Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί φορουμίτες και φορουμίτισσες.
Αν την εβδομάδα που μας έρχεται τυχαίνει να βρίσκεστε στην περιοχή γύρω απ’το Θησείο ή τον Κεραμεικό για καφεδάκι, περάστε μια βόλτα απο το πολιτιστικό κέντρο “Μελίνα”… Η διεύθυνση είναι Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, εκεί, στο Θησείο, λίγο πιο πέρα απο τα αγαπημένα μας ρακομελάδικα.
Και αυτό γιατί φέτος διεξάγεται εκεί η ετήσια Έκθεση της σχολής Ορνεράκη, για πρώτη φορά σε χώρο έξω απο το κτίριο της σχολής. Και φέτος η έκθεση προβλέπεται πραγματικά πολύ δυνατή. Θα είναι και η τελευταία φορά που θα συμμετέχω σε μεγάλη κλίμακα στην έκθεση, μια που φέτος κλείνει ο κύκλος μου με τη σχολή… Θα χαρώ αν περάσετε μια βόλτα λοιπόν, δείτε τις δουλειές μας και πείτε πως σας φάνηκαν. Φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά για μένα, και όπως φαίνεται, η καλύτερη.
Σκίτσο, πορτραίτα, γελοιογραφίες, κόμικς, γραφιστικά, εικονογραφήσεις, εικαστικά, μερικά απο όσα θα συναντήσετε στην έκθεση. Ανάμεσα σε άλλα, πασχίζω αυτές τις μέρες να ολοκληρώσω το πρώτο ολόδικο μου ταινιάκι κινουμένων σχεδίων, με όνομα DISCO DOG! Λογικά θα παίζεται κι αυτό στην έκθεση, σε κάποια μεγάλη οθόνη…
Το μόνο αρνητικό φέτος είναι η διάρκεια… η έκθεση θα μείνει ανοιχτή μόνο 6 μέρες. Τα εγκαίνια είναι την Δευτέρα που μας έρχεται, 21 Ιουνίου, κατά τις 8 (οπου θα βρίσκομαι και γω εκεί και όλος ο καλός ο κόσμος), και η έκθεση θα παραμένει ανοικτή μέχρι το Σάββατο, απο το πρωί ως το βράδυ. Η είσοδος φυσικά είναι ελεύθερη.
Τα σχέδια που βλέπετε είναι δικά μου, και είναι ενδεικτικά. Αν κάτι αλλάξει θα ενημερώσω…
Θα χαρώ πολύ για όσους τυχόν κάνετε την τιμή και μας επισκεπτείτε!!!