Ignore για να μην με ανέχεσαι και το κυριότερο να μην σε ανέχομαι εγώ.
![]()
Τον πούλο. Ποιος έχει σειρά;
Α ψεματάκι το ιγκνόρ δηλαδή
γιατί να τιμωρηθεί; επειδή το έβγαλε από το στομάχι του ο τρακης;
Γιατί το γήπεδο του ήταν ακατάλληλο να γίνει ο αγώνας. Γι’αυτό παρενέβη ο κούλαρος for the rescue. Έχει λύσει όλα τα προβλήματα της χώρας και είπε να ασχοληθεί στον ελεύθερο χρόνο του
Η τιμωρία υπάρχει μόνο όταν υπάρχει πρόθεση από τον γηπεδούχο, ψιλά γράμματα για εσάς βέβαια αυτά
Άσε, είμαι να σκάσω. Πήγαν στράφι και τα 14,800 για μουσαμάδες. Πληρώνουν οι μαλάκες
η μπάλα στην εξέδρα πάλι
Confirmation bias occurs when an individual looks for and uses the information to support their own ideas or beliefs. It also means that information not supporting their ideas or beliefs is disregarded.
δυστυχώς εξακολουθεί να μην είναι γήπεδο του
Kαι χθες υπήρχε ενδεχόμενο να αναβληθεί και ο ΠΑΟ, αν οι συνθήκες ήταν άσχημες.
…οκ, πάω να γ@μηθw…
Ολο έλεγα «αντε να μπω να το γράψω» κι όλο το άφηνα…
Μπείτε έστω τώρα και δείτε Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια. 122-122 ξεκινάει η τρίτη παράταση.
Τα άφησα στο 107-116, εντάξει λέω τελείωσε.
Βλέπω μετά κέρδισε η Μπαρτσελόνα με 10…
Αυτοκτονία των Βάσκων θα έλεγα.
Ε λίγο αργότερα όλο το γήπεδο φώναζε το όνομα του Ζέλικο και έβριζε εν χορώ τον πρόεδρο της ομάδας και τον πρόεδρο της χώρας. Πέτυχα μάλλον τη χειρότερη περίοδο της ομάδας. Φοβερά συνθήματα πάντως, το ένα στο ρυθμο των Pink Floyd.
Τεράστια μεταγραφή, προσωπικά του έχω μεγάλη αδυναμία.
Και κάπως έτσι, με μια αλληλουχία γεγονότων που κανείς δε θα μπορούσε να προβλέψει, αλλάζουν οι συσχετισμοί… να δούμε αν το τέλος θα είναι παρόμοιο με τις μεταγραφές Ντόρσεϊ/Λο το 2011-12.
Μακάρι αλλά έχουν ξεκινήσει να γράφουν ότι ζητάνε πολλά για να φύγει
Γράφουν ότι ο παίκτης τα έχει βρει με ολυμπιακό. Αν ισχύει, το πιο πιθανό είναι να τα βρουν κάπου στη μέση και οι ομάδες.
Ακόμα κι αν η Ντουμπάι δίνει παραπάνω λεφτά στην Παρτιζάν, δεν μπορείς να τον αναγκάσεις να πάει αν δε θέλει. Εκτός κι αν κάνουν καμία τρελή προσφορά και στον παίκτη… θα ξέρουμε μέχρι την Κυριακή πάντως.
Η Ντουμπάι αποσύρθηκε από ότι διάβασα. Μακάρι να έρθει, χρειαζόμαστε ένα ψηλό ακόμα, αυτός είναι πολύ δυνατή προσθήκη.
Ούτε ο Γουέμπι δε σώζει τη σεζόν.