλλά όταν για 35 λεπτά μαλακιζεσαι…
Σε τραγική κατάσταση βασικοί παίκτες όπως ο Γκριγκόνις, Λεσόρ και Γκραντ σε όλη την σειρά μέχρι στιγμής.
Σήμερα δυστυχώς είχαμε και τον Σλούκα σε κακή μέρα.
Ο Αταμάν φαίνεται αδιάβαστος απέναντι στην Μακάμπι και τον Κάτας, μεγάλα λόγια μόνο…
Ότι και να λέμε για τον ηθοποιό, η απουσία του είναι σημαντική σε μια ομάδα χωρίς ψηλούς.
Πλέον, με το ψυχολογικό βάρος και με τον Μπαλντουιν λογικά να παίζει μεθαυριο νομίζω αναζητείται μια υπέρβαση για να γίνει το 2-2, πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα.
Φλωρικο φάουλ για να το δώσεις “κόντρα” με ελάχιστη επαφή και σε πλέι-οφ . Υπήρξε όμως , δόθηκε.
Είχαμε ευκαιρίες να το καθαρίσουμε και δεν το κάναμε
Την Παρασκευή ήταν χειρότερη η κατάσταση . Τεσπά
Ούτε επαφή. Επιστημονική φαντασία του γάλλου μπινέ. Ήθελε να το δώσει και το έδωσε. Τόσο απλά. Έχει προσωπικά προβλήματα με τον Ολυμπιακό. Του εύχομαι τα χειρότερα, αλλά λίγη σημασία έχει. Μας έστησε και χάσαμε. Η σειρά μάλλον θα πάει στη Βαρκελώνη όπου εκεί μας περιμένει άλλο χειρουργείο
Στο 69-63 ειδικά μετά από τέτοια τάπα Ράιτ απλά δεν χάνεις
Ότι λέει ο από πάνω. Τεσπά μείναμε στην πρώτη νίκη και δε γυαλίζει το μάτι αρκετά. Τώρα αν μπορούν ας παίξουν σοβαρά. Δεν έχουν άλλη επιλογή.
Οι 2 ομάδες την τελευταία περίοδο έχουν από 2 και 3 φάουλ η καθεμία με ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ. Όταν έχεις επιτρέψει τόσες επαφές δεν γίνεται να κρίνεις το παιχνίδι με αυτό το φάουλ σε νεκρό χρόνο. Εγώ δέχομαι ότι υπάρχει επαφή πρίν σηκωθεί αλλά δεν γίνεται να σφυράς αυτό όταν για πάνω από 10 αγνωιστικά λεπτά σφυράς μόνο αν στάξει αίμα.
Στα αγωνιστικά εγώ επιμένω ότι η ομάδα δεν χάνει από την επίθεση. Ομάδα που διαφημίζει και στηρίζεται στην άμυνά της δεν επιτρέπεται να αφήνει τα 2 ελεύθερα τρίποντα στον Αμπρίνες. Δεν γίνεται ο Μακίσικ να δίνει τόσες αχρείαστες βοήθειες στη ρακέτα και να αφήνει έναν εκτελεστή μόνο του στη γωνία. Τα ίδια εγκλήματα και στον περσινό τελικό
Οι 2 ομάδες την τελευταία περίοδο έχουν από 2 και 3 φάουλ η καθεμία με ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ. Όταν έχεις επιτρέψει τόσες επαφές δεν γίνεται να κρίνεις το παιχνίδι με αυτό το φάουλ σε νεκρό χρόνο. Εγώ δέχομαι ότι υπάρχει επαφή πρίν σηκωθεί αλλά δεν γίνεται να σφυράς αυτό όταν για πάνω από 10 αγνωιστικά λεπτά σφυράς μόνο αν στάξει αίμα.
Το αυτό.
3 φάσεις σήμερα όλες κατά μας ε δεν γίνεται να λέμε ότι το φάγαμε εμείς. Και το λέω εγώ που ποτέ σχεδόν δεν βάζω την διαιτησία σαν βασικό αίτιο. Ξεκάθαρα η μπάλα βρίσκει στην πίσω πλευρά του ταμπλό αλλά μπάλα αυτοί, ξεκάθαρα έχουν περάσει τα 5 δευτερόλεπτα στην επαναφορά, και σχεδόν ξεκάθαρα δεν υπάρχει επαφή ή και να υπάρχει είναι αυτό που λέει και ο @g0dslayer
Σαφώς και είχαμε θέμα στην άμυνα και σαφώς 2 φορές με την μπάλα κάναμε κακή επίθεση με τον γκος αλλά δεν μπορώ να είμαι σκληρός με την ομάδα.
Αυτό μπορεί να ειπωθεί για τον βαζελο που για 3 περιόδους ήταν καλός αλλά και πάλι η φάση με τον Νιμπο είναι τραγική. Βασικά είναι κατά 99% ηθελημένο εκτός αν απλά οι διαιτητές δεν κάνουν.
Τι να πω πάμε την Πέμπτη με νεύρο να κερδίσουμε και βλέπουμε για το 5ο ματς
Στο ΣΕΦ υπήρξε σφαγή…
Υπάρχει επαφή αλλά όπως είπε ο Πετρούσεφ, ο Πάρκερ πάει πάνω του.
Και τελοσπάντων, δεν το δίνεις αυτό το πράγμα στο τέλος, τα έγραψε πολύ καλά ο g0dslayer.
Ακόμα χειρότερο όμως για εμένα είναι αυτό που έγινε στο τέλος της κανονικής διάρκειας με την επαναφορά που κρατάει γύρω στα…7 δευτερόλεπτα και οι γκρι δεν σφυρίζουν, μετά μπαίνει το καλάθι της ισοφάρισης.
Στα δικά μας, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι αποφάσισαν ακριβώς οι γκρι στην φάση του τζάμπολ, τι εφεύρεση ήταν αυτή. Υπάρχουν και κάποιες άλλες φάσεις επίσης.
Ναι οκ, πάνω απ" όλα πρέπει να κοιτάζουμε την ομάδα μας και τι έκανε λάθος, όταν εμείς πχ για 35 λεπτά ρίχνουμε χαρταετό και έχουμε 12/20 βολες και χαμένα αμυντικά ριμπαουντ, θα κάνεις κριτική.
Αλλά όταν βλέπεις αυτά τα διαιτητικά λάθη που καταλαβαίνεις πια ότι ήταν ηθελημένα, ε δεν γίνεται να μην τα αναφέρεις, ειδικά όταν μιλάμε για ματς που κρίθηκαν στο καλάθι, σε μια φάση.
Ηρθα και εγω ο ασΚετος να πω δυο πραγματακια, γενικου περιεχομενου (στα πλαισια της “αθλητικης συζητησης”). Το φαουλ ειναι φαουλ, δεν εχει σημασια αν ειναι σοφτ κι αν 44 λεπτα και 57 δευτερολεπτα επαιζαν ξυλο στο παρκε. Οι κανονες ειναι ιδιοι σε ολη τη διαρκεια του αγωνα, ο τροπος που σφυραει καθε διαιτητης ειναι που αλλαζει. Τη φαση με το ταμπλο δεν την ειχα καταλαβει ως τωρα, στο γηπεδο νομιζα οτι ψαχνουν σε ποιον χτυπησε η μπαλα, το ακουω ομως και δεν εχω αποψη. Για την επαναφορα ειναι καραμπινατο λαθος, το καταλαβα ακομη κι εγω που δεν σκαμπαζω απο το σπορ.
Απο το Βελιγραδι, ειδα λιγο ματς απο το κινητο, οποτε σε μικρη οθονη και χωρις ηχο πιανεις μονο τα βασικα. Δεν ξερω τον κανονισμο, αλλα το τζαμπολ ηταν στο μυαλο μου οταν καταλαβα οτι οι ρεφερι εκαναν μλκ. Ομως εγω δεν ειμαι διαιτητης, οποτε ισως λεω και μλκς Ή ισως πρεπει να με κανουν διαιτητη μπασκετ, αν οι επαγγελματιες παιρνουν τις ιδιες μαλακισμενες αποφασεις με εμενα Λιγοτερο θα τους κοστισω.
Ο Παναθηναϊκος δεν αξιζε τη νικη με οσα ειδα απο το ματς, αλλα αξιζε τη νικη οταν εκανε τετοια ανατροπη. Ο Ολυμπιακος αξιζε τη νικη με οσα εδωσε στο παιχνιδι, αλλα δεν την αξιζε με τις επιλογες του σε 3-4 κρισιμες στιγμες. Για να ειμαι πιο ξεκαθαρος, ο ρεφερι στο μπασκετ (ειδικα σε αυτο) μπορει να σε διαλυσει αν δεν σε παει το ματς. Αν ομως εσυ κανεις το παιχνιδι σου και σωστες επιλογες στα σημαντικα σημεια, τοτε κερδιζεις. Διοτι το μπασκετ ειναι πιο δικαιο απο το ποδοσφαιρο σε ο,τι αφορα στην καλυτερη ομαδα (γι’ αυτο και το ποδοσφαιρο ειναι το αθλημα του λαου).
Τα του σεντζ του ασΚετου. Καλημερες.
Ακόμα χειρότερο όμως για εμένα είναι αυτό που έγινε στο τέλος της κανονικής διάρκειας με την επαναφορά που κρατάει γύρω στα…7 δευτερόλεπτα και οι γκρι δεν σφυρίζουν, μετά μπαίνει το καλάθι της ισοφάρισης.
Εκεί είναι ουσιαστικά το φαλτσοσφυριγμα που έκρινε τον αγώνα . Και η φάση με τον Καλινιτς για μένα είναι κατοχή στον Ολυμπιακό
Στην πράξη λοιπόν αποφασίζει ο διαιτητής ένα " νον κολ" για τη Μπαρτσελόνα καθώς το deny στην επαναφορά είναι εκπληκτικό και τους μένει η μπάλα . Στη λήξη του αγώνα δεν αποφασίζει το ίδιο για τον Ολυμπιακό, δίνει το φάουλ που αν ήθελε με ΙΔΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ το κάνει επίσης " νον κολ " ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , μας πάει σε 2η παράταση
Αλλά στεκόμαστε στο δέντρο , ε; Ομάδα με 20/70 τρίποντα σε σειρά πλέι-οφ δεν ανήκει σε αυτές των Φ4 για μένα . Στο 69-63 απλά δεν χάνεις το μομεντουμ. Απλά δεν χάνεις το ματς