Ευρωλίγκα 2024-2025

Επισης, ο Ολυμπιακος δεν ειναι ενας τυχαιος συλλογος ο οποιος θα διαλυθει επειτα απο μια ακομη αποτυχια οπως ειπε ο συμφορουμιτης πιο πριν! Δεν εχει διαλυθει απο αλλες και αλλες καταστασεις. Περασε δυσκολα χρονια στον Κορυδαλλο στο μπασκετ, περασε τα γνωστα σε ολους πετρινα χρονια στη μπαλα, εβλεπε τη πλατη του Εθνικου στο πολο για χρονια αλλα ειναι ακομη εδω, ακμαιος και πρωταγωνιστει παντου πλεον! Με τη βοηθεια της διαιτησιας παντα, ετσι; Μην το ξεχναμε αυτο!

μην κάνεις εκπτώσεις ρε συ 100-0 είναι

Μακάρι να ήταν 100-0 με την Ρεάλ.
Γενικά, είτε ο βάζελος, η αεκάρα, ο πάοκ, ο άρης, ο προμηθέας, το λαύριο και όλη η ελληνική λίγκα αν έπαιζε με την ρεάλ και σφύριζαν 100-0 υπέρ της εκάστοτε ελληνικής ομάδας, προφανώς και είμαστε μαζί της.
Hands down.

7 Likes

Και απο οποιαδηποτε αλλη χωρα, θα πω εγω.

Κατι εχασα

Αν πιστεύεις ότι στη μπάλλα ο Ολυμπιακός δεν είχε τη βοήθεια της διαιτησίας μετά τα πέτρινα χρόνια, σίγουρα κάτι έχασες :stuck_out_tongue:

1 Like

Ρε συ, εκει θα το ριξουμε παλι;
Ειναι αυτονοητο οτι ο ισχυρος θα εχει λιγο περισσοτερο σπρωξιμο (καποιες φορες φυσικα). Συμβαινει απο παντα και παντου. Σε ολα τα σπορ, σε ολες τις χωρες.
Αλλα εσυ με την απαντηση σου αυτη, ειναι σαν να μου λες οτι ο Ολυμπιακος εφτασε εκει που ειναι στο ποδοσφαιρο αποκλειστικα εξαιτιας της διαιτησιας και καποιοι αλλοι (οι οποιοι το γ… και ψοφησε, σορυ για την εκφραση) επειδη διαχρονικα πληρωνει τον γκαγκατση, τον μπερτομεου, τον θεοδωριδη στην ουεφα, τον γεροθοδωρο στο βολει και παει λεγοντας. Καταλαβαινεις τη τοξικοτητα ολου αυτου; Μη το παρεις προσωπικα αυτο.
Τελος παντως, κακως πλατιαζω και γενικευω. Το thread αφορα την ευρωλιγκα μονο.

1 Like

Εμενα ρε Παντελή ξερεις τι με πειράζει; Θες να σου πω οτι είχε την βοήθεια της διαιτησίας με τον Κόκκαλη; Είναι προφανές. Να σου πω οτι έχουμε πιο ευνοϊκή μεταχείριση φετος απο σας; Να στο πω και αυτό.

Οτι για καποιον χ,ψ λογο ο Ολυμπιακός φταίει για τις διαιτησίες του παναθηναικου η οτι ειναι δοσμένο απ την ευρωλιγκα σορυ δεν θα το πω γιατί ειναι εξωφρενικό, ειναι αμπασκετo, είναι αστείο.

Εδω προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαύρο αγνοώντας οτι εχουμε πολυ καλη ομαδα (με Φουρνιε παίζουμε οχι με Γουιλ Τσερι) και βρίσκοντας την απλοϊκή εξηγηση οτι θα μας ρο δώσουν. Ποιος και γιατί και φυσικα για ποιο λόγο δεν θα σου πει κανενας αλλα οτι ειναι συμφωνημενο το ξερουν ολοι apparently.

Και μετα θίγονται για sdna οταν ειτε το διαβαζουν ειτε οχι μεταφέρουν κατα γραμμα οτι λενε και οι υπάλληλοι του δπγ.

Τωρα ελευθερα μπορεί ο καθένας να πιστεύει οτι θελει αλλα εφόσον εδω ειναι το rocking.gr και οχι το sdna η το gate13 official group να μαθουν και πολιτισμένα να δέχονται την αντιθετη άποψη.

Αλλα εδώ εκαναν τον Αταμαν γλύφτη και περαστικο (αχαριστία στο μεγαλειο της) επειδη δεν ειπε οτι ηθελαν να ακούσουν. Που εν το μεταξυ ο Αταμαν μπορει να ηταν ειρωνικός μπορεί να ηθελε να μην εχει τρεχάματα με διαφορετικές δηλωσεις μπορεί 1002.

Το πιάσαμε το υπονοούμενο μερικοί δεν θα κανουν συζήτηση ποτέ γιατί θελουν να τους χαϊδεύουν τα αυτια μονίμως οποτε παω πάσο οι υπόλοιποι ελεύθερα οτι κουβέντα θελετε και ειδικά αγωνιστική εδω είμαι. Δεν φοβάμαι να πω και για διαιτησία αλλα εχω σκασει μα την αλήθεια.

Αυτα απο μενα. Α και για την ιστορια θα πω οτι και ο παναθηναϊκός θα ειναι στο f4 σιγουρα για μένα ίσως και με 2 νικες εκει μεσα. Μερικοι ομως εχετε ορίσει πως θα παει η χρόνια οπότε ψηλα γραμματα

3 Likes

Δεν το παίρνω προσωπικά. Εγώ μίλησα για συγκεκριμένο άθλημα και συγκεκριμένη περίοδο. Η τοξικότητα έχει πολλούς γονείς και πολλούς λόγους για τους οποίους συντηρείται.

Μιας και μιλάμε για Ευρωλίγκα εδώ, η τοξικότητα μια χαρά συντηρείται και από τον έναν αιώνιο, και από τον άλλο. Ο Τράκης είναι από τα μεγαλύτερα σκουπίδια που υπάρχουν, αλλά δεν έχει την αποκλειστικότητα στη γέννηση και στη συντήρηση της τοξικότητας ούτε κατά διάνοια. Δηλαδή, βγήκε ο Ναν MVP της χρονιάς και κάποιοι κλαίγανε, λες και δεν το άξιζε ή λες και βγήκε επειδή έβαλε βύσμα ο ΠΑΟ. Ένα βραβείο είναι, κλάην, προχωρήστε παρακάτω με τις ζωές σας.

Ε, καλά, δεν είναι σε όλους. Btw εγώ έχω πει πολλές φορές ότι ο μπασκετικός Ολυμπιακός δεν έχει σχέση με τον ποδοσφαιρικό ε :grinning:

1 Like

Παντελή δεν χρειάζεται να πεις τι ειναι ο δπγ ξερω την αποψη σας επι του θέματος. Και επίσης πολυ σωστα λες οτι η τοξικότητα πηγάζει απο πολλα μέτωπα. Προφανώς στην περίπτωση μας έχει και η ομαδα μου ευθύνη.

Η αποψη η δικια μου ειναι να φιλτράρουμε τι διαβάζουμε και φυσικά να μάθουμε να χάνουμε. Το μπασκετ ειναι πολυ ωραιο αθλημα και οπως εχω δηλώσει το πρώτο που κόλλησα απο μικρό παιδί. Αν και θελω οσο τιποτα την ευρωλιγκα σιγουρα δεν θα τα βαψω μαύρα. Εχουμε δει την ομαδα σε πολυ άσχημες καταστάσεις σε ενα ακονα χαμενο f4 θα κολλήσω;

1 Like

Ειδικά το δεύτερο.

2 Likes

Προφανως και δεν υποστηριζω οτι υπαρχουν μονο τοξικοι Παναθηναικοι. Μην τρελαθουμε😄
Απλα ακουγοντας αποψεις γνωστων μου Παναθηναικων και διαβαζοντας - χωρις να εχω την ορεξη να απαντησω οπως εδω- διαφορα στα σοσιαλ, εχω φτασει στο συμπερασμα οτι εχει παγιωθει στη συνειδηση σας οτι ο Ολυμπιακος (σαν συλλογος) by default ειναι ο κακος δρακος και φταιει για ολα τα δεινα του ελληνικου αθλητισμου. Ενω εμεις απο τη πλευρα μας απομονωνουμε κυριως το μπασκετ σας. Αυτα και τελος οσον αφορα τα εξωθεν της ευρωλιγκας απο εμενα.
Οσον αφορα τα εντος, θα συμφωνησω σε αυτο που ειπες για τον Ναν (MVP για εμενα αυτος η ο Σορτς κυριως λογω μεγαλυτερης επιρροης στις ομαδες τους απο τον Σασα). Κωμικοτραγικο να ασχολουμαστε με το ποιος βγηκε MVP και να υποστηριζουμε οτι πηρατε ολοκληρη Ευρωλιγκα λογω του Ντιφαλα και μονο.
Απλα για να υποστηριξω αυτα που σου λεω, θα σου πω το εξης:
Χανουμε; Ειναι γιατι διαλεγουμε αντιπαλο. (Εν τω μεταξυ πεφτουμε με Ρεαλ).
Κερδιζουμε; Ειναι γιατι θελει να μας το δωσει ο Μποντιρογκα και εχει πληρωθει ο Μπελοσεβιτς.
Win-Win κατασταση δηλαδη.
Φιλικα παντα!

3 Likes

Εννοείται ότι κρατάμε ίσες αποστάσεις, όλοι τοξικοί είναι και όλοι οι παράγοντες ανεβάζουν βίντεο όπως ο ΔΠΓ (ο οποίος είναι σκουπίδι, απλά τυχαίνει οι οπαδοί του να λένε ακριβώς τα ίδια με αυτόν).

Ισαποστακισμός above all

1 Like

Μάλλον λησμονούμε κάποια από τα βασικά του αθλήματος, θεωρώ, σε όλη την ανάλυση που γίνεται. Τουλάχιστον αυτά που αφορούν τους παίκτες (και θέλω να πιστεύω ότι τα κατανοούν όσοι έχουν αγγίξει την σπυριαρα λιγότερο ή περισσότερο στη ζωή τους), οι οποίοι είναι οι πρωταγωνιστές, και όχι τους οπαδούς με τα γυαλακια τους. Η EL -τουλάχιστον από τη δική μου οπτική- έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια κι έχει γίνει τόσο πολύ άθλημα ρυθμού και ξεσπασματων που πλέον διαφορές των 10-15 πόντων επί παραδείγματι (που κάποτε έβαζαν τέλος στο ματς), να εξαφανίζονται σε χρόνο dt. Πέρα από αυτή τη διαπίστωση, όμως, το παιχνίδι παραμένει εγκεφαλικό/ψυχολογίας και ακόμη και σε τοπ επίπεδο, όταν σε περνάνε χειρουργειακι επαγγελματικό (όπως την Ρεάλ χθες για τρία δεκάλεπτα), ε, κομματάκι δύσκολο να μπορέσεις να ανταποκριθείς, ειδικά όταν μοιραία ανέβει κάποια στιγμή ο αντίπαλος (τέταρτο δεκάλεπτο). Απορώ, δηλαδή, πώς αγνοείται αυτή η παράμετρος από την εξίσωση, όπως επιπροσθέτως ότι στα POs 2-3 φαλτσοσφυριγματα μπορούν να αλλάξουν όλη τη σειρά. Ένα-δύο ματς στη RS που θα ευνοηθείς, ΟΚ, μπορεί και να χαθούν στον μαραθώνιο και ας πούμε ότι μπορεί να συμβεί κιόλας. Αλλά εδώ κρίνονται όλα. Και η διαιτησία -δυστυχώς- έχει γίνει απαράδεκτη τα τελευταία αρκετά χρόνια στην EL. Μοιάζει μπερδεμένη και σαν να θέλει να διεκδικήσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ ένα έργο που απλά καλείται υποστηρικτικά. Επίσης, παίδες, αν γράψει το sdna ότι ήταν φάουλ στον Ναν ή/και πει ο dpg ότι η γη γυρίζει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πούμε το αντίθετο για να ευφρανθείτε, ούτε ότι τα παίρνουμε από κάπου, ε;

2 Likes

Μονο αυτα τα βασικα λησμονουμε; Οτι ο Ολυμπιακός εχτυσε ομαδα για ευρωλιγκα και λογικό ειναι ναι βρίσκεται εκει που βρίσκεται γιατι δεν το λεει κανένας;

Ηταν διαιτησία εδρας χθες ξεκαθαρα χειρουργείο κατα την αποψη μου είναι υπερβολή.

Αυτο το ξερω και το βλεπω. Φαντάζομαι και αλλοι επισης συνοπαδποι. Πέρσι με την μπαρτσα το είδαμε και εμεις απ την ανάποδη. Οτι τι δηλαδη και για αυτο εμεις φταίμε;

Αν νομίζεις οτι η αναφορα στο sdna εγινε με αφορμή καποιο φαουλ κλπ ξαναδιάβασε τι γραφουν εδω και στο θρεντ του παναθηναικου. Είναι φυσιολογική κουβέντα σε λογικά πλαίσια. Το να γραφεις “γίνονται τα παντα για να το παρουν και να μην διαλυθούν οι κομπαρσοι” ειναι τοσο sdna ομως που ζηλεύουν και οι 20ευροι του δπγ. Και υπάρχουν μπορεί και 10 τέτοια τις τελευταιες 12 ωρες μόνο.

Εγω 2 απλα πράγματα λέω: 1)Γιατι για τις κακες σας διαιτησίες να φταίει ο Ολυμπιακός; (λες και δεν ειναι αλλοι 12 μέτοχοι για να κανει ο Ολυμπιακός οτι γουσταρει). 2)Γιατι λετε μονο οτι μας χαρίζουν την ευρωλιγκα; Που να μην είχαμε και καλη ομαδα ρε φίλε.

Οπως βλέπεις ουτε αρνούμαι οτι εχουμε πιο ευνοϊκή διαιτησια απο σας ουτε πως προχθές στο οακα υπηρξε αλλοίωση αποτελεσματος. Στις 2 παραπάνω παράμετρους ομως θα επιμείνω.

1 Like

Να πω και εγώ μια αποψαρα για χθες, κατανοώ πως πολλοί θα μείνουν στα φάουλ, την αποτελεσματικότητα του βεζενκοβ (και ας ήταν βιαστικος, έτσι πρέπει για να τους αποδιοργανώσες μερικές φορές), την ετοιμότητα του Πίτερς (που έβγαζε και αμυναρες μέχρι την σουταρα), ή δεν ξέρω τι, για μένα το κομβικό ήταν η απόδοση του φουρνιέ.

Δηλαδή, στο τρίτο δεκάλεπτο που δεν τσουλαγε η φάση επιθετικά για τον γαύρο, ο τύπος έπαιρνε κάθε μπάλα και προκαλούσε φθορά στο να τον κυνηγάνε, στο ξεμαρκαρισμα, ακόμα και στο να συγκλίνει η άμυνα πάνω του και μετά να τρέχουν να καλύψουν το αμαρκαριστο τρίποντο, άσχετα αν τα έχανε ο γαύρος. Οι τοποθετήσεις των παικτών για triple threat και να εκμεταλλευτούν τις καταστάσεις ανισορροπίας στις θέσεις των άλλων ήταν δείγμα τρομερής πειθαρχίας.

Προφανώς όταν έχεις προσήλωση σε αυτό, νομοτελειακά ή θα μπουν τα σουτ κάποια στιγμή ή απλά η αντίπαλη ομάδα θα έχει φθαρεί τόσο με φάουλ και εξουθένωση/εκνευρισμό που θα παρεις αλλιώς εύκολα καλάθια στο τέλος. Θέλει όμως ταλέντο ατομικό για να το πετύχεις αυτό και φέτος το έχει ο γαύρος.

Θεωρώ πως πέρσυ αυτό το ματς θα ήταν ντέρμπι πχ αλλά δεν θα το έπαιρνε ο γαύρος εκτός αν έμπαιναν 4-5 σουτ προσευχές/αντάρτικο. Και ίσως ούτε τότε.

Και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά παικτών όπως ο φουρνιέ η ο ναν, πέρα από τα στατς τους δηλαδή.

Νομίζω πως η Ρεάλ έχασε την ευκαιρία της για οτιδήποτε στη σειρά. Βέβαια είναι τόσο σιχαμενοι που ακόμη και στο φάντασμα του Γιούλ πήραν διαφορά στην αρχή διψήφια, οπότε ποτέ δεν ξέρεις με δαυτους, αλλά ας κόψω την μεταφυσική.

5 Likes

Έκανε τη δουλειά για την οποία τον πήρανε. Έλειπε από τον Ολυμπιακό ένας τέτοιος παίχτης τα προηγούμενα χρόνια.

4 Likes

Ακριβώς αυτά τα φυσιολογικά λέει ο λόκο πρόεδρος και οι υπάλληλοί του, απορώ πώς δεν μπορούμε να τα δεχτούμε :exclamation:

Με αφορμή αυτό

Να πω το εξής

Όσοι αυτοαποκαλούμενοι Παναθηναϊκοί κράζουν Ντέγιαν αυτές τις μέρες είναι
ή
α) παιδάκια που δεν έχουν ιδέα τι έκανε αυτός ο άνθρωπος για τον Παναθηναϊκό την τετραετία 1998-2002 (αλλά θα μπορούσαν τουλάχιστον να ρωτήσουν και να μάθουν)
ή
β) ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, έτσι, με όλα τα γράμματα κεφαλαία, οι οποίοι μέχρι και Ζοτς θα προσπαθούσαν να αποδομήσουν αν (πίστευαν ότι) αυτό θα εξυπηρετούσε το όποιο πρόσκαιρο αφήγημα. Θα έλεγα και ότι θα έπρεπε να ντρέπονται, αλλά σιγά μη γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό το συναίσθημα.
Σε κάθε περίπτωση, μου προκαλούν αηδία και δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί τους.

11 Likes

Καλά ότι ο Γιαννακόπουλος είναι καραγκιοζάκος και φασίστας είναι de facto. Άλλο που αυτός έμελε να ηγηθεί του μπασκετικού.

Τα ίδια σκατα είναι και οι “θρυλικοί μάγκες” που παρουσιάζονται σαν τα καλά παιδιά του αθλητισμού

Οντοπικ

Αντιαθλητικά by the book

Summary

1 Like