2310 Festival 6/7 : Judas Priest,Whitesnake,Firewind & 7/7 : James,Suede,My Excuse

Καλα μην περιμενεις και τιποτα ιδιαιτερα πραγματα δυστυχως. Υπολογιζω γυρω στις 6-7 χιλιαδες δυστυχως. Αυτο δεν ειναι προβλημα το πως θα φαινεται. Αλλωστε αναλογα με την προσελευση η προπωληση θα στησουν και την σκηνη.

:lol::lol::lol::lol:

Και σκευτόμουνα και για 2ήμερο το μυαλό! :slight_smile: Τώρα άμα κάνουνε βλακεία και ακυρώσουνε και τη 1η μέρα είναι ξεφτύλα! Και γω δυστυχώς δε το κόβω και για πολύ κόσμο…!

Ξέρετα αν ακόμα το tickethouse/musicland διαθέτει εισητήρια;

Και πόψε για τους …MEEEETAL GOOOODS !

Προφανως και διαθετουν εισιτηρια.

Μην λετε ακυροτητες, προφανως και θα γινει κανονικα το λαιβ, και η προπωληση πηγαινει μια χαρα !

Στο public παντως δεν εχει εισιτηρια, το πρωι ρωτησα. Ειπαν οτι τελειωσανε. Εχωσα το αφεντικο μου (!) να παει να μου παρει ενα απο τικετ χαουζ (εχει μηχανη γιαυτο) και τον αναμενω να μου πει τα νεα. Αρα θα ενημερωσω εντος ολιγου.

Ετσι τετοια να ακουω. Καλο αυτο. Πολυ καλο γιατι προσωπικα δεν περιμενω και παρα πολυ κοσμο αλλα αρκετο. Ειμαστε βεβαια και τις τελευταιας στιγμης εμεις οι Ελληνες. Παντα οταν κλεινει η πορτα…

προχθες μεσημερι πηρα γω. νο.4152

Εχει εισιτηρια στο τικετ χαουζ, να ξερετε.

Μαλακια τελειώσανε στο public του cosmos χτες που πέρασα. Δεν πειράζει. Συν πέντε ευρώ για όλη την παρεα

Και τι δε θα δινα να ακουσω ενα evening star…

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!

Είναι δυνατόν securitades να χτυπάνε απροειδοποίητα παιδιά με πτυσσόμενα γκλοπ και σιδερογροθίες επειδή προσπάθησαν να μπουν στην συναυλία χωρίς εισιτήριο? κρατιέμαι με χίλια ζόρια να μην βρίσω… δηλαδή που ζούμε ? Έχουμε τούς μπάτσους έχουμε και αυτούς !!! οκ πληρώνονται να προστατεύουν τον χώρο … ποιος όμως είπε ότι θα πρέπει να χτυπάνε έτσι !!!
αυτή την στιγμή 3 φίλοι μου είναι νοσοκομείο ο ένας με σπασμένη μύτη και εκεί βρήκανε και άλλα παιδιά που πήγαν για ράμματα!!! αυτοί οι ‘‘μάγκες’’ χτύπησαν και κορίτσια !!
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ … ποίος είναι ο διοργανωτής ?

γιατί σβήστηκε το ποστ μου?

Γιατί αναφέρεσαι στο λαιβ της Αθήνας αν δε κάνω λάθος, έτσι; Το ποστ υπάρχει στο αντίστοιχο τόπικ

καλά το λες #-o

δωστε μια το προγραμμα

:wink:

Γαμάτα να περάσουμε σήμερα!

[SIZE=“6”][B]Judas is Rising[/B][/SIZE] λέμε.

ε βασικα ενω δεν ηταν να παω, τελικα εκει θα ειμαι

21.45 λεει θα βγουν οι πριστ

Τετάρτη 6 Ιουλίου
Roxy Bitch 18.00 ? 18.25
Firewind 18.45 ? 19.30
Whitesnake 20.00 ? 21.15
Judas Priest 21.45 -00.00

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00

ωραιος θενξ.καλο προγραμμα αν τηρηθει