Ευρωλίγκα 2024-2025

Μπαρτσελόνα Παρτιζάν εύκολα ταινία Monty python

Το λέω από τώρα, αν δεν συμβεί κάποιο μαγικό (ή να μας κάτσει πολυ σοφτ ομάδα), φ4 θα δούμε απ την τηλεόραση.

1 Like

Επεσε λίγο σφαγή στο πριγκηπάτο στο τέλος…
Κακό αποτέλεσμα για εμάς η νίκη της Μονακό.σε ένα ματς που φαινόταν χαμένο.για αυτούς.

Κάνουμε μεγάλη κοιλιά εδώ και κάνα μήνα

Καλύτερα τώρα παρά μετά.

Η αλήθεια όμως είναι ότι έχει τραβήξει αρκετά σε διάρκεια

Χρόνια πολλά σήμερα για τον ευαγγελισμό της Παναγίας.

3 Likes

Ευχαριστούμε Μπάγερν.
Ή μάλλον να το πω καλύτερα Μπαρτσελόνα που έχασες αυτό το ματς.

Υ.γ Δυστυχώς όμως και πολύ σοβαρός τραυματισμός του Μετού. Ρήξη αχίλλειου απ’ότι διαβάζω.

Δηλαδή αν οι διαιτητές έδιναν τα καθαρά βήματα του Φαλ στο ΣΕΦ τις προάλλες, αύριο θα πηγαίναμε για πρώτη θέση; :thinking:

Όχι

1 Like

Ευχαριστώ για την απάντηση.

2/2 θα κάνει ο γάβρος στα επόμενα
Όχι πως έχει σημασία βαθμολογικά, απλά για να πάρει πάλι τα πάνω του
Το θέμα είναι πως και 1ος να βγει, εκτός από το σχετικά καλό ματσάρισμα, δεν του προσφέρει κάτι άλλο νομίζω.
Πρεστίζ για την 1η θέση; Κλάιν
Έχει σηκώσει ποτέ κούπα ομάδα που τερμάτισε 1η;
Θα ρολάρει και πάλι η ομάδα. Όλες έκαναν και κάνουν τον κύκλο τους σε φορμάρισμα/ντεφορμάρισμα
Να είναι καλά στο F4 είναι το θέμα.

1 Like

Μην παίρνεις όρκο γι αυτό… πιο safe φαίνεται ένα ματσάρισμα αν έχεις την 3η-4η θέση αυτή τη στιγμή (αλλά προφανώς ακόμα τα πράγματα είναι ρευστά). Δλδ μια ομάδα του τύπου Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Αστέρας…

Είναι πιθανό οι τελευταίοι 2 της τελικής 8αδας να είναι η Ρεάλ ή πχ η Παρτιζάν. Αυτή τη στιγμή καμμία από αυτές δε φοβίζει αλλά θα προτιμούσα μια ομάδα με άπειρο κοουτς, παίκτες ή χλιαρή έδρα στα POs.

Δεν έχει playout;

Όλα είναι ρευστά και στις θέσειςι 3-6 και για τα πλέι ιν πιο κάτω.
Προσωπικά δεν ξέρω αν πρέπει να κυνηγήσουμε την 3η θέση γιατί βλέπω την Ρεάλ 6η…δεν θέλω να μπλέξουμε με αυτή την κωλομάδα.

Ας μπούμε 6αδα βέβαια πρώτα γιατί είμαστε ο Ευαγγελισμός αυτή την στιγμή.

Play-in εννοείς. Ναι, έχει. Γι αυτό είπα «πιθανόν» και «η τελική» :stuck_out_tongue:. Οκ, υπόθεση έκανα… μέχρι τελευταία αγωνιστική θα παίζονται όλα αυτά.

Δε νομίζω να κάτσουμε να χάσουμε ώστε να αποφύγουμε κάποιον… Ούτε εγώ θέλω Ρεάλ (ιδανικά) αλλά εμείς είμαστε το φαβορί με πλεονέκτημα έδρας.

Ο σημαντικότερος λόγος που δεν τους θέλω είναι επειδή έχουν κάνα 2 αρχιδ… - εεε μα τι λέω χαχα - παίκτες, που μπορούν να εκνευρίσουν τον οξύθυμο και επιρρεπή σε mind games, Ναν.

Όχι, είναι η μόνη “κατάρα” που δεν έχει σπάσει. Μέχρι πέρυσι ήταν και ότι ο γηπεδούχος που έχει πλεονέκτημα έδρας στα πλει-οφς , κερδίζει πάντα το 5ο ματς. Έσπασε το ίδιο βράδυ από Φενερ και ΟΣΦΠ

2 Likes

Τι ωραίο φιλικό! Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες.

10 κούπες ακόμα να πάρετε, πάλι αδικημένοι θα νιώθετε.
On topic, μεγάλη κοιλιά, σε καλό να μας βγει…

ατάκα που θα ταίριαζε όποιος και να κέρδιζε… win win κατάσταση
τι έπρεπε/ήθελες να γίνει για να μην είναι φιλικό;

Μα γιατί να κάτσει να χάσει ο οποιοσδήποτε; :smile:

ΥΓ: Πέραν του να αποφύγεις την πρώτη θέση της RS που είναι καταραμένη :stuck_out_tongue: