Όλα καλά
Ενταξει, τυχαιο θα ειναι οτι οι διαιτητες που εβγαλαν ανακοινωση, δεν πανε ρε συ. Ευτυχως εχει Ντιφαλα και Μπελοσεβιτς, που επαιξαν ολα τα περσινα πλει οφ της Πανατα και θα ξερουν καλα τι να αποφυγουν. Κυριως τις ανακοινωσεις, που να μπλεκεις τωρα
Όχι ρε παιδιά, πάλι πρόβλημα ρευστότητας έχουμε;
Δεν το λέω για την ευρωλίγκα, για τα χρωστούμενα στη δεη φοβάμαι
/Flame mode on/
Μια εβδομαδα και κατι ωρες πριν ξεκινησει η μαχη για να κανουμε μπρδλ το νημα και να πεσει το φορουμ.
Αγορασα νεο μαγιο για μπανακι.
Για πείτε.
τόσο χάλια ΠΑΟ να είναι -5 μόνο ως θετικό το βλέπω
Μπαίνω να δω πόσο είναι το σκορ μιας και δουλευω, και γράφει τρίποντο Μακολουμ. Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα?
ο παππούς όσ αέβαλε ήταν σε σημείο που ήταν μαχαιριές στην καρδιά
γενικά η Φενερ στην επίθεση μόνο σουτ , καθόλου παιχνίδι ρακέτας
Αλλά στην αμυνα ήταν τρομερή
ο ΠΑΟ δεν έπαιξε καλά σε κανένα σημείο
δίκαια η Φενερ
The declining art of the mid-range σήμερα στο φινάλε από Φενέρ, πέρα από τα τρίποντα, η οποία στην μεγάλη εικόνα ήταν απλά καλύτερη ομάδα σήμερα, σε άμυνα και επίθεση.
Δίκαιο.
Εχασε πoλλα ριμπαoυν o παo επισης. Εγινε Ρoντμαν o Μελι…
Κακιστος ο Παναθηναικος δυστυχως.
Η απογοήτευση για το ότι η ομάδα θα γυρίσει με άδεια χέρια ευτυχώς είναι πολύ μικρότερη απ’ αυτή που θα ήταν πέρυσι αν δεν το είχαμε πάρει.
Οπότε θα πω μόνο μπράβο για τη μεγάλη προσπάθεια να φτάσουμε μέχρι εδώ, με όλα τα εμπόδια που υπήρχαν στον δρόμο μας. Όταν ο αντίπαλος απλά παίζει καλύτερα (όπως καταλαβαίνω με βάση αυτά που διαβάζω - δεν μπόρεσα να δω το ματς) η φάση είναι και λίγο χαλάλι. Ή, τι να γίνει. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Από τις άλλες τρεις ομάδες προφανώς δεν έχω κάποια προτίμηση. Ας το πάρει όποιος είναι καλύτερος ή πιο τυχερός στον τελικό.
Υπάρχει μια φυσιολογική ξενερα αλλά όχι απογοήτευση.
Δίκαια η Φενέρ, ο ΠΑΟ είχε προβληματικό πρόσωπο τον τελευταίο μήνα και συνεχίστηκε και στον ημιτελικό. Επίσης καλύτερα προετοιμασμένος ο Σάρας, ανέτοιμος πνευματικά ο ΠΑΟ κι αυτό είναι ευθύνη του κοουτς. Αναλύσεις για το παιχνίδι, ας κάνουμε κάποια άλλη στιγμή.
Πάμε για του χρόνου, πιο πεινασμένοι, βελτιωμένοι (ελπίζω) και χωρίς τραυματίες.
Πήρα τεράστια χαρά που είδα τον Ματιάς να πατάει παρκέ. Είναι γίγαντας και μεγάλη ψυχή, μου μετρίασε πάρα πολύ την ξενέρα.
Edit: καλή τύχη στον γαύρο, μετά κι απ αυτήν την εμφάνιση μας και όπως είδα τη Φενέρ, νομίζω είναι η πιο πλήρης ομάδα, μακάρι να αποδείξει ότι είναι και η καλύτερη.
Για πείτε και για εδώ.
Ελληνικός τελικός loading…
Τα φοβομουν τα κακακια , ευτυχως είμαστε μόνο -3
Σασα εξαφανισμένος
Φουρνιε παρών
Μιλου και Γκος επίσης ξέρουν που βρίσκονται
κανενας άλλος
Κακο 1ο ημιχρονο! Αν παιζαμε σημερα εμεις με τη Φενερ τα ιδια με τον βαζελο θα παθαιναμε. Εχουν χασει βολες ολα τα γκαρντ/φοργουορντ! Μακαρι να βγω ψευτης αλλα φαινονται ανετοιμοι ψυχολογικα σχεδον ολοι πλην Φουρνιε, Μιλου!
Αλλο ενα νευρικο και κακο πρωτο ημίχρονο σε f4 αυτη την 4ετια. Δεν μπορεί να ειναι τυχαιο. Παμε για καλο 2ο
Σε ποιόν από όλους τους κουβάδες μου;