Ευρωλίγκα 2024-2025

Έχει ρεύμα κανονικά, μου λέει.

2 Likes

Θελω Παναθηναικο στον τελικο. Με Γιαβορ να μας δινει 40 βολες, ντισκαλιφιε στον Ναν και Σασα να κανει το ενα φλοπινγκ μετα το αλλο και να τα κερδιζει φαουλ. Και αφου οι βαλιτσες θα εχουν πιασει τοπο και οι Αφοι δεν θα εχουν σαλιο, ας μεινουμε απο ρευμα και απο κλιματιστικα του χρονου!

5 Likes

Τις βαρκες για το σεφ ξέχασες

Και οι βαρκες μεσα!

1 Like

είτε τυφλό σκριν είτε όχι, είναι φάουλ
επίσης ο Ταβάρες έχει κάνει το 5ο φάουλ ΠΟΛΥ πριν αυτή τη φάση ΠΟΛΛΕΣ φορές
3ο φάουλ του Γκος και καπάκι τεχνική ποινή κατασκεύασμα

μονά, ζυγά μονόζυγα

6 Likes

Η Μονακό εχασε απο την μισή Μπαρτσελόνα…
Χωρίς πλάκα ο γαύρος θα κάνει περίπατο στον ημιτελικό όποιος και αν περάσει. Περισσότερο τζάμπα ταλαιπωρία θα είναι μέχρι να πάει τελικό.

Κάποιοι τώρα θα πείτε ότι τα χώνω στον Σπανούλη αλλά ειλικρινά θεωρώ ότι είναι ανέκδοτο που ο τύπος είναι στον πάγκο της Μονακό, μιας ομάδας που πάει για το φ4 και την κούπα…
Στο.μελλον μπορεί να γίνει σπουδαίος προπονητης, ξέρει το μπάσκετ όσο λίγοι, τώρα όμως όχι.

Αν περάσει όμως και νικήσει και μας στον ημιτελικό, τότε όλοι θα λέτε Τζέημς ψυχαρα

1 Like

Καποιες σκορπιες σκεψεις μου διχως διαθεση ειρωνιας:

• Ειναι ξεκαθαρο οτι σαν συλλογος μονο αδικημενοι δε μπορουμε να νιωθουμε τα τελευταια χρονια απο τη διαιτησια. Και φετος ειδικα, πραγματι εχουμε μια ευνοια. Αλλο αυτο ομως και αλλο να υποστηριζουν απο την αντιθετη πλευρα οτι αυτος (διαιτησια) ειναι και ο λογος για τον οποιο εχουμε φτασει εκει που εχουμε φτασει. Αποδειξη αυτου; Η κοινη αποδοχη παιχτων και προπονητων της λιγκας οτι ειμαστε η καλυτερη ομαδα!

• Επιπεδο διαιτησιας; Τραγικο γενικα. Το εχω ξαναγραψει.

• Ο βαζελος θα περασει γιατι εχει πολυ καλυτερη ομαδα. Δε βλεπω πως μπορει να χασει 3η φορα απο αυτη την Εφες. Μονο στο 5 υστερει και αυτο λογω απουσιας του Λεσορ.
    Βεβαια, δε ξερω πως θα περασει τη Φενερ η οποια αυτη τη στιγμη ειναι η πιο δυνατη ομαδα στα ματια μου.

• Με εξαιρεση την αντιμετωπιση του Ναν ο οποιος πραγματι τρωει πολυ ξυλο και δε παιρνει ευκολα φαουλ, δε βρισκω το λογο για τοση γκρινια απο τους πρασινους. Δλδ σφυριζονται ολα τα φαουλ που κανει ο Γκειμπριελ; η μηπως ο Σλουκας δεν τα εκμαιευει και στο τελος τα κερδιζει;

• Μιας που ανεφερα τον Κωστακη. Ποιος ξερει τι συμπεριφορες ειχε σε εμας και ποσα εμειναν κρυφα. Διαφορα εχουν ψιλοακουστει παντως. Δεν τον ηθελα ουτε για 3 ευρωλιγκες. Δε ντρεπομαι να πω πως στα 35 χρονια που παρακολουθω σπορ, δεν θυμαμαι να εχω αισθανθει τετοια απεχθεια για αθλητη ποτε ξανα.

• Πολυ θα ηθελα τον Οσμαν. Εχει απελευθερωθει και ειναι παιχταρας. Λιγααακι ασταθης, μα παιχταρας. Το ιδιο θα ελεγα και για Χουαντσο αλλα στο 4 ειμαστε πληρεις με Σασα και Αλεκο.

1 Like

Τι μλκια επίθεση έκανε η Barcelona στο τέλος.

1 Like

Κλασική λουζερ Μπαρτσελόνα.
Μονακό για γέλια, υγεινός περίπατος ο ΟΣΦΠ με την ομάδα του Σπανούλη…

Νομίζω με Barcelona θα ήταν ακόμα πιο περίπατος.

2 Likes

Δεν νομίζω.

Έχει σοβαρές απουσίες η Μπάρτσα, μπορεί να τους λέμε λουζερς αλλά έπαιξε όλη τη χρονιά χωρίς τον Λαπροβίτολα, έχασε το Μέτου και στο τέλος και τον Βεσελι. Αν περνούσε θα είχε να παίξει με Ολυμπιακό με πολύ μικρό ροτέισον. Η Μονακό με αντίστοιχες απουσίες με το ζόρι 8δα.

Μην ξεχνιόμαστε:

Ελάχιστη απόκλιση λόγω γκρι καμικάζι αλλιώς θα είχαμε απόλυτο.

1 Like

Επίσης λόγω των καμικάζι έγινε και το ανάποδο αυτής της πρόβλεψης
Μην ξεχνιέσαι γαύρε

Βάλε και την ομάδα σου και την πρόβλεψη σου εκεί όμως για να δουμε το απόλυτο.

και αυτό βγήκε ανάποδα εξαιτίας των καμικάζι γαύρε

1 Like

Απάντησε ο σύντροφος σφινασκάπας, συγχαρητήρια στη ρεάλ όσο άντεξε.

Χαίρομαι που επιτέλους συμφωνείτε μαζί μου.

Μα γιατί; Αφού είναι πολύ καλοί βαλιτσ… εεε διαιτητές χαχα τι λεω

1 Like