μπορεί να βολεύει αλλά όχι
Όταν πλερωσουν τη ΔΕΗ θα τους παραδεχτώ
σίγουρα η ΔΕΗ είναι αυτή που σε έκανε να το γράψεις
Την Πέμπτη στην τελευταία φάση γίνεται καθαρό φάουλ, εκεί.ειναι τρεις βολές, αν τις εβαζε ο Ναν πήγαινε παράταση.
Πιο πριν θυμηθηκαμε έναν κανονισμό με την τεχνική ποινή στον Γκραντ.
ΠΟΣΕΣ τέτοιες φάσεις γίνονται ρε παιδιά σε έναν αγώνα…ειλικρινά πείτε μου. Σε πόσους αγώνες έχουμε δει τέτοιες φάσεις; Όμως εκεί ο Γιαβολ και η παρέα του θυμήθηκαν ή μάλλον καλύτερα ανακάλυψαν την ποινή.
Πιο πριν στο 71-66 φάουλ ανύπαρκτο πάνω στον Καλαϊτζάκη, 2 βολές για την Εφές.
Τρεις φάσεις που καθόρισαν το ματς. Ή μήπως όχι;…όλα καλά;
Το παραμύθι του ας παίζαμε εμείς καλά και ας κάναμε αυτό που έπρεπε δεν στέκει πολύ απλά γιατί είναι διαιτητικές αποφάσεις που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελεσματος. Και είναι τρεις αυτές, όλες κατά μας.
Το 2-0 που έπρεπε να έχει γίνει προχθές είναι 1-1 και οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές τώρα.
Ούτε συννεφάκια λοιπόν ούτε φαντάσματα.
Αυτά που έγιναν λέμε.
Είναι αδύνατο να μην είδαν το φάουλ στον Ναν, απλά αδύνατο, μπροστά στα μάτια τους έγινε. Δεν ήθελαν να το δώσουν, τελεία και παύλα.
Επιπλέον όποιος πραγματικά πιστεύει ότι ο ΟΣΦΠ δεν έχει εύνοια φέτος από τους γκρι ή ότι η συμπεριφορά της διοργάνωσης στους αιώνιους είναι η ίδια, τότε πραγματικα ή κοροϊδεύει τον εαυτό του ή απλά δεν θέλει να το πει για τους δικούς του λόγους.
Και δεν το συνεχίζω παραπάνω, δεν έχω όρεξη για άλλη αντιπαράθεση σε κάτι που έτσι και αλλιώς δεν θα συμφωνήσουμε η γη να γυρίσει ανάποδα.
Το τι γράφει η sdna ή λέει ο Τράκης, δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να λέμε τα αντίθετα για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε σαν αυτούς. Λογικό φαντάζομαι έτσι; το καταλαβαίνετε κάποιοι…
Δεν χρειάζεται να μου πει ο ξεφτιλας ή η sdna τι είδα προχθές. Μάτια έχω και βλέπω. Και κρίση. Και για προχθές και γενικότερα για την στάση της διοργάνωσης διαχρονικά κατά της ομάδας μου.
Το “τρακοπαιδο” λοιπόν παντελώς άστοχο φίλε godslayer. Με όλη την καλή διάθεση στο λέω και χωρίς ίχνος εχθρικής διάθεσης.
Τον θεωρώ ακραία προσβλητικό χαρακτηρισμό.
Υ.γ Είναι φανερό ότι υπάρσιυν αναγνώστες του sdna εδώ μέσα αλλά δεν είναι Παναθηναϊκοί
Καμία σχέση με την πραγματικότητα ε, φιλικά το λέω.
Και δεν είναι πως με κοφτει κιόλας προσωπικά.
Αν έβλεπες περισσότερα παιχνίδια και όχι μόνο της ομάδας σου θα έβλεπες ότι η προέκταση του ποδιού έχει σφυριχτεί πολλές φορές. Στον κανααν πέρσι το είχαν σφυρίξει 3-4 φορές. Έχουν γίνει πολλά αίσχη για γυρίσετε τα παιχνίδια στις 4ες περιόδους, αλλά τα καλά σφυρίγματα εσύ τα βλέπεις κανονικότητα… δεν θα παραδεχτείς ΠΟΤΕ εύνοια.
Το 1-1 θα ήταν εύκολα 0-2 αν δεν είχαν ακυρώσει πεντακάθαρους 4 πόντους στην Εφές όταν το παιχνίδι ήταν στον πόντο (από τους διαιτητές που σας έσφαξαν αυτά) απλά κάνεις skip τις φάσεις που σπρώχνεστε γιατί θεωρείς ότι έτσι πρέπει να είναι. Όπως και τα σκριν του Γκαμπριελ που είναι μόνο με προέκταση γόνατου και κώλου πάντα.
Δεν σε είπα ποτέ τρακόπαιδο, είπα ότι όταν μιλάς με μένα δεν μιλάς με θύρα 7, ούτε με Βαγγέλα, ούτε με Καραπαπά. Δεν είπα ποτέ ότι ευνοείστε μόνο ή ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει σούπερ διαιτησίες. Τα πράγματα είναι πολύ πιο ισορροπημένα από την καταστροφή που έχεις στο μυαλό σου όταν βλέπεις τους αιώνιους. Αν μου μιλάς σαν να είμαι ο Βαγγέλας τότε εγώ θα σε βλέπω σαν τρακόπαιδο… αυτό είπα
όλο το καλοκαίρι πλήρωνε ο Τράκης να διαφημίζονται οι φυλλάδες του (sdna, newsbomb, onsports, κα) στο Facebook page μου κι ας είμαι γαύρος. Ένας Θεός ξέρει πόσες φορές έκανα report στο Facebook πως δε με ενδιαφέρουν τα άρθρα τους για τον Βεζένκοφ που πάει στον ΠΑΟ ή για τα αποδυτήρια του Μπαρτζώκα που καταρρέουν. Το Facebook όμως δε με αφήνει να μην ξέρω την προπαγάνδα που τους πληρώνει ο Γιαννακόπουλος για να διαβάζω. Κι από τους τίτλους που βλέπω καταλήγω πως ζητάει η διαφήμιση να πάει σε φίλους του μπασκετικού Ολυμπιακού. Ποτέ δεν είδα από φυλλάδα του διαφήμιση με πολιτική ή ποδοσφαιρική είδηση.
Ευτυχώς υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα και η είσοδος σε γήπεδα δε θα του επιτρέπεται για καιρό ακόμη. Το ΝΒΑ δε θα πάρει ποτέ τον ΠΑΟ όσο είναι αυτός στο τιμόνι. Πράγμα που βολεύει γιατί δύσκολα θα πάρουν 2 ομάδες από την Αττική αν ποτέ έρθουν Ευρώπη.
Το sdna είναι του Σαββίδη
Αν κανουμε ετσι σαν τα κοκορια για ένα φαουλ στην φάση των 8, ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ τελικό ανάμεσα σε ΟΣΦΠ-ΠΑΟ που κρινεται στο τελευταιο δευτερολεπτο με αμφισβητουμενη φάση: Θα πέσει το φόρουμ, μαλάκες!
Εντωμεταξυ, θα μας διαβάζουν και άνθρωποι που υποστηρίζουν άλλες ομάδες και θα μας βρίζουν. Δεν φτάνει που οι δυο σύλλογοι καταστρέψαμε το ελληνικό μπάσκετ, γκρινιάζουμε κιόλας.
Με συγχωρείτε για την διακοπή, συνεχίστε.
Ετσι ειναι.
Δεν ειναι τα ιδια σκατα, οχι.
Τι εκανε λεει ; Ισως το καλυτερο που εχει γραφτει εδω μεσα
.
Βασικα, νομοι υπαρχουν. Απλα δεν τηρουνται.
Τελικά ο πρόεδρος (που είναι σκουπίδι αλλά τι να κάνουμε αυτός μας έτυχε και έφτιαξε την υπερομάδα που μόνο οι γκρι καμικάζι του γαύρου ντέγιαν μπορούν να σταματήσουν) έβαλε την υπογραφή του στο 10ετές ή θα πάρει την ομάδα να πάει στο ΝΒΑ;
Λές να κριθεί με τάπα ενώ η μπάλα έχει βρει ταμπλό;
Μπορεί να κολλήσουν και τα χρονόμετρα
Καλο αυτο! Μου θυμιζει αυτους που λενε οτι δεν ειναι ρατσιστες απλα επειδη δε γουσταρουν τους αλβανους.
Σαν να ερθω εγω και να σου πω οτι ο Καραπαπας και ο Μενιος Σακελλαροπουλος ειναι το ιδιο τρομπες!
Ρε σεις, μιλαμε για εναν τυπο ο οποιος τους ειχε παρει στο κυνηγι με το αμαξι βριζοντας τους τις προαλλες. Ειναι δυνατον να τους εξισωνετε καποιοι; Επισης, το αν πληρωνουν τη ΔΕΗ η οχι, αφορα τους ιδιους και το κρατος, δεν εχει να κανει σε τιποτα με το μπασκετακι.
Το χειροτερο ειναι πως για καθε Παντελη η Παο 1975, υπαρχουν απο 10 νουμερα που τον βλεπουν σε κατασταση παραφροσυνης να ρεζιλευεται στο instagram και τον επικροτουν κιολας.
Υπερβολή ρε. Τα μονα 2 πράγματα που πρπει οι αιώνιοι να κάνουν ειναι αναμοιρασμο των τηλεοπτικών και να μην κάθεται η εοκ να βγαζει βολικα προγράμματα για τους 2. Ας χασουν και απ το περιστέρι με εκτεταμένο ροτεισιον δεν εγινε και τιποτα.
Κατα τ αλλα οι υπόλοιποι αντι να επενδύσουν σε ελληνικό ταλεντο η κατι τέλος πάντων παίρνουν μέτριους ξένους. 0 πλάνο αλλάζουν καθε χρονο παιχτες. Θα μου πεις δεν υπάρχει χρήμα και ισχυει αλλα δεν ειναι ευθύνη των αιωνίων. Επίσης το οτι υπάρχει ενα σχίσμα Fiba με Euroleague παλι δεν ειβαι δικο τους θεμα.
Παραμυθάκι καλο αυτο για να ασκήσει πίεση για καλυτερες διαιτησίες. Οικονομική αυτοκτονία ειναι να παει στην Φιμπα και η λιγκα του nba αυτη τη στιγμή ειναι να χαμε να λέγαμε. Κατσε να ξεκινήσεις πρωτα. Ασε που οταν ξεκινήσει πρωτος στόχος θα ειναι οι μεγάλες αγορές. Εδω κοιτάνε να κάνουν μπασκετικό τμημα στην psg (αλλο psg αλλο η παρι που ειναι τωρα) και στην μαντσεστερ σιτι.
Στην εδώ πραγματικότητα έχουν βγει ~ δέκα επαγγελματίες του χώρου να υποστηρίξουν ότι το σφύριγμα στο σουτ του Γκραντ δεν έστεκε, κι άλλοι τόσοι το ανάποδο.
Αλλά το σημαντικό είναι ότι στο ρόκιν φόρουμ ξέρουμε 100% και πέραν πάσης αμφιβολίας το σωστό με βάση το γράμμα του νόμου, για αυτή τη φάση και γενικά.
Ας πούμε πως οι φωτογραφίες χωρίς επαφή που μπαίνουν εδώ και από εποχές πριν τον κανονισμό, οι οποίες οδηγησαν στην εισαγωγή του, είναι ίδιες με ότι έγινε, για το οποίο και σχολιάζω ως εκτός πραγματικότητας.
Εγώ θα πω πως έπαιξε ρόλο και πως το ζήτησε μετά το φάουλ όταν έπεσε, άρα εκεί και αν είναι τεχνική μαρς, αλλά τι ξέρω.
Μερικά σφυρίγματα ούτε σε 3on3 δεν τα παίρνεις πάντως από αυτά που συζητάμε.
Έχουμε γεμίσει εγκάθετους γαύρους εδώ μέσα
Ε άλλαξέ τες με δύο φετινές από Λούκα και Γιόκιτς σε fade away.
Δεν εχω ανακατευτει, αλλα με τετοια επιχειρηματα 12χρονου πιστευετε οτι θα αποδομηθει ενας (δυο στην προκειμενη περιπτωση) ανθρωπος; Απο το “δεν ειναι τα καλα παιδια” μεχρι το “δεν πληρωνουν τη δεη” ειναι απλως ενα βημα αποσταση;
Επισης, δεν ηθελα εδω και 2-3 μερες να ανακατευτω, αλλα μιας και το ανεφερες, ποσα “διαχρονικα παραπονα” απο τη διοργανωση μπορει να εχει η ομαδα που πηρε τον πρωτο της τιτλο με ταπα μετα απο ταμπλο; (δεν εχω επιθετικη σταση, θελω απλως να πω οτι καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουμε οτι κανεις δεν θελει να παιζεται το παιχνιδι στα ισια).
Μλκ, μολις ειδα οτι με προλαβε ο Κρις και μπορει να φαινεται οτι ειμαι ο δευτερος λογαριασμος του
Παντως εχει πλακα η ολη φαση με τη διαιτησια, μου θυμιζει οτι οσα συνηθισα να ακουω απο το 1990 κι επειτα δεν αλλαζουν ουτε μετα απο 35 χρονια.
Κι επειδη δεν μπηκα για να προβοκαρω, μεταφερω (απο μνημης) ενα ωραιο τουι που διαβασα για τον τρακη: εχει βρισει πρωθυπουργο, υπουργους, πολιτικους, προεδρους, παικτες δικους του και αλλους, προπονητες, παραγοντες, ευρωλιγκα, μποντιρογκα, μπερτομεου, μπασκετ λιγκ, κλπ κλπ, σουβλατζηδες και απο ολους αυτους μονο ενας σουβλατζης τον εβαλε στη θεση του
Λουκα του τα έχουν σφυρίξει κάποια τέτοια πάντως φέτος ε, και μετά γκρινιαζε.
Τεσπά, ελπίζω αύριο να σου έχει περάσει το κρύωμα