Αστεία διαιτητική προσέγγιση, αστεία…
Αυτή η συνεχιζόμενη αλητεία που γίνεται με το Ναν φέτος έχει γίνει εμετική
Δεν του φταίει κανείς
Ας φιλαγε κι αυτός την Καλή Παναγιά
Τραγικγ, αλλά τουλάχιστον είναι καλύτερη από το σούργελο του NBA.
Βλέποντας τα προγράμματα, το πλεονέκτημα του ΠΑΟ θα παιχτεί μάλλον στο ματς με τη Ρεαλ (η οποία μια εβδομάδα πριν παίζει με Μπαρτσελόνα), αν το πάρει και δεν κάνει κάποια απρόοπτη γκέλα αλλού δεν βλέπω πώς μπορεί να το χάσει. Μάλιστα αν κερδίσει και τη Μονακό εκτός βλέπει και 3η, ή ακόμα και 2η θέση.
Προσωπική άποψη: Ο ΠΑΟ δεν μπορεί να χτυπήσει ομάδες με dominant ψηλούς όπως ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ με τις τωρινές 3 απουσίες (δλδ όλα τα 5αρια που ξεκίνησαν τη σεζόν ε).
Βασικά μπορεί αλλά μόνο στο ΟΑΚΑ (κι αν).
Χθες βγήκε και σε επίσημο ρεπορτάζ αυτό που έλεγα, ότι δλδ θεωρητικά το σχέδιο είναι ο Γιουρτσεβεν να παίξει με Ρεάλ στο ΟΑΚΑ το πρώτο του ματς. Δε νομίζω όμως να μπορεί να δώσει κάτι σημαντικό μετά από απουσία σχεδόν 2 μηνών.
Αντίθετα, θα παλέψουμε απέναντι σε ομάδες που έχουν stretch 5αρια ή 5αρια χωρίς τεράστια επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας τους.
Δε θέλω να το παίξω κλαψομούνης ή σασταλεγάκιας, αλλά ο πήχης πρέπει να κατέβει για φέτος. Ατυχίες συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες, φέτος έκατσαν και σε εμάς. Το μόνο το όποιο όντως θα μπορούσαμε να «απαιτούμε» φέτος είναι να τα δώσουν όλα οι υπόλοιποι χωρίς να μένουν στις απουσίες, κι όπου βγει.
Τέλος, βλέποντας το πρόγραμμα που απομένει (9 ματς), δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για κατάταξη αλλά, θεωρητικά βλέπω νίκες με Εφες, Αλμπα, Παρί, Αστέρα εντός κι Asvel, Μακάμπι εκτός και ήττες με Ρεάλ εντός και γαύρο, Μονακό εκτός.
Δλδ τελικό ρεκόρ 21-13 (πέρσι είχαμε 23-11 ως 2οι).
Με τα περσινά δεδομένα (που δε λένε κάτι), θα τερματίζαμε 6οι με αυτό το ρεκόρ.
Και αυτό να γίνει δεν βλέπω πώς θα κάνουν είτε 7/9 ένας εκ των Αστέρα, Μπάγερν είτε 8/10 η Παρί. Άρα τις ξεχνάμε αυτές και μένουν Ρεάλ που θέλει 8/9 ή Μπαρτσελόνα που θέλει 7/9. Γίνονται και τα δύο θεωρητικά μεν, δύσκολα με βάση την εικόνα των δυο τους ως τώρα δε.
Μάλλον συμφωνείς πάντως πως νίκη ΠΑΟ με Ρεάλ πιθανότατα κλειδώνει έστω 4η θέση.
Συμφωνώ στο εξής: Αν ο ΠΑΟ κάνει τις νίκες που υπέθεσα και νικήσει και τη Ρεάλ (δλδ ρεκόρ 22-12), τότε όντως πιθανότατα θα έχουμε πλεονέκτημα.
Όχι, βάλε νίκη τη Ρεάλ και βγάλε μια από τις υπόλοιπες οπότε πάλι 21-13, ποιον βλέπεις να κάνει 22-12 ή 21-13 και να σε έχει στην ισοβαθμία;
Φίλοι Παναθηναϊκοί η 4δα είναι πιο εύκολη από αυτό που νομίζετε. Οι ομάδες που σας έχουν στην ισοβαθμία συνεχίζουν και λούζουν και θέλουν μεγάλο σερί νικών (σε δύσκολο πρόγραμμα) για να χωθούν στις ισοβαθμίες και να σας ρίξουν. Αντίθετα οι ομάδες που έχουν τις ίδιες νίκες με εσάς δεν μπορούν να σας βάλουν από κάτω σε καμία ισοβαθμία γιατί τους έχετε κερδίσει μέσα έξω. Αντικειμενικά θα έχετε θέμα αν χάσετε και από Παρί και από Ρεάλ μέσα στο οακα
Εγώ όλες τις φοβάμαι . Αν εξετάσουμε μόνο ανά περίσταση κι όχι αλληλένδετα, έχω ικανές:
- Και την Μπαρτσελόνα να κάνει το 7/9 και να μας πιάσει (και περάσει λόγω διαφοράς πόντων) στο 21-13.
- Και την Μπάγερν να κάνει το 7/9 και να φτάσει στο 22-12.
Από εκεί και πέρα το να κάνει η Παρί το 6/9 και να παίξει τα ρέστα της στο ΟΑΚΑ (το ίδιο κι ο Αστέρας δλδ να παίξει την 4η θέση στο τελευταίο του ματς στο ΟΑΚΑ), επίσης δεν τα θεωρώ απίθανα.
Με λίγα λόγια, έχουμε 2-3 ματς (Ρεάλ, Παρί, Αστέρας) στο ΟΑΚΑ στα οποία το 3/3 είναι επιτακτικό για να πάρουμε πλεονέκτημα.
Πoυ διαφωνεις;
Χανει o Τρινκερι λεει για διαιτησια, χανει o Αταμαν λεει για διαιτησια, χανει o Μπαρτζωκας λεει για διαιτησια, χανει o Σαρας κλπ
Ποδοσφαιρικο φαινομενο. Παντα φταιει κατι αλλο, ποτε δεν ειναι καλυτερος ο αντιπαλος ή σε κακη μερα εμεις. Λογικο ομως, απευθυνονται στο ιδιο ακριβως κοινο, οποτε ξερουν τι περιμενει να ακουσει απο αυτους
Ακριβως. Δεν ειναι καθολου νεο το τρεντ, απλα τωρα που κερδιζει τα βλεπει ολα υπερανω, χαχα χαζουληδες κλαιτε για διαιτησια, οχι σαν εμενα που δεν μιλαω ποτε.
In sdna we trust
Εγω το ξερω φιλε μου. Δεν μπορω αυτούς που δεν ξέρουν να χανουν ακομα και της ομάδας μου.
Δεν μπορω να μιλήσω για ολους αλλα εγω προσωπικά θέλω να τα έχω καλα την ομαδα μου πριν μιλήσω γε εξωτερικούς παράγοντες. Ενδεικτικά δεν μπορουσα να υποστηρίξω τους αφους στο μεχρι τελους απο την στιγμή που 1)η ομαδα ήταν απλήρωτη 2)έβγαιναν ηχητικά λες και ειμαστε τοπικό 3)είχαμε ιατρικό τιμ για τα πανηγύρια (Ενδεικτικά ειχαν πει στον Αγραβανη οτι ηταν μια χαρα ενω ειχε χιαστό). Πως λετε ρε αφοι για παράγκα του παο οταν ειμαστε ρδελομπου.
Αντίστοιχα δεν μπορώ να μην γελάσω με καποιος απ τους απεναντι και πρωτο και χειρότερο τον δπγ που κλαιγοταν ολη την χρόνια στην Ευρώπη αλλα απ το 5ο ματς με μακαμπι ηταν ολα καλά. Δεν υπονοώ ουτε καν οτι έγινε κατι μεμπτό απλα μου φαίνεται περίεργο πως δεν ξανασχολιασε κάτι μετα.
Antway επειδή εχω βαρεθεί την ολη κουβέντα φέτος για την διαιτησία απέχω απο τετοιες συζητήσεις. Το οτι εμεις έχουμε κάποιες φιλικές διαιτησίες είναι αλήθεια. Το οτι δεν γουσταρουν Ναν επίσης. Απο κει και περα το οτι ειμαστε πρωτοι λόγω διαιτησίας και βολων τι να πω σηκώνω τα χερια ψηλά. Οτι βοηθάει τον καθενα να κοιμηθεί.
Αφου ο Παρα και ο Μπριθουελα αποφάσισαν να το γυρίσουν σε ΜΜΑ εμεις θα βαράμε βολες τοσο απλο
Για να μην παρεξηγηθω, βαριεμαι επισης απειρα την κουβεντα για την διαιτησια και προφανως δεν βλεπω καμια συγκλονιστικη ευνοια του γαυρου ουτε κανα τρομερο κυνηγι προς εμας (η αντιμετωπιση του Ναν ειναι θεμα, αλλα μεχρι εκει). Αλλα ο Μπαρτζωκας και φετος εκλαιγε για την διαιτησια στο μεταξυ μας που εχασε πχ. Αμα θες να λες για τους αλλους οτι κακως μιλανε για την διαιτησια καλο ειναι να μην το εχεις κανει κατα κορον εσυ πρωτα.
Δεν λεμε κατι διαφορετικό
100%. Αντίστοιχα δπγ και sdna που μοιράζεις το σανο του δεν μπορείς να λες ειρωνικά αλλοι μετρανε βολες και φέτος να μετράς βολες.
Κριμα ρε γμτ να εχουμε τις 2 καλυτερες ομαδες στην Ευρώπη και να ακούμε τον καθε φανατιλα
Σταση σε αυτο. “Ποιοι” και “για ποιον λογο”;
Σωστη τοποθετηση.
Στο μεταξυ, οι βολες:
Με μια ΤΠ και ενα αντιαθλητικο υπερ του Ολυμπιακου. Τεραστια διαφορα στις βολες…
Σωστοτατος. Αλλα μαλλον αυτο ειναι το τρεντ: πριν μιλουσε αυτος και καποιοι αλλοι, τωρα ολοι. Poutana ola δλδ…