2310 Festival 6/7 : Judas Priest,Whitesnake,Firewind & 7/7 : James,Suede,My Excuse

Ε το κόβω πολύ δύσκολο να γίνει sold out στο καυτατζόγλειο. Εδώ δεν κάναν οι Scorpions που πάνε ΟΛΟΙ!!!

σορρυ έκανα μέγα λάθος! στο θρεντ του λάιβ της αθήνας ήθελα να κάνω. θενκ γιου όπως και να 'χει όμως!

Κερδίστε προσκλήσεις, ακούτε και μέσω internet αν βρίσκεστε εκτός Θεσσαλονίκης!!!

Προσκλήσεις για το 2310 Festival, και για τις 2 μέρες (Judas Priest, Whitesnake & Firewind + James, Suede, The Subways) την Κυριακή 3 Ιουλίου 20:00-22:00 στην εκπομπή Epicenter στο Republic 100,3…

Και μέσω internet στο www.republicradio.gr

Πληροφορίες-

Βγήκε το timetable? δώσε αν θες το twitter της dettox

Έτσι έλεγε η Detox πριν από λίγες μέρες στο twitter της(απλά γράφεις detox twitter στο google).Αλλά το προγραμμα το βρήκα εδώ πριν απο λίγες μέρες :http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=4665 λογικά θα ισχύει …

Ευχαριστώ φιλε

από twitter:

DETOX_EVENTS Detox Events
H 2 mera tou 2310 festival akyronetai !!! Tha vgei anakoinosi gia amesi epistrofi ton xrimaton. H proti mera tha ginei kanonika stis 6 july

DETOX_EVENTS Detox Events
Oi James και οι Suede, θα δώσουν ξεχωριστές συναυλίες στην Ελλάδα το φθινοπωρο.

Γιατι ρε παιδια τι εγινε??? Παλι λιγο πριν τη συναυλια ρε πουστη!

είναι απλά γελοίο…
ο κόσμος φτιάχνει ταξίδια με βάση κάποιες συναυλίες,
πληρώνει πολλά λεφτά εκτός εισιτηρίου και γαμιέται η φάση…
ΓΙΑΤΙ?
τι προπώληση περιμένατε και το ακυρώνετε…
sold out?

κι έλεγα τι γαμάτη εβδομάδα αυτή που έρχεται…
Δευτερα Big Blood
Τρίτη Grinderman
Πέμπτη Suede/Subways
και μετά Αθήνα…
τελικά μόνο το αυριανό να ακυρωθεί κι εντάξει ρε… :lightsabre:

Grinderman Αθήνα εννοείς έτσι? Γιατί η συναυλία της Θεσ/νίκης έχει ακυρωθεί…

ακριβώς ειρωνεία!

Ακουσα οτι ακυρωθηκε η 2η μερα.Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει;

το λεει λίγα ποστ πιο πριν

Δεν πηγα σε προηγουμενη σελιδα,εχεις δικιο #-o

Λοιπον,εχω καποιες συγκεχυμενες πληροφοριες.Πηρα τηλ. ενα φιλο στη Θεσ/νικη να κανονισω τα της μεταβασεως μου εκει και το προγραμμα για το live των Priest και μου ειπε να ξαναμιλησουμε αυριο γιατι εμαθε απο μεσα οτι ενδεχεται να ακυρωθει και η 1η μερα.Δεν ξερω τι γινεται παιδες,αυτο μου ειπαν,αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας το μοιραστει να ξερουμε που παταμε.Παντως αν ακυρωθει 1 η 2 μερες πριν ειναι μεγαλη μαλακια γιατι πολυς κοσμος προγραμματιζει αδειες,εισιτηρια κτλ. :-k

Μαλακιες θα σου ελεγε για να σε ξεφορτωθει. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:-k

Δεν υπαρχει περιπτωση φιλαρακι. Εχει βγει και σχετικη ανακοινωση οτι η πρωτη μερα θα γινει κανονικα. Μαλλον αυτο που λεει ο αποπανω ειναι.χαχαχα

Ενταξει,τον πηρα τηλ.και του ειπα οτι με διαβεβαιωσαν οι κ.κ. Nightsky και Zep οτι το live θα γινει κανονικα και οτι ο πραγματικος λογος ειναι οτι δε με θελει…Λυγισε και τα ξερασε ολα,μου ζηταει γονατιστος συγνωμη!:p:lol:

Καλα με δεδομενο οτι καποιοι σταθμοι στην πολη σημερα το πρωι επαιζαν σποτακια για διαγωνισμους με επαθλο εισιτηρια james, δεν θα μου εκανε εντυπωση αν ακυρωθει κ η πρωτη μερα παρα τις διαβεβαιωσεις οτι θα γινει. Το οτι να ναι γινεται τελικα και μαλλον η μπουζουκομανα Θεσσαλονικη δεν μπορει να σηκωσει ενα φεστιβαλ. Ελπιζω priest, αν γινει, να μην ειμαστε 3 κ ο κουκος μιας κ το καυτατζογλειο παρα ειναι μεγαλο.