Ρε δε με λέτε τι καιρό κάνει εκεί; Εδώ (Καβάλα το πάει για βρόχα)
4-5 ωριτσες εμειναν…αν και θα ηθελα να ακουσω και out in the cold
Γενικά ηλιοφάνεια έχει αν και φυσάει λίγο…Πάντως κανένα μαύρο σύννεφο στον ουρανό προς το παρόν και ελπίζουμε να μην βρέξει …
Τωρα ηλιο εχει εδω, το πρωι κατα τις 7.30 ειχε ενα ωραιοτατο συννεφο αλλα για την ωρα πηρε πουλο. Γενικα οσες μερες βρεχει τελευταια, ειναι για κανα μισαωρο οχι παραπανω.
Εντιτ: Το πρωι περασα απο το ωραιοτερο σημειο της Θεσσαλονικης (εξοδος απο περιφερειακο για τριανδρια) και ειδα τη σκηνη στο καυτατζογλειο… yeah λεμε. Ελπιζω η προσελευση να μην ειναι τοσο μικρη ωστε να ξενερωσουμε κοσμος και μπαντες. Γενικα πρωτη φορα φεστιβαλ στην πολη και το ψιλοφοβαμαι. Ειναι κ η οικονομικη κριση βλεπεις…
Λοιπόν ξεκινάω σιγά σιγά και γω από Καβάλα αν δείτε κανέναν με μπλουζάκι BoySetsFire εγώ θα είμαι!!
Ξεκιναω κι εγω απο Λαρισα,αν δειτε εναν 2μετρο(μειον 25 ποντους) με μαυρη βερμουδα και t-shirt Motorhead(rules!),εγω θα ειμαι!Hailz και Priest ρε!!!
Edit:μολις καταλαβα οτι περιεγραψα τους μισους εκει μεσα!LOL!!!
ξεκιναμε…καλα να περασουμε,να αναστεναξει το ατσαλι… 1.74, γενια,κοντο μαλλι,μπλουζακι priest angel of retribution 2 νουμερα μικροτερο και σορτσακι…σφυριχτε
Άντε καλό μας live!!!
Αλλεπάλληλοι Μεταλλικοί Οργασμοί :bow2:
Παρακαλειται οποιος βρει το ξεβιδωμενο απο χεντμπανγκινγκ κεφαλι του night*sky, να ενημερωσει… :D:D:D
[B][COLOR=“Red”][SIZE=“5”]HEAVY METAL ΚΟΛΑΣΗ [/SIZE]/COLOR :vibrate::vibrate:
[SIZE=“4”][B]Ευχαριστουμε JUDAS PRIEST
που δημιουργησατε
τη μουσικη HEAVY METAL
ασδφασδφασδφ
Δεν το ήξερα πριν. Οι priest είναι η απόλυτη metal μπάντα. Τους ευχαριστούμε.
Θεε μου τι τεραστια μπαντα… Θεε μου τι λιγος(απο καθε αποψη) κοσμος!
Χαλφορντ ποσο Θεος…
Ti έγινε ? ! Τι να λέμε τώρα… υποκλίνομαι
Ηταν τόσο καλοί που κάμφθηκε κάθε αμφιβολία με την 1η νότα του καταιγιστικού Rapid Fire.
Απίστευτη συναυλία, δεν την συγκρίνω με το 2008 για την ώρα.
Πάντως με αυτές τις 2 συναυλιάρες, καλύφθηκε ένα ικανοποιητικό ποσοστό γαμηστερών κομματιών της υπερμπάντας που ήθελα να ακούσω.
Μοναδικά ψεγάδια στο λαηβ ότι περίμενα να γκρεμιστεί από όγκο ήχου το στάδιο με τα Judas Rising, Night Crawler αλλά δεν έγινε.
Μακάρι να τους ξαναδώ.
Τέλος…το Καυτατζόγλειο είναι γραφτό να μην γεμίσει ποτέ.
Χαιρετισμούς σε παπαρδελα.
Μολις γυρισα σπιτι. Υπο κανενος ειδους αλλες συνθηκες δεν θα ανοιγα υπολογιστη για να γραψω τη γνωμη μου για τη συναυλια τετοια ωρα και με τοση κουραση.
[SIZE=“4”]ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!! ΑΠΟΔΟΣΗ!!! ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!
Χαλαρα στις φλεβες μου κυλαει τωρα λιωμενο ατσαλι και οχι αιμα.
Λες να εφταιγε ο τελειος ηχος? Η σχεδον τελεια αποδοση του Καραφλου? Το δεσιμο της μπαντας?
Μπα, τα κομματια φταινε… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ TO HEAVY METAL. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΑΝ. ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΤΑΝ HEAVY METAL! Δεν ξερω αν μπορει να το ‘πιασει’ καποιος που δεν ηταν εκει, αλλα το μονο που ενιωθα στη συναυλια ηταν να θελω να φωναξω METAL ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!
Μας πηραν ασαλιωτα, ο ενας υμνος μετα τον αλλον…Ανασα δεν παιρναμε!
Ρε σεις, εκαναν τους Μεταλλικα και τους Μειντεν συναυλιακα να μοιαζουν σχολιαροπαιδα!
Σε Nightcrawler, Painkiller, Breaking the law σε ΟΛΗ τη διαρκεια τους ειχε σχηματιστει τεραστιο pit και ασταματητα επεφτε ξυλο. Σε ΟΛΗ τη διαρκεια τους. Πρωτη φορα το εβλεπα αυτο…
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΘΡΥΛΙΚΑ.
Δεν περιγραφω αλλο. Λεπτομερειες αυριο.[/SIZE]
Roxy Bitch, το τελευταιο τραγουδι που παιξαν πολυ καλη συνθεση.
Firewind τριτοκλασατη εντελως μπαντα, Παντελως ανουσια μουσικη, 7 πενταλεπτα τραγοδυια, τα 6 στο ιδιο εντελως υφος. Και καταφεραν να ειναι λιγοτερο heavy κι απ’τους Whitesnake. Αυτο μπορει να ειναι και θεμα ηχοληπτη, οκ. Και να σταματησουν οι dj στα μαγαζια να παιζουν τη διασκευη στο Breaking the Law. Aυτα.
Whitesnake. Μπηκαν καλα, τα καινουργια τραγουδια (ειδικα το Forevermore γαμανε) αλλα οταν αρχισε ο αυνανισμος με τα σολο χαθηκε καθε πιθανοτητα immersion για το κοινο. Δεν ξερω αν δεν αντεχει ο Coverdale, αλλα δεν εχουμε 1978 για να παιζουν σολο ο καθε κιθαριστας και μετα και ο Ντραμμερ. Ο ντεμαιο ελειπε για γκεστ σολο μπασο. Α, Beach και Aldrich ειναι κορυφαιοι.
Οi Judas Priest μας γαμησανε απλα, στεγνα, οτι αγαπαμε. Ηeavy metal γραφικοτητα στα υφη, κομματαρες, ηχαρα, ακομα κι ο σεβασμιος γεροντας μια χαρα τα πηγε (εκτος απο το Sentinel που το εσφαξε). Victim of Changes μεσα στα τοπ 5 μεταλ κομματια.Τους περιμενουμε σε 5 χρονια με το Ripper για επετειακες Jugulator συναυλιες τωρα.
Κοσμος κανα 1000ρικο ισως λιγοτερος απ’οτι θα μπορουσε να ειναι. Και με βαση την αποδοση Priest και αυτα που ειδαμε στην Αθηνα 2001 και 2004, πεσμενος και σε παθος/πορωση γενικα.
Ελπιζω να πηγε καλα ολη η δουλεια και να επαναληφθει και του χρονου (αν και δε μπορω να σκεφτω ποιον θα μπορουσαν να φερουν σε αντιστοιχη φαση).
Priest απλά ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ!!! Δεν είναι από δω ρε πως το λένε!!! Ήρθαν μας βιάσαν και φύγαν.
Ονειρικό setlist, απίστευτη διάρκεια (ακούτε μαλακες maiden??? μετά πως διάολο να σας υπερασπιστώ στο poll priest vs maiden)
Whitesnake πολύ καλοί. Δεν περίμενα από τον Cov να είναι τόσο καλός!
Firewind δε μπήκα να δω
πριν μιση ωρα εφτασα Βολο…
εχω δει αρκετα LIVE…
π.χ…
-ειδα στο ΟΑΚΑ τους AC/DC
-περσυ στο BRIXTON τους MOTORHEAD
-και χθες στη Σαλονικη τους PRIEST (!!!)
και λεω οτι οι “παππουδες” …DO IT BETTER …
P.S. ο κοσμος ηταν λιγο…"καπως"
P.S. θεά ο HALFORD !!!