2310 Festival 6/7 : Judas Priest,Whitesnake,Firewind & 7/7 : James,Suede,My Excuse

κυκλοφορησαν τα εισητηρια??αγορασε κανεις?

Επιβαλλεται νομιζω να στηριξουμε το φεστιβαλ! Το ειχε αναγκη η Θεσσαλονικη! Φανταστειτε καθε χρονο να εχουμε 2 ‘σκληρου ηχου’ φεστιβαλ σε Βορεια και Νοτια Ελλαδα. Προοδευουμε! Εχουμε αομη για να φτασουμε το εξωτερικο (οπως σε ολα αλλωστε) αλλα προκεται για βημα μπροστα!

Μακαρι να εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ! Για να καθιερωθει.

Και μιλαμε για Judas Priest, Whitesnake. Τα ονοματα μιλανε απο μονα τους.
Και σε παμφθηνη τιμη νομιζω. Σκαμε 40αρια για Paradise Lost κτλ και οχι για αυτους? Τα λεω αυτα γιατι ακουσα κατι παραπονα γενικα και αγανακτησα!

Θα παει κανεις και τη δευτερη μερα?

Eγω το σκέφτομαι αν μπει κάποιο όνομα ακόμα όμως… Μόνο με τζειμς δεν το ψηνω να πω την αλήθεια…

εγώ :slight_smile:

Λοιπόν;:smiley:

μου φαινεται η ειναι 12 απριλιου σημερα? :stuck_out_tongue:

Αργούμε…?? Μάλλον θα βλέπουν και αυτοί τσου-λου τέτοια ώρα…:smiley:

Aπό σέτλιστ τι λένε οι Judas Priest? Τι θα παίξουν ένα περίπου?

Thessaloniki tomorrow the big news - Detox twitter

Big news??? Πωωω λες να μας στείλουν τίποτα αδιάβαστους;;;

Βέβαια παίζει να μην έχει καμία σχέση με το ιβέντ αυτό, αλλά δε πάει αλλού το μυαλό μου ;ρ

οχι αλλα μεγαλα νεα! δνε μπορω…τουλαχιστον αυτοι θα τα βγαλουν αυριο… αντε να δουμε γιατι αν δεν ερθει ο Μεγαλος θα το τιμησουμε το φεστιβαλ! :slight_smile:

λογικα για αυτο το event παει αφου ηταν να ανακοινωθουν ονοματα στις 12 απριλιου και αφου δεν εγινε ετσι,λογικα θα γινει αυριο

Ε ναι. Να διοργανώνει και τίποτα άλλο Θεσ/νίκη η Detox? Δύσκολο το κόβω!

Το πολυ πολύ να βάλουν και Θεσ/νίκη Opeth
το πολύ πολύ :smiley:

Να βάλουν, γουαηνότ;
Γαμώ το κέρατο, από το 2009, έχω να περιμένω με αγωνία κάποια ανακοίνωση σε φεστιβάλ.:stuck_out_tongue:

lol καμια lauren harris θα ειναι

http://judaspriest.com/News/Doc/KK-Downing-Retirement-Announcement.pdf

θα σας ξενερωσω λιγο :frowning:

Ρε πούστη μου 1 χρόνο ακόμα δε μπορούσε να κάτσει;;;; 42 χρόνια στη γαμωμπάντα είναι!!!