2310 Festival 6/7 : Judas Priest,Whitesnake,Firewind & 7/7 : James,Suede,My Excuse

Ποσο πιο μεταλ μπορει να γινει μια πολη!!:metal::metal:

Ένα σετλιστ με
-Angel
-Breaking the Law
-Desert Plains
-Got another thing coming
-Green Manalishi
-Hell bent for Leather
-Hell Patrol
-Judas Rising
-Leather Rebel
-Living after midnight
-Love Bites
-Metal Gods
-Painkiller
-Prophesy
-Nostradomus
-The Hellion
-United

Ζητώ πολλα?? ! :smiley:

Θα προσθετα και Victim of Changes και Turbo Lover και θα ημασταν κομπλε:p

Xωρις Nightcrawler ή Touch of evil?

Σωστος αυτα θα εγραφα και εγω:thumbup::thumbup:

εγω θα γουσταρα και freewheel burning,rock hard ride free και ενα beyond the realms of death

To setlist θα αποτελείται από όλα τα albums των priest.
Ένα ιδανικό θα ήταν(Xωρίς τα χιλιοπαιγμένα breaking the law,painkiller,Living)
ROCKA ROLLA
RUN OF THE MILL
RIPPER
VICTIM OF CHANGES
DREAMER DECEIVER
SINNER
HERE COME THE TEARS
DIAMONDS AND RUST
DISSIDENT AGRESSOR
BEYOND THE REALMS OF DEATH
STAINED CLASS
HELLBENT FOR LEATHER
METAL GODS
HEADING OUT THE HIGHWAY
SCREAMING FOR VEANGEANCE
THE SENTINEL
ROCK HARD,RIDE FREE
TURBO LOVER
RAM IT DOWN
TOUCH OF EVIL
BURN IN HELL
LOST AND FOUND
REVOLUTION
JUDAS IS RISING
NOSTRADAMUS
Ερώτηση κρίσεως:Όταν έρθουν στην ελλάδα παίζει να παίξουν και στο greek idol με τον κωστόπουλο και τη κορομηλά?

+1 για το setlist αλλα εγω θα εβαζα μεσα και τα κλασσικα και χιλιοπαιγμενα γιατι υπαρχουν αρκετοι σαν και εμενα που θα τους δουν 1η φορα…

εγω θελω να παιξουν τα κλασσικα γιατι και εγω θα τους δω πρωτη φορα και σιγουρα δεν ειμαι ο μονος

Μα αν δεν παιξουν τα κλασσικα ,σε ποιο σημειο θα γινει της πουτανας ,που λεει ο λογος?

και οι ROXY BITCH στις 6 του μηνα!!!

http://www.1055rock.gr/news/roxy-bitch-sto-2310festival

Αναμένεται ονειρικό σετλιστ και θα ξεσηκωθούν ακόμα και αυτοί που ξενέρωσαν με την φυγή του ΚΚ…

Τελικά οι Whitesnake θα παίξουνε κανονικά;

Καλά πιστεύω θα ναι ακόμα και χωρίς τον KK, απλά σίγουρα είναι απώλεια!
Εσεις για 2ημερο το κόβετε ή μόνο priest;

Εγω για μονοημερο το κοβω…Μονο για Priesttt.:!:Γιατι μετα απο 3-4 μερες εχω να παω και Waters στην Αθηνα…Αμετρητα live φετος τι να πρωτοδεις.Αναγκαστικα πρεπει να κοψεις κατι…

Δυστυχώς λόγω οικονομικών maiden! Και μαζί με slipknot θα ήθελα να τους δω…κρίμα…ούτε Βουλγαρία κάθισε…και Αθήνα πιο ακριβά!
Οπότε βολέβομαι με Priest Whitesnake & firewind στη πόλη σου και είσαι κομπλε…:slight_smile:

2 ώρες και 1 τέταρτο σέτλιστ οι Πρίστ ? !! Γουυοου…

Βγηκε το σετλιστ!!Αρκετα καλο αν και θα ηθελα και κανα Ripper και κανα Living after Midnight…Εδςω το επαιξαν στο American Idol δεν θα το παιξουν στο Epitaph tour?
Eδω το σετλιστ:http://www.setlist.fm/setlist/judas-priest/2011/013-tilburg-netherlands-5bd32fdc.html

βαλτο με κεφαλαια φιλε οτι δε θα παιξουν [SPOILER]ριπερ[/SPOILER] γιατι δε χτυπαει κατευθειαν στο ματι οταν μπαινει ο αλλος

Μοναδικό setlist Κρίμα που θα λείπει ο ΚΚ

σωστο ,παιδια να ξερετε δν επαιξαν το the [B]Ripper!![/B]