Ευρωλίγκα 2025-2026

Οι ίδιες οι ομάδες είναι η διοίκηση της EL, οπότε γτπ είναι οι ομάδες που αποδέχονται όλα αυτά και να παίζουν κεκλεισμένων ή στην Λετονία όπως η Εφές πρόσφατα.

Θέση για γκαρντ με πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει, χωρίς καν να υπολογίζονται Λι και Έβανς.

Αφου τελείωσε ο πόλεμος, όλα καλά…

Τι λες ρε παιδί μου, πέφτω από τα σύννεφα με τον συγκεκριμένο…

Κι όμως, παρόλο που οι ομάδες είναι μέσα στη λήψη αποφάσεων (btw δεν είναι τυχαίο ότι οι ελληνικές - όπως και η κυβέρνηση - δεν κυκλοφόρησαν δυσαρέσκεια ενώ το αντίθετο έγινε με τις ισπανικές, των οποίων η κυβέρνηση επίσης πρωτοστατούσε ευρωπαϊκά στη συζήτηση για κυρώσεις ενάντια στο Ισραήλ), δεν είναι πάντα αυτές που παίρνουν την τελική απόφαση.

Για το συγκεκριμένο θέμα, ούτε ψηφοφορία έγινε (όπως γίνεται συνήθως) κι από λέει ο Στεφανου, ούτε ευρεία σύνεση υπήρχε. Άρα, το «γτπ οι ομάδες που τα αποδέχονται όλα αυτά» είναι απλά γενίκευση και δείχνει οτι το συγκεκριμένο θέμα είναι πιο πολύπλοκο και οι «διορισμένοι» της διοίκησης παίζουν σημαντικό ρόλο στο τι αποφασίζεται.

https://x.com/mstef80/status/1981025273786114449?s=46&t=llCKcpp_v0XDCAQe2q9bPA

Το ότι οι ομάδες (οι τούρκοι εν προκειμένω) βγάζουν ανακοινώσεις για τα μάτια του κόσμου και να δείξουν υποτέλεια στις κυβερνητικές γραμμές, δεν τις κάνει λιγότερο γτπ.

Στην πράξη όλοι το αποδέχονται/θα το αποδεχτούν, γελάει ο κόσμος με το Εφές-Χάποελ στη Ρίγα και το κεκλεισμένων της Βαλένθια.

Αν ήταν Ιούνης ναι αλλα ποια ομάδα διώχνει πρώτα πριν πάρει Νοέμβρη μήνα ρε συ; Θα διώξουμε πρωτα τον Λι (που that’s the plan γενικα) η/και τον Νιλικίνα, και μετά αν δε κάτσει κάποιος απ’ τους στοχους τι; Θα πάμε με Θωμά;

Αυτά τώρα που έχουν βγει και υποθέτουν κάτι Μελαγιες κλπ τι λέχθηκε στις συζητήσεις είναι αστεία. Αυτοί δεν έχουν πρόσβαση στα βασικά, όχι να έχουν ανοιχτή γραμμή με Σκινδηλια, Μπαρτζώκα και μάνατζερς. Να φανταστείς ο Μελαγιες πίστευε λέει ότι ένας απ’ τους λόγους που ο Μπάτλερ δεν ήρθε Ολυμπιακό είναι ότι ο μάνατζερ του έχει και τον Ντόρσεϊ και ήθελε να κάνει λέει diversify για να μη τρώει ο ένας χρόνο απ’ τον άλλον. Γενικά εκεί στο sport24 είναι Καφενείο των Φιλάθλων.

Εxtension της γενικότερης ευνουχισμενης προσεγγισης της EU στο θέμα θα έλεγα

1 Like

Πάνω κάτω, σύμφωνα σε όλα όσα είπες.
ΟΚ, ναι δεν είναι εφικτό ποια να διώξεις παίκτες, ειδικά με τόσους τραυματισμούς παντού.

Αν γινόταν τέτοια κίνηση, θα έπρεπε να είχε γίνει έστω μέσα Σεπτέμβρη που τραυματίστηκε ο Έβανς κι αποκτήθηκε ο Νιλικίνα. Δλδ είτε να αποδέσμευαν Λι, είτε να έψαχναν παραπάνω για αντικαταστάτη (δλδ να μην πάρουν Νιλικίνα). Βέβαια, με τραυματισμό Γουοκαπ, θα είχατε μείνει μόνο με Λι στον άσο, άρα καλό ήταν που ήρθε ο Γάλλος.

Εγώ πάντως, έχω κάνα 2 ενστάσεις - απορίες που θα ήθελα να μου λύσεις πάντως. Σου λέω προκαταβολικά ότι φοράω πράσινα γυαλιά :nerd_face:

Για τον Γουόκαπ, οκ. 100% σεβαστό ότι είναι (με Έβανς μη έτοιμο) ο νο1 άσος στην ιεραρχία καθώς είναι παίκτης Μπαρτζωκα κτλ. Άρα, από αυτόν ξεκινάει η πεντάδα.

Στον Λι, τι πιατευεις ότι είδαν και τον διατήρησαν στο ρόστερ ως PG (αφού στο 2 έχεις Dorsey, Fournier) ;
Επίσης, ενώ ο Έβανς είχε λίγο προϊστορία με PTSD από πέρσι, για ποιον λόγο δεν πήγε η ομάδα για μεταγραφή εκεί πριν την έναρξη σεζόν;

Εγώ έχω κάποιες θεωρίες, αλλά περιμένω τη δικιά σου άποψη πρώτα :stuck_out_tongue:

Δεν υπάρχει καμία θεωρία, ο Λι προοριζόταν για συμπληρωματική λύση εξαρχής, ούτε για PG όύτε για τίποτα άλλο.

Με Θωμά, Ντιλικίνα, Ντόρσευ, Φουρνιέ και περιστασιακές βοήθειες από Μακίσικ τα λεπτά της περιφέρειας είναι συμπληρωμένα.

Απλά μαθηματικά, δεν χωράει άλλος παίκτης.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η χειρότερη επικοινωνιακά (και όχι μόνο) διοίκηση όλων των εποχών οποιασδήποτε επαγγελματικής ομάδας, πάλι άφησε να αιωρούνται εκτός λογικής σενάρια και αντί να διαψεύσει η ίδια, το έκανε ο Μπαρτζώκας για να πάρει όλο το ανάθεμα από την πλειοψηφία των άσχετων που ασχολούνται με το άθλημα.

Δεν πειράζει όμως, τελευταία του χρονιά είναι και αυτού, άντε να ηρεμήσει λίγο ο άνθρωπος, κυρίως από τα δικά μας ζώα.

3 Likes

το Ολυμπιακός μπι σι σε μία παράγραφο

2 Likes

Aπο την άλλη δε μπορεί να βγαίνει η ΚΑΕ ή ο coach να διαψεύδουν φήμες κάθε φορα που ο τάδε insider η site λένε για κλεισμένους παικτες. Ο κόσμος που νευριαζει ας φιλτράρει πρώτα τη κάθε παπατζα που διαβάζει , είτε λέγεται telesport.rs είτε λέγεται Πολυνίκος. Ως παπατζα εννοώ την είδηση “έχει κλείσει” , όχι τα “συζητάει με”. Ο κόσμος παθαινει, δε μαθαίνει, και μετά εκνευρίζεται με την ομάδα.

Λι στα πλαίσια των πολλών παιχνιδιών και συμπληρωματικά για ενέργεια εδώ κι εκεί. Σίγουρα κακή μεταγραφή γενικά αν θες τη γνώμη μου. Επίσης εχει 100% ψυχολογικό, έχει κομπλαρει πλεον.

Τον Έβανς δε νομίζω ότι περίμεναν να είναι τόσο χεσμενος. Στη Ζαλγκίρις μετά τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό ξαναπαίξε και ήταν μπόμπα. Ξεκάθαρα για τους δικούς τους λόγους πίστευαν ότι αυτός θα είναι ο σταρτερ PG φέτος και θα έχει ξεπεράσει τα οποία προβλήματα. Στοίχημα που φαίνεται ότι χάθηκε. Εδώ δε μπορώ να πω παραπάνω γιατί δεν είμαι εκεί μέσα να ξέρω τι εδειχνε ο παίχτης. Από ότι έχω καταλάβει απεικονιστικα (με την ιατρική έννοια) ήταν cleared απ’ τον Απρίλη αλλά τους ζήτησε χρόνο και είπαν όλοι μαζί οκ πάμε με τη καινούρια χρονιά

1 Like

Μόνο που τώρα δεν ήταν μόνο telesport και Πολύνικος… ήταν και όλα τα καραγκιοζάκια τύπου Μελάγιες και Ζέρβες οι οποίοι κάνουν ρεπορτάζ αντιγράφοντας το τι λένε τα σόσιαλ άλλων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Ζέρβας σε live εκπομπή μαζί με τους άλλους τους απατεώνες του sport24 και να λέει με ύφος κιόλας ότι ο Μιλουτίνοφ έχει υπογράψει στην Αρμάνι.
Δεν ήξερε καν δλδ ότι την ώρα που έλεγε την μπαρούφα του, ο Μιλουτίνοφ ήταν στα γραφεία της ΚΑΕ για να ανανεώσει. Και το live διακόπτεται από τον ίδιο Ζέρβα που διαβάζει το τουί του Στεφάνου ότι ο Μιλουτίνοφ υπέγραψε στον Ολυμπιακό. :sweat_smile:
Το ξέρω το μεροκάματο βγαίνει δύσκολα, αλλά πολύ θα ήθελα να έχω ένα αφεντικό που θα με πληρώνει για να γράφω άρθρα και ατάκες στα σόσιαλ και να κάνω εκπομπές για να λέω απλά την γνώμη μου και να αναμασάω ότι λένε οι “insiders” χωρίς στο τέλος να έχω πει ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό και ΚΑΝΕΝΑ νέο για την ομάδα.

1 Like

Το έχει η ημέρα φαίνεται.
Μετά τον Σέρβο.στην Ευρωλίγκα χαμός και στο NBA με Ροζίερ, Μπίλαπς.
Στοιχημαρισμοι, εμπλεκόμενες ομάδες, ιταλική μαφία κτλ…

Δεν ξέρουμε εμείς που λέμε για τις βαλίτσες τόσα χρόνια…

Ότι πει ο λαλάκης :face_vomiting:

Χαμός κι απόψε στα ματς. Το τσίρκο κέρδισε 30π την πρωταθλήτρια μέσα στην Τουρκία κι απόψε πάει και χάνει από τη Βιλερμπάν… 24π εν τω μεταξύ ο 38χ Ντε Κολό (αν και σε ομάδα χωρίς πίεση που δε θα του πει κανείς τίποτα).

Χαποέλ σταθερά καλή, έμπειρος προπονητής γαρ.

Μπαρτσελόνα τα έχω πει :stuck_out_tongue:

Μιλάνο γυρίζει παιχνίδι από το -22 και τελικά παθαίνει… Μιλάνο.

3 Likes

Καλά μόνο 15 βολές, τι πράγματα είναι αυτά;

2 Likes

Είναι που δεν μας σφύριξε ο Σέρβος μαφιόζος.
Απώλεια.

1 Like

είχαν πει στον Παπ να φέρει τις βαλίτσες αλλά τελικά ήταν εκτός αποστολής και έμειναν στο σπίτι του

1 Like

Σε καταλαβαίνω, έχεις μάθει στις 30+ και σου κακοφαίνεται τώρα.
Δεν πειράζει, στα επόμενο ματς με Μονακό και Χάποελ που θα τις χρειαστείς περισσότερο, μην απογιητεύεσαι.

Ας το ελπίσουμε γιατί το σημερινό ήταν από τα άγραφα.