Ευρωλίγκα 2024-2025

Screenshot 2025-02-08 153333

2 Likes

Εγω έχω circumstantial evidence οι φίλοι παναθηναϊκοι νομιζω που παρακολουθούν την ομαδα τους ειναι πιο κατάλληλοι να απαντήσουν αν θελουν.

Αυτο έθιξε ο B ουσιαστικά. Και εκτός απ τους Ισπανούς που δεν ξερουν να χάνουν έχεις και τους αλλους που δεν εχουν δει λεπτό απ το ματς αλλα ειναι της λογικής “δεν ειδα δευτερόλεπτο απ το ματς αλλα αμα λενε οτι κλεβει ο γάβρος ετσι ειναι”.

Ξεκινάει ενα γαϊτανάκι μετά και μονο για μπασκετ δεν μιλαμε.

2 Likes

Ναι μωρε, γι’ αυτο εγραψα κι εγω. Συνεχιζουμε να μηρυκαζουμε περι διαιτησιας, Ναν, Μπαρτζωκα, Βεζενκοφ, Τρακη, Αφων και θα προσθεσω τα παλια περι Ρουντι, Ζοτς, Ιωαννιδη, διοτι ειναι παντα βολικο να βρισκουμε “κακους” για να ριχνουμε την ευθυνη.

Ευτυχως φετος βλεπουμε ωραιο μπασκετ κι απο τις δυο ομαδες, χωρις μαλιστα τους ουλτρας να μας σπανε μπαλες.

1 Like

Πάντως ο Βεζένφλοπ έκανε 2 γαμάτα χτες, ένα στην επίθεση που κλείδωσε τον κακομοίρη τον Πάρα και πήρε το φάουλ στη διεκδίκηση κι ένα στην άμυνα που πήρε το επιθετικό απ’ τον Μέτου. Ο δε κακομοίρης ο Μέτου πήγε να κάνει το ίδιο στην αμέσως επόμενη άμυνα και φυσικά απέτυχε παταγωδώς -πού πας ρε καραΜέτ(ρ)ου θα μπορούσε να πει κανείς.

3 Likes

Δεν έβγαλε τον εαυτό του απέξω ο Μπαρτζώκας πάντως λέγοντας ότι όποιος χάνει μιλάει για τους διαιτητές… αλλά κόψε ράψε πρέπει να βγει το αφήγημα το βόθρου

1 Like

Έχει πάρει κανείς Euroleague pass;
Και αν ναι, σε τι συσκευές παρακολουθούσε;

Εγώ έχω, παρακολουθώ και στον υπολογιστή (windows) που τον έχω συνδέσει με την τηλεόραση και σε android με το app

Μπαίνεις και με Edge ή Chrome στο euroleague.tv/home και το σώζεις σαν app και είσαι πένα

Untitled

1 Like

σε pc , tv & κινητό android απροβληματιστα , εγώ

2 Likes

Ωωω, με φτιάξατε.
Σπικάζ δεν έχει ελληνικό, να υποθέσω .
:laughing: :laughing:

Αυτο ισως ειναι και το μεγαλο ατου του.

3 Likes

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: