:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν ήταν και τόσο τραγικά τα πράγματα…
Οχι κ 4000 ρε σεις…6000-6500 ήμασταν.Που κ αυτοι λιγοι ειναι αλλα πρεπει κ οι διοργανωτες να καταλαβουν οτι σε περιοδο κρισης δεν ειναι κ το ποιο ευκολο πραγμα ο κοσμος να δινει 45 ευρω.
Κ σχετικα με τις μπαντες:
Tους roxy bitch δεν τους ειδα, οι firewind ηταν τεραστια απογοητευση αδιαφοροι τελειως, οι whitesnake μπηκανε πολυ δυνατα κ με φοβερο ηχο αλλα καπου χαθηκε η μπαλα με τα συνεχομενα σολο κ κουρασανε, κ οι priest πολυ απλα δειξανε πως πρεπει να παιζεται το heavy metal, ηταν καταπληκτικοί! Θα ηθελα να ακουσω περισσοτερα απο το defenders αλλα οταν μιλαμε για τους priest κ αλλες 2 ωρες να παιζανε παλι δεν θα εμενα απολυτα ευχαριστημενος:p
Λοιπον,υποστηκαμε ομαδικο βιασμο!Παραδεχτειτε το!:lol:
Οι [B]Priest[/B] εσπειραν,θερισαν και γενικα εκαναν οποια αλλλη αγροτικη εργασια θελετε.Αυτο με το οτι ο νεοπας δεν επαιζε ειναι εντελως αστοχο.Οπως προειπε και καποιος,Downιng δεν ειναι αλλα μια χαρα ηταν.Το μονο σπαστικο ειναι οτι ηταν αρκετα ποζερας,θα επρεπε να προσεχει λιγο παραπανω,αν και νομιζω οτι οι υπολοιποι του εδωσαν τετοιες οδηγιες,δηλαδη χτυπησου,παιξε με παθος,δειξε ανετος στη σκηνη κτλ.
Απο εκει και περα,το setlist ηταν ονειρο και ολοι επαιξαν πολυ παθιασμενα!Η φωνη του [B]Metal God[/B] ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση,δειξτε μου εσεις αλλον 60αρη να τραγουδαει σα δαιμονισμενος!Ενταξει,να τσιριξει μεχρι τον ουρανο μπορει,αυτο που εχει χασει κατα τη γνωμη μου ειναι το να μενει πανω στη νοτα οταν φτανει ψηλα η φωνη,οπως φανηκε στο Night Crawler και σε ακομα ενα,οπου ‘‘εσπασε’’ πανω στην κορωνα,γι’αυτο τα αποφευγει κιολας αυτα.Κατα τ’αλλα συγκλονιστικος…
Scot Travis θηριο πισω απο τα τυμπανα,ο τυπος ειναι και γαμω τους drummer,πολυ σταθερος!Tipton ουσιαστικοτατος και χωρις πολλα φρουφρου κι αρωματα!O Ian ογκολιθος.
Σε αυτο το σημειο να παρατηρησω οτι τα πιο ‘‘ατμοσφαιρικα’’ κομματια,οπως το Blood Red Skies π.χ,χωρις τα πληκτρα που εχει στο album σαν ‘‘πλατη’’(δεν τα ακουσα,αρα μαλλον δεν υπηρχαν) βγηκαν πιο βρωμικα.
[B][U]PRIEST ΡΕ!!![/U][/B]
Οσο για τους υπολοιπους,Firewind κακος ηχος,εχουν το κοινο τους,αλλα προσωπικα τους βρισκω βαρετους και ανουσιους μεχρι θανατου,πολυ ‘‘πλαστικο’’ power metal ρε παιδι μου!Ο Apollo δεν μου αρεσει καθολου,ειχαν καλυτερους τραγουδιστες παλιοτερα.Κατσιωνη δε μπορω να βλεπω,με εκνευριζει τα μαλα!
Whitesnake δεν ακουγα ποτε,οποτε δεν κρινω.Τα συνεχομενα solo ομως κουρασαν.
Να γραψω και γω το report μου για την χτεσινη μαγικη βραδια…
Εγω πηγα απο την αρχη της συναυλιας με το που αρχισαν δηλαδη οι Roxy Bitch…Καταρχας με το που μπηκα με εκανε εντυπωση ποση μικρη ηταν η αρενα,ουτε στο κεντρο του γηπεδου εφτανε αλλα τι να πεις ,αυτο παει αναλογως με την προπωληση…Οσον αφορα τις μπαντες…
Roxy Bitch:Καλη και δυνατη μπαντα γενικα και αρχισε σιγα σιγα να μας βαζει στο κλιμα.Ηταν δηλαδη αυτο που λεει η λεξη support.
Firewind:Αρκετα καλοι με τον Gus G να ειναι σε φορμα και με εκανε πολυ καλη εντοπωση μιας και τους εβλεπα πρωτη φορα…
Whitesnake:Επειδη εχω διαβασει και το θρεντ της Αθηνας για την συγκεκριμενη συναυλια και ειδα οτι πολλοι ελεγεν οτι ηταν απο τις πολυ καλες αποδοσεις του Coverdale ουτε που θελω να φανταστω πως θα ηταν οι προηγουμενες…Ο τυπος δν το εχει πλεον η το κατεχει λιγο…Θα εδινα εξτρα ποντους στο setlist που ειχε αρκετες επιτυχιες και 3 καινουργια αλλα μν ξεχναμε οτι εκανε προωθηση του album…Δυνατο ξεκινημα με best years αλλα οπως εγραψε και καποιος δεν ειναι και δεκαετια του 80 για να παιζει ο καθενα ξεχωριστο σολο…Εκει εκανε κοιλια το show πρεπει να ομολογησω…Οπως επισης ειπαν καποιοι οτι οι περισσοτεροι πηγαν για Whitesnake καθως διπλα μου ηταν οι καφροι που αναψαν 3 φωτοβολιδες στο still of the night…
Τεσπα νομιζω πως ηταν μια καλη με μετρια αποδωση της μπαντας και θα της εδινα ενα 6,5-7 χαλαρα ,αλλα ο γερο Cov θα πρεπει να σκεφτει την αποσυρση…
Judas Priest:Ο,τι και να πω για τους Metal Gods ειναι λιγο…Εδωσαν ενα γαματο σοου με ολη την εννοια της λεξης και ισοπεδωσαν το σταδιο…Θεωρω πως αναφορες του τυπου<<δν σιγκρινονται με το κοινο των Manowar>> θα πρεπει να θεωρουνται υβρις που εναφερονται στο συγκεκριμενο θρεντ…Τι σχεση εχουν οι ποζεραδες του μεταλ με τους θεους του μεταλ…Τελος παντων πολυ δυνατη αποδοση με το Halford κραταει ακομα την φωνη του σε πολυ καλα επιπεδα…Θελω να πιστευω το κοινο ειχε κοκαλωσει απο τους θεους για αυτο δν συμμετειχε πολυ.Παντως ειχε και moshpit ειχε και λιγο ξυλο αναλογως με το που ησουν…Ακομα βασικα ειμαι κουφος απο την μια πλευρα…Φοβερο σετλιστ και επαιξαν ολα οσα ηταν δυνατα να παιξουν (την τσιριδα του the Ripper πχ δν την βγαζει λογικα για αυτο δν το προσθεσαν στο σετ).Πρωτη φορα εβλεπα τους θεους και εμεινα κοκκαλο…Αλλα μετα απο αυτο κατα την αποψη μου θα επρεπε να το κλεισουν το μαγαζι και να την κανουν οσο πιο εξιοπρεπη μπορουν ακομα…Αυτα τα ολιγα…Αντε και του χρονου
ΥΓ Κοσμο πρεπει να ειχε τιποτα 6000-6500
Fixed
γελάει ο κόσμος
[SPOILER]άμα δε πείτε κάτι και για manowar δεν γίνεται ε?? ε ρε σαράκι [-X[/SPOILER]
Elric,got your back man!8)
Τελειως φιλικα παντα…
Οι πριεστ τουλαχιστον δν λενε <<ειστε το καλυτερο κοινο των Πριεστ>> και <<πηδηξαμε τις γυναικες σας>>(νταξει δν μιλαμε για τον Halford τουλαχιστον:p)…
ξέρω ότι δεν ακούγεται σαν εμένα, αλλά ΟΧΙ δε θα πάω οφτόπικ ΟΥΤΕ θα σπαμάρω.ευχαριστώ.
:p:p:p:D
:lol:
Ναι ρε Νασο,αλλα ετσι συμπληρωνεται το πακετο!Αν βγουν με τα τζιν τους και δεν πουν τις μαλακιες τους ξενερωνεις!:lol: Αυτη η μπαντα εχει το χαρισμα να σε πορωνει με αυτες τις ποζεριες!
Παλι για Manowar μιλαμε,ποτσ γκενεν αυτο?#-o
Ελα τερμα τα offtopic!
Ετσι ακριβως. Απο κοσμο ειχε περιπου 6-7 χιλιαδες. Η προπωληση ηταν περιπου 5-5000 χιλιαδες και υπηρχε πολυς κοσμος που αγορασε την ιδια μερα. Δεν μπορω να καταλαβω που τους ειδε τους χιλιους ενας φιλος που εγραψε νωριτερα.
Ήταν στο You’ve Got Another Thing Comin’. Ο κόσμος δεν πρέπει να ήταν πάνω από 5500. Και ναι το κοινό ήταν λίγο ξενέρωτο αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι και ο μέσος όρος ηλικίας ήταν σχετικά υψηλός. Αλλιώς χτυπίομουν εγώ το 1995 στο Ιβανώφιο με τους Iron Maiden όταν ήμουν 17 χρονών και αλλιώς (δεν) χτυπιόμουν χθες.
+1000 Αυτο ακριβως πιστευω και εγω. Μια χαρα ηταν παικτικα και στην Αθηνα, απλα ηταν πολυ ποζερι. Αλλα φανταζομαι οτι αυτες θα ηταν οι οδηγιες που του ειχαν δωσει οι αλλοι, να βγαζει πωρωση, παθος κτλ. Αυτα τα “δεν ακουμπαγε την κιθαρα και τα επαιζε ολα ο Tipton”, ειναι αστειοτητες…
Ξενερωτο κοινο? Εντυπωση μου κανει αυτο, εδω ηταν κολαση και πολυ γουσταρα… [B][SIZE=“2”]ΠΟΛΕΜΟΣ[/SIZE][/B] οχι αστεια…:twisted:
Δεν εγραψα πουθενα για 1000. Ξαναδιαβασε το.Α, και μακαρι τα νουμερα να ειναι αυτα που λες. Στην αρενα παντως ημασταν κατι παραπανω απο ανετοι και οι κερκιδες ηταν παραπανω απο μισοαδειες.
Οσο για το κοινο, ηταν ξενερωτο αλλα μακαρι να ερχονται στις συναυλιες για τη φαση μπας και ξαναερθει και κανα ονομα της προκοπης στην πολη
Σκεφτείτε το και λίγο αλλιώς. Αν γινόσασταν εσείς ο νέος κιθαρίστας των γαμημένων Priest δεν θα ποζεριάζατε;;;;
εγώ όχι
Οτι και αν εκανε καταδικασμενος ειναι μωρε. Ακινητος να ηταν θα λεγαμε για το τι φλωρος ειναι.
Εδω τραγουδησε ο Ριππερ στους Πριστ και θαβοταν σχεδον ψυχαναγκαστικα απο την πλειοψηφια του κοινου. Εδω θαφτηκε για την παρουσια τους στο τσιρκο του Σαφφερ.
o ripper γαμεί 8)