Ευρωλίγκα 2024-2025

Screenshot 2025-02-08 153333

2 Likes

Εγω έχω circumstantial evidence οι φίλοι παναθηναϊκοι νομιζω που παρακολουθούν την ομαδα τους ειναι πιο κατάλληλοι να απαντήσουν αν θελουν.

Αυτο έθιξε ο B ουσιαστικά. Και εκτός απ τους Ισπανούς που δεν ξερουν να χάνουν έχεις και τους αλλους που δεν εχουν δει λεπτό απ το ματς αλλα ειναι της λογικής “δεν ειδα δευτερόλεπτο απ το ματς αλλα αμα λενε οτι κλεβει ο γάβρος ετσι ειναι”.

Ξεκινάει ενα γαϊτανάκι μετά και μονο για μπασκετ δεν μιλαμε.

2 Likes

Ναι μωρε, γι’ αυτο εγραψα κι εγω. Συνεχιζουμε να μηρυκαζουμε περι διαιτησιας, Ναν, Μπαρτζωκα, Βεζενκοφ, Τρακη, Αφων και θα προσθεσω τα παλια περι Ρουντι, Ζοτς, Ιωαννιδη, διοτι ειναι παντα βολικο να βρισκουμε “κακους” για να ριχνουμε την ευθυνη.

Ευτυχως φετος βλεπουμε ωραιο μπασκετ κι απο τις δυο ομαδες, χωρις μαλιστα τους ουλτρας να μας σπανε μπαλες.

1 Like

Πάντως ο Βεζένφλοπ έκανε 2 γαμάτα χτες, ένα στην επίθεση που κλείδωσε τον κακομοίρη τον Πάρα και πήρε το φάουλ στη διεκδίκηση κι ένα στην άμυνα που πήρε το επιθετικό απ’ τον Μέτου. Ο δε κακομοίρης ο Μέτου πήγε να κάνει το ίδιο στην αμέσως επόμενη άμυνα και φυσικά απέτυχε παταγωδώς -πού πας ρε καραΜέτ(ρ)ου θα μπορούσε να πει κανείς.

3 Likes

Δεν έβγαλε τον εαυτό του απέξω ο Μπαρτζώκας πάντως λέγοντας ότι όποιος χάνει μιλάει για τους διαιτητές… αλλά κόψε ράψε πρέπει να βγει το αφήγημα το βόθρου

1 Like

Έχει πάρει κανείς Euroleague pass;
Και αν ναι, σε τι συσκευές παρακολουθούσε;

Εγώ έχω, παρακολουθώ και στον υπολογιστή (windows) που τον έχω συνδέσει με την τηλεόραση και σε android με το app

Μπαίνεις και με Edge ή Chrome στο euroleague.tv/home και το σώζεις σαν app και είσαι πένα

Untitled

1 Like

σε pc , tv & κινητό android απροβληματιστα , εγώ

2 Likes

Ωωω, με φτιάξατε.
Σπικάζ δεν έχει ελληνικό, να υποθέσω .
:laughing: :laughing:

Αυτο ισως ειναι και το μεγαλο ατου του.

3 Likes

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Προγνωστικά για απόψε;

Πιστεύω θα δούμε ματσάρα από άποψη θεάματος γιατί δεν κρίνεται κάποιος τίτλος και, ειδικά οι πιο ανιωθοι παίκτες (πχ Ναν, Φουρνιέ), θα παίξουν ακόμα πιο ελεύθερα/θεαματικά.

Βαθμολογικά, δεν καταστρέφεται κανείς αν χάσει. Έχουν και οι 2 ευκαιρίες να πάρουν το επιθυμητό πλασάρισμα, στις επόμενες αγωνιστικές.

Από άποψη εντυπώσεων, νομίζω ο γαύρος έχει μεγαλύτερη πίεση να νικήσει (άλλωστε παίζει κι εντός έδρας).

Από μεριάς μας, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν η ομάδα θα μπορέσει να ανταποκριθεί απέναντι σε μια ομάδα που έχει σαφές πλεονέκτημα (απέναντι μας) στη ρακέτα και ειδικά σε εχθρική ατμόσφαιρα. Προφανώς ο Αταμαν θα ποντάρει στο τρίποντο Ντίνου και Πλάις. Στα γκαρντς του γαύρου, ανυπομονώ λίγο να δω πως θα διαχειριστεί ο μπαρτζωκας την παρουσία του Λι, που δεν έχει όμως μεγάλη εμπειρία από τέτοια ειδικά ματς.

Εν τω μεταξύ, ακόμα και να χάσουμε, παραμένουμε τρίτοι, χάρη στην ήττα της Μονακό χθες από την Μακάμπι.

Εύκολο διπλό παναθηναϊκού

Επειδή γενικά έχω καλή άποψη για τον μήτογλου, δε θα ευχηθώ (ακόμα) αυτό που σκέφτηκα μόλις είδα να βάζει το πόδι του κάτω από στου σάσα.

2 Likes

Εντάξει, είμαστε που είμαστε εμείς εκτός τόπου και χρόνου , έχουν μπει και οι γκρι καμικάζι του γαύρου μέσα και κάνουν ότι θέλουν.στην.κυριολεξια.
Πάμε για συντριβή.

image

2 Likes

Αστο ρε, δεν έχω όρεξη. Δεν έχει νόημα.
Σβήνω τα ποστ μου και συνεχίζουμε.

Θα σε ακολουθήσω.

Κάκιστο/αδιάφορο ματς μέχρι τώρα.

Τζαμπα το ξενύχτι