αυτο λεω και γω τελευταια περιοδια τι σκατα κουβαλανε ρε γαμω!
Πωπω σημερα ολο ξενερες ειναι η μερα…Σκατα…Κλεινω τον υπολογιστη, δεν θελω να δω αλλα…
Τελικα θα δουμε τους υπερθεους με μειον ενα πολυ βασικο μελος…Παλι καλα που τους εχω δει πληρεις γιατι αλλιως δεν θα αντεχα…
Τοσο δυσκολο ηταν να κατσει για το τουρ και μετα να φυγει…??
εχει γεμίσει ο κόσμος με άκυρα πράγματα…δεν την παλεύει αλλο με τις περιοδείες? μαλωσαν? υγεια?
Ε κοίτα προφανώς θα υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Anyway για να μην σπαμάρουμε ελάτε στο κατάλληλο τόπικ
περίεργη απόφαση αυτή για τον ΚΚ… Να είναι καλά βασικά ο άνθρωπος…
αυτα ηταν μαλλον τα big news…πλακα κανω,παντως μεγαλη ξενερα…
από το twitter της Detox:
Suede are playing with James on 7 july in 2310 festival in thessaloniki !!!
suede? καλο ακουγεται
Το μόνο που ελπίζω είναι να παίξουν περισσότερα τραγούδια από το ντεμπούτο τους και το Dog Man Star σε σχέση με την εμφάνισή τους το 2003. Και άμα το κάνουν αυτό, χαλάλι και οι James.
Άλλα ονόματα για την 2 μέρα θα ανακοινωθούν ή όχι?
χθες ανακοινωθηκαν οι Suede
το ξέρω… έκλεισε το θέμα ή θα ανακοινωθούν και άλλοι?
Εμεις γαμωτο ειμαστε σε διλλημα στην Θεσσαλονικη γιατι 6/7 εχουμε Priest αλλα μαλλον απο οτι λενε θα παιζει τοτε και o Waters στην Αθηνα…:-k
δεν τιθεται θεμα σκεψης…5/6 αθηνα πριεστ και 6/6 αθηνα γουοτερς…2ημερο στην πρωτευουσσα…δεν χανεται ο γουοτερς.σορρυ για το διοργανωτη του φεστιβαλ αλλα θα προτεινα να αλλαξει την ημερομηνια αν ειναι ευικτο γιατι αλλιως μεγαλο ακυρο απο πολλους θεσσααλονικειεις…
πω εφαγαν πρωτα τη φολα της αποχωρησης του ΚΚ που ξενερωσε πολλους(και μενα μαζι,απο τοτε αποφασισα οτι δε θα παω),πιθανως πεφτει και ιδια μερα με Γουοτερς,εφαγε γερο μπουκετο το φεστιβαλ.κριμα
ΡΕ ΖΩΑ, ΒΑΛΤΕ OPETH NA ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…
ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΘΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ… Τουλάχιστον θα έχω το θεριό μαζί μου(άν έρθει, αλλιώς στη διαδρομή μόνο, ελπίζω ε)
ξενερα μεγαλη με τον Κ.Κ.
Οι μεταλ θεοι ειναι η αγαπημενη μου μπαντα αλλα αν ειναι ιδια μερα με τον Ροτζερ δεν ξερω τι θα κανω…αλλα μλκια να ειναι ιδια μερα παντως!
Να πω την αλήθεια δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος σχετικά με την προσέλευση του κοινού… Λίγο τα πολλά live που έχουν μαζευτεί φέτος (ειδικά με το wall είναι μεγάλη ήττα…) λίγο το μέγεθος του σταδίου που για να φανεί γεμάτο πρέπει να έχει πάνω από 10.000 με κάνουν να έχω μερικές αμφιβολίες… Πιστεύω ένα θέατρο Γης με 7.000 κόσμο θα ήταν πιο καλή επιλογή…
Ειδικά την 2η μέρα δεν την βλέπω καθόλου καλά…
βεβαια σε αυτο το θεμα δεν φταινε απολυτα οι διοργανωτες,γιατι δεν περιμεναν να ανακοινωθει ο Waters και δευτερον ποιος ηξερε οτι ο Downing θα εφευγε ?
Θα κατεβω και για 3η μερα ροκγουεηβ ρε,και λογικα θα μεινω μεχρι Γουοτερς,σιγα μην ανεβοκατεβαινω.Πρηστ δεν παιζει να παω.
Ραντικαλ διαφωνω καθετα μαζι σου,η δευτερη μερα ειναι ειδικα αυτη που θα παει καλα.Οι τζεημς ειναι στανταρακι στη Θεσ/κη,τους ακουει και ο καθε πικραμενος,απο τον δηθεν εναλλακτικο κουλτουρα μεχρι τον μπουζουκοβιο δαπιτη.Περσι 3μερο τζεημς σολντ αουτ με 5-6 χιλιαδες εισιτηρια καθε μερα ειχαμε.