οντως εχει και Suede
Οι james έκαναν τα sold out (και γω εκεί ήμουν…) αλλά ας μην ήταν ο κανάκης στον imagine να σπάει μπάλες κάθε λίγο και θα βλέπαμε πόσος κόσμος θα πήγαινε από μόνος του… Πολλοί πήγαν για την φάση, λόγω καλής παρέας κλπ…
τέλος πάντων… μακάρι να πέσω έξω… όλοι θέλουμε να πετύχει το φεστιβάλ πιστεύω…
Και οι Subways στο 2310 λοιπόν! Φαντάζομαι την μέρα των James
Καλό όνομα,έχουν έρθει 2-3 φορές βέβαια,αλλά κάνουν καλό κέφι.
Όποιος δεν πάει Γουότερς καλά θα περάσει
Η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα τόσο πολύ με την αποχώρηση του ΚεηΚεη που πρέπει να ανακοινώσουν κάτι πολύ δυνατό ώστε να μου αναθερμάνει το ενδιαφέρον.
Δηλαδή προηγουμένως ήμουν “φέρτε και Τζάστην Μπήμπερ, μεταλγκοντς θα δούμε γαμώ τις μάνες σας” αλλά τώρα με άδειασε η φυγή. ):
Πολύ καλή προσθήκη…:thumbup:
Αρχίζει να αξίζει κάπως το 2ήμερο…
Κρίμα όμως που λογικά θα πέσει μαζί με Roger Waters αν τελικά έρθει… Είναι πολύ δυνατό festival και μακάρι να το έχουμε και το χρόνου!!!
Αυτό ακριβώς…
Είναι πολύ κρίμα…Ελπίζω μόνο να μην μπει μέσα και έχει καμιά εξέλιξη όπως το Metal Healing Festival που ανοίχτηκαν την 1η χρονιά και μετά χαντακώθηκε…
O χρόνος θα δείξει. Ας ελπίσουμε εμείς οι βόριοι να τιμήσουμε ότι μεγαλύτερο έχει γίνει εδώ πάνω νομίζω γιατί αν πάει άπατο εεε είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
Judas Priest και Whitesnake ! 2 τεράστια ονόματα… κάτω από 8000 δεν δέχομαι…
Sorry κιολας ρε παιδια,δε λεω,πολυ καλος ο ΚΚ αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικη η αποχωρηση του.Προσωπικα δεν ξενερωσα καθολου,αφου θα ειναι ο Halford, ειμαι ευτυχισμενος.
δεχτη η αποψη σου,αλλα ο ΚΚ ειναι ο δημιουργος τον Πριεστ μαζι με τον Ιαν Χιλ και αυτος ηταν ενας απο τους 3 συνθετες τις μπαντας,εγω προσωπικα δεν ξερω αν θα πηγαινα αν τους ειχα ξαναδει πιο παλια…επισης Πριστ χωρις το κιθαριστικο διδυμο Νταουνινγκ/Τιπτον δεν ξερω αν ισχυει, ουσιαστικα αυτοι οι 2 ειναι μια κιθαρα
ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ PUBLIC ΕΙΣΙΤΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ WHITESNAKE ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ…:-k
ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΠΙΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑ ΟΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΞΕΚΙΝΙΣΕ Η ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ
Ολο μαλακιες…ο καθε παπαρας που πουλαει εισιτηρια λεει την εξυπναδα του/της γιατι νομιζει οτι κανει κατι. Ουτε ενημερωση εχουν και λενε οτι τους κατεβασει ο εγκεφαλος. Ε…μα. Ειμαι σιγουρος οτι η πωλητρια ακουει σκυλαδικα.
ρε γμτ μη πιστεύετε ότι παπαριά ακούτε!!!
Το καταλαβα γιατι δεν γινετε να εχει αρχισει η περιοδεια και να λεει βλακιες.,…αλλα για πιο λογο να πει βλακια για να μην αγορασω εισητιριο…???Τσαμπα τον ταλαιπωρο τον ανθρωπο
αρρωστημενη πωλητρια! μαλλον δεν τα παει και πολυ καλα με το αφεντικο τελευταια
Ασχετο , αλλά έχετε προσέξει τις διαφημίσεις στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ για την συναυλία??Οδηγούσα χθες αμεριμνος στν Κηφισίας ακούγοντας το Victim of Changes και πέφτω πίσω από ενα λεωφορείο οπου ηταν πλήρως καλυμμένο με τις φατσες των priest από κάποιο live!!!Tυχαίο? δε νομίζω!!!
ρε εδώ αποχώρησε ο Κ.Κ. …
Aλλα ονόματα, αρχίδια, δεν παίζει να ανακοινώσουν.
Ναι φιλαρακι το εχω δει και εγω το μεταλολεωφορειο ολα τα λεφτα:lol::lol::lol: