Είναι τραγικοί, έχουν γίνει τεμπέληδες και περιμένουν να τους ξελασπώσει το var.
Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι μέτρησαν το καλάθι επειδή νόμιζαν ότι η τάπα ήταν αντικανονική (και είδαν ότι δεν ήταν), αλλά επειδή αρχικά το μέτρησαν ότι ακολούθησε ήταν ως μη γενόμενο, άρα δεν υπήρχε κατοχή για κανέναν.
Εν τω μεταξύ από πλευράς Μακάμπι το φλοπινγκ πήγαινε σύννεφο. Και οι διαιτητές ψαρωναν φουλ. Είναι όμως κι αυτό δείγμα πάθους και συγκέντρωσης. Πράγματα που έλειψαν από εμάς.
Με λίγα λόγια τα έκαναν σαλάτα και ότι και αν αποφάσισαν ήταν εις βάρος μας.
Από την άλλη βέβαια αν είχαμε πάρει το τζάμπολ…
Υπάρχει και η φάση πιο πριν με καθαρό φάουλ στον Παπαπέτρου στο ριμπαουντ, θα είχαμε την κατοχή και 2 βολές…
Η φάση του Νιμπο είναι η λιγότερο σημαντική αφού έτσι και αλλιώς μετά κάναμε κλέψιμο και ο Σλούκας κακώς έδωσε την μπάλα στον Λεσόρ αντί να πάει στο καλαθι, ο Γάλλος μετά έχασε την μια βολή…
Τέσπα, ότι έγινε εγινε, όλα λάθος στο τέλος και όσον αφορά τους γκρι αλλά και την ομάδα.
Αν έχουν τα κότσια και θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν να πάνε στο φ4, ας κερδίσουν το αυριανό ματς αλλιώς σπίτια μας για μια ακόμα χρονιά.
Συμφωνώ. Όπως συμφωνώ και με την ευρύτερη κουβέντα του γιατί ήταν πάγκο οι Πίτερς κ Κάναν ενώ έπαιρνε τις τελευταίες επιθέσεις ο Γουοκαπ. .
Από κει και πέρα τόσο σε μας όσο και στον βαζελο το ματς κρίθηκε στο τέλος που σημαίνει ότι και οι άλλοι δεν ήταν τέλειοι. Ας είχαν ξεκάθαρο προβάδισμα και δεν θα μιλούσε κανένας. Γιατί λοιπόν να μην αφήσεις να “κλέψουν” το ματς; Μες το παιχνίδι δεν είναι και αυτό;; Απλά δεν θες για αυτό κανείς τα στραβά μάτια σε 5 δευτερόλεπτα και γι αυτο δίνεις το πιο ηλίθιο τζαμπολ που έχω δει στην ζωή μου.
Ξαναλέω πάντα είμαι πρωτίστως υπέρ της αυτοκριτικής. 3 ματς τώρα δεν βλέπω τον καλύτερο Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αλλά δεν βλέπω και τους αντιπάλους μας να είναι ξεκάθαρα καλύτεροι.
Anyway πιστεύω θα το πάνε 2-2 και οι δύο την Πέμπτη και βλέπουμε.
Κάνααν 0/6 σουτ και σε κάθε άμυνα με το ξύλο που έπεφτε ήταν λες και παίζαμε με 4. Πίτερς θα προσφέρει μόνο αν τον βρει η ομάδα, από μόνος του δημιουργεί ελάχιστα… και πίσω τα τρώει όλα.
Πολύ κακή άμυνα για elimination game και εντός έδρας ο γαύρος, μακάρι να συνέλθει τώρα στο 2ο δεκάλεπτο γιατί επιθετικά τραβάει σήμερα.
Πολλά νεύρα σήμερα ο γαύρος…οι άλλοι δεν ξέρουν που βρίσκονται και που πατάνε.
Οι άλλοι απλά περιμένουν το επόμενο ματς.
Τι θέλω και τα βλέπω.
Νικ δε χλατς Καλάθης πρώτος MVP σε Game 5 με μονοψήφιο PIR. Φχαριστουμε ρε Νικ…
Σε άλλα νέα: Mike James σε γαύρο το καλοκαίρι, παίξτε τα σπίτια σας.
Με τόσο απαράδεκτη εμφάνιση και ο γαύρος χάνει μόνο για 2. Δυνατό κατς το ματς, αν σοβαρευτεί του πάει πολύ.
πλάκα τους έκανε στην παράταση χαχ
Τον λατρευω τον Καλαθη σα παιχτη και ας μην εχει το σουτ… κανει τοσα πολλα και σημερα επαιξε φοβερη αμυνα στον James… Ο ολυμπιακος χαλια αλλα μολις 2 ποντους πισω, οποτε ολα γινονται…
Ντροπιαστικό μπάσκετ, αποκλεισμός και στους 2 κανονικά.
Πω, με το που εφτασε στο 3λεπτο το ματς ο Γκριμαου είπε να μαγεψει.
Καληνύχτα παπατζή. Μπράβο στο γαύρο, ακόμη και αν στραβωθήκαμε.
Καλή επιτυχία στην αστυνομία του Βερολίνου.
Τα λεγα εγώ
Επόμενος πορ φαβόρ…
Τραγικά λίγη η Μπάρτσα, εύγε στον γαύρο που τους πήρε τα σωβρακα.
Η μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να χάσει από τον σημερινό Ολυμπιακο είναι η Μπαρτσελόνα…δεν υπάρχει πιο λούζερ, λιγόψυχη ομάδα.
Δικαιότατη πρόκριση του γαύρου, αν θυμηθούμε και τι έγινε στο 3ο ματς από τους γκρι