Πραγματικα δεν θα ηθελα ποτε να ειμαι στην θεση του ή στην θεση του Ripper…
Εννοειται οτι θα ηθελες. Για καθε χαζομεταλλα που θα εκραζε ΕΣΕΝΑ επειδη ΦΤΑΙΣ που εφυγε ο ΚΚ, υπαρχουν 10 καραφλοχαιταδες που δεν ξερουν τι τους γινεται και θα σε αποθεωσουν οπου βρεθεις, 15 πεταλουδακια σε καθε πολη που θα θελουν να πηδηξουν τον κιθαριστα των Πρηστ (κατα προτιμηση τον ομορφο, δλδ εσενα), συναυλιες σε μερη μαγικα κι ονειρεμενα με κοσμο που ουτε ειχες φανταστει, ταξιδια, χλιδη, ξενοδοχεια, ευκολη προσβαση σε κοκα κι ενας καταπληκτικος παχυλος μισθος (υποθετω).
Ε τωρα αν σε κραζει κανας σπυριαρης στα φορουμ, δεν τρεχει και τπτ.
Καταρχας οι Priest ειναι απο τα αγαπημενα μου γκρουπ, γιατι ομως χθες (θεσ/νικη) μου φανηκαν παραπολυ χλιαροι? Ναι, ειναι αληθεια οτι κομματια οπως το “diamonds and rust” και μονο που ακους τις πρωτες νοτες ανατριχιαζεις αλλα παρα ταυτα μου φανηκαν αρκετα ανευροι…Τους ειδα και πριν χρονια στο Rockwave αλλα η αποδοση τους/σκηνικη παρουσια ηταν καλυτερη. Τωρα μου φανηκαν καπως “να παιξουμε να τελειωνουμε κ σημερα…”
Κανεις πλακα μαλλον… Δεν ημουν πανω, ημουν ομως Αθηνα και μου ειχαν σηκωθει οι τριχες καγκελο…
να γραψω κι εγω 5 πραγματα για το live:
Roxy bitch:δυστυχως δε προλαβα
Firewind:Συμφωνω οτι δεν ειναι σπουδαιοι αλλα το γεγονος οτι υπαρχουν κ Ελληνες μεσα πρεπει να τους δωσουμε ενα credit παραπανω…νομιζω θελουν την υποστηριξη μας και νομιζω ακουγονται ευχαριστα σαν support group
Whitesnake:πολυ ευχαριστη εκπληξη,δεν τους περιμενα τοσο καλους,coverdale πολυ καλος και πανω απ’ολα επαγγελματιες…τα εδωσαν ολα ειδικα για support
Judas Priest:Δε θα ξαναγραψω ολα τα αποθεωτικα σχολια τα οποια ισχυουν *1000.Το πιο σημαντικο ηταν οτι ηταν τιμια συναυλια πανω απο 2 ωρες καθαρου Μεταλ χωρις φανφαρες και γλυψιματα…απλα νομιζω οτι δεν ηταν πολυ επικοινωνιακοι με το κοινο και αν δεν ησουν φαν δεν σε τραβαγε (εγω ειμαι)…kai αυτος ο Ιαν πολυ ακινητος ρε παιδι μου…
επισης να πω για το κοινο…καθομουν αρκετα κοντα οπου οι θεατες ηταν μεσο ορο 16-17 ετων…επεσε αρκετο ξυλο αλλα οπως ειναι φυσιολογικα τα παιδια περιμεναν breakin the law kai painkiller αφου μονο αυτα ηξεραν…αλλα αν δεν ηταν και αυτα το κοινο θα χωραγε και σε καφετερια οποτε ας μην γκρινιαζουμε για αυτους που ηρθαν αλλα για αυτους που δεν ηρθαν…τελος να πω για τον Faulkner οτι ηταν μια χαρα…φυσικα ολοι θα θελαμε Downing αλλα μην ακουω παπαριες του τυπου δεν επαιζε κλπ…μια χαρα αξιοπρεπης ηταν…!
??? Πλακα με κανειιιιιιιιςςςςςςςςςςς? χαχαα. Ε οχι ρε φιλε. Το αντιθετο μαλιστα σε πολυ υψηλα επιπεδα.
Μπροστα σε τοσο φλωρικο κοινο που επαιξαν, καλα που βγηκαν για encore να λετε.
Ονειρικά τα λες :lol:!
Πράγματι ήταν πολύ καλοί
σε ποια συναυλία ήσουν?
χαχα τι μαλακας. Καλα φυσικα και αν εισαι επαγγελματιας μουσικος πας στους Judas Priest. Απο εκει και περα σιγουρα οι καραφλοχαιταδες νομιζουν οτι εισαι ο Downing, ακομα και πιτσιρικαδες με το μαλλι στο κεφαλι τους νομιζουν οτι εισαι ο Downing, στην Ελλαδα εν ετη 2011 δεν ξερω αν υπαρχουν γκομενες που θελουν να πηδηξουν τους Judas Priest, ο συγκεκριμενος εχει παιξει support στην περιοδια των maiden με το best of set list πριν 3 χρονια αρα εχει γυρισει τον κοσμο, δεν ξερω κατα ποσο οι priest διαμενουν σε τοσο χλιδατα ξενοδοχεια, αμφιβάλλω για το κατα ποσο η κοκα επιτρεπεται στις ταξεις των priest (ο owens δηλωνε οτι για να καπνισει εβγαινε παντα εξω, γιατι τσιγαρο ο tipton δεν επετρεπε πουθενα) και μισθο στους priest δεν επαιρνε ουτε ο owens. Μονο με τις συναυλιες τον πληρωναν.
Σπυριαρης εισαι και σε νικαω.
2 πράγματα έχω να πω:
a) Όσοι δεν ήρθαν,έκαναν το τεράστιο λάθος
β) Θα ξαναβγεί τέτοιο συγκρότημα ποτέ? Αφήνουν ασήκωτη παρακαταθήκη στο μέταλ…
ασε μας ρε φλωρε το κοινο ητνε εξισου χαλια και στις 2 πολεις!!!σας ισοπεδωνουμε σχεδον σε ολα ομως ρε!!! :p:p:p:p:p:p
Για κόκα δεν ξέρω. Έχω ακούσει ότι ο owens έπαιρνε για κάθε συναυλία 50-100 ευρώ και στις ηχογραφήσεις συμμετείχε τσάμπα γιατί η μάνα του ήταν πουτ**α και ήθελε να σώσει την ψυχούλα της.Και πράγματι οι Priest δεν μένουν σε χλιδάτα ξενοδοχεία. Σε hostel μένουν και μάλιστα με κοινή τουαλέτα στον όροφο.
O owens τα ελεγε αυτα σε συνεντευξη. Τωρα αμα θες να γινεις καραγκιοζης, γινε.
firewind - κουραστικοί
whitesnake - φοβεροί , τα κιθαριστικά σόλο ήταν λίγο κουραστικά , το ντραμ σόλο έλεγε coverdale αξιοπρεπέστατος . η φωνή σίγουρα δν ήταν στο 100 % αλλά η σκηνική του παρουσία μας αντέμοιψε ! γούσταρα ακόμη κ αν δν είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός τους . στο ακαπέλα soldier of fortune μου σηκώθηκε η τρίχα.
judas priest - ΘΕΟΙ . ο halford έχει ακόμη φωνάρα και δν το περιμενα να πω την αλήθεια . το σοου φαντασμαγορικό , μην ξεχνάτε πως σε μπάντες τέτοιου βελινεκούς πάντα πληρώνετε και το σοου κ όχι μόνο τον τυπά που γρατσουνάει το κιθαρόνι .
το κοινό ήταν για κλάματα . έκαναν μος στο “still of the night” #-o και στους priest εκτός από 2-3 εξαιρέσεις ήταν πολύ μελάτοι . μιλάμε η απάθεια η ίδια … δν πειράζει … ούτως ή άλλως στις μικρές συναυλίες στα κλαμπάκια γίνεται το τζέρτζελο …
Οι priest γαμησαν έδειραν και εσπειραν. Δεν νοείται τι έγινε σε κομματια όπως το victim το night crawler η το painkiller
χααχαχαχαχαχαχχααχαχχαχχα
Roxy Bitch - Πέρασε ευχάριστα η ώρα.
Firewind - Και να μην τους έβλεπα δεν θα άλλαζε και τίποτα.
Whitesnake - Οτι ακριβώς περίμενά!! Μου άρεσαν!!
Judas Priest - Πολύ καλύτεροι απο οτι πιστευα. Πρώτη φορα τους είδα με Halford!!
Ανετα θα έβλεπα Whitesnake και Judas Priest ξανά!!
Ενα μικρό δείγμα.
Οσο αφορα το live στη Θεσ/νικη, η γνωμη μου παραμενει οτι οι Priest (χωρις να ειναι κακοι) δεν μου φανηκαν οτι εβγαζαν και πολυ ζωντανια. Αυτο το λεω εχοντας παει σε πολλες δεκαδες συναυλιες και αναλογιζομενος και την θεϊκη εμφανιση του επισης γερολυκου ozzy. (για να συγκρινουμε του +60αρηδες το λεω…)
Ξαναθυμιζω οτι οι Priest ειναι απο τα αγαπημενα μου γκρουπ, αλλα η εμφανιση τους δεν ηταν καλη κατ’εμε, ισως να επαιξε ρολο και η μικρη προσελευση αλλα και το “χλιαρο” κοινο…