24-2-2013 enforcer live in athens

για πες

Δηλαδή θες να μας πεις ότι δεν έπεσε χούφτωμα? :stuck_out_tongue:

Οι κορασίδες πάντως έκαναν καλύτερο stage diving από κάτι άμπαλους.

Το εθεσα οσο περισσοτερο ευγενικα μπορουσα!

Μην φανω και πεφτουλας, ισχυει ομως αυτο. Δωσανε το καλο παραδειγμα.
Περι stagedive, ενας να πουμε αντιδρουσε σαν επιληπτικος οταν βουτουσε και τον πιανανε, το πιθανοτερο που θα γινοτανε αν επεφτε προς τα εμας, θα ηταν να προσγειωθει το συντομοτερο δυνατον στο εδαφος.
Να αναφερουμε κατα τα αλλα, πως με τον πρωτο ρυθμου του Satan, σε ακτινα 666 μετρων απο το κυτταρο, μαυρισανε οι εικονες και πεσανε οι σταυροι απο σπιτια και επιχειρησεις.
Τους περιμενουμε το Νοεμβρη πισω στα πατρια εδαφη, ελπιζω με Witchcurse και Strikelight!
Υγ. Ρεσεις, τουλαχιστον εικοσι ατομα τραβουσανε την συναυλια με το κινητο, μονο μια κοπελια ομως στο youtube ανεβασε υλικο. Οι υπολοιποι δεκαεννια που χαθηκανε;

ναι ρε κανα βιντεο.μονο 2 εχω βρει ως τωρα.

Τελικά θα υπέρξει DVD και live CD ?

Απ’ ότι κατάλαβα, τράβηξαν απλώς κάποια πλάνα με μικρές καμερούλες, για να τα χρησιμοποιήσουν κάποια στιγμή σε κάνα βιντεοκλίπ. CD λογικά θα προκύψει.

Δεν τα προτιμανε γενικα στο σετλιστ τους–> τα συμπερασματα αυτονοητα

live cd και 2-3 κλιπακια

Ρε κωλοπαιδα τον τσαντισατε τον συντακτη του rocking με τα stage diving. Αμαν, ορεξη ειχαμε να σας κουβαλαμε στα κεφαλια μας… 8)

Επιτέλους, κάποιος τα είπε για το stage diving! Σταματήστε το επιτέλους, μπορεί να μας χυθεί το χαμομήλι.

[COLOR=“White”]…[/COLOR]

η αληθεια ειναι οτι παραγινε,μεχρι κ ζιγκ ζιγκ κανανε

Καλά ? αυτό με το χαμομήλι γάμησε! Μιλάμε ο τύπος μου την είπε πάρα πολύ άσχημα και θα το ξανασκεφτώ αν θα γράψω κάτι που θα τον εξόργιζε επειδή δεν θα συμφωνεί με την άποψη μου. [-X

Καταρχάς άλλο να ανεβαίνει κάποιος πάνω στην τρέλα του και να βουτάει (ούτε με αυτό συμφωνώ αλλά οκ ας πουμε πως γίνεται) και άλλο ο τύπος που βουτάει στο αμέσως επόμενο λεπτό να βρίσκεται πάλι επάνω στη σκηνή επειδή για κάποιο λόγο η μια φορά δεν του ήταν αρκετή.

Στις συναυλίες πάμε να γουστάρουμε και να ξεσκάσουμε ΟΛΟΙ και οι βουτηχτές θα πρέπει να σκέφτονται και αυτούς που ΔΕΝ γουστάρουν τη φάση και είναι αναγκασμένοι να τους ανέχονται, τόσο απλό είναι. Στην τελική μπορείτε να συνεχίσετε να τους γράφετε και να εξακολουθήσετε να κάνετε αυτό που κάνετε … keep diving

Κατα τα άλλα…πολύ καλό live…οι Enforcer ήταν συγκλονιστικοί…τα support τουλάχιστον τίμια…η διοργάνωση καλή και με φτηνό εισιτήριο και το Αγρίνιο για άλλη μια φορά έδωσε βροντερό παρόν 8)

Θα συμφωνήσω απόλυτα…Λίγος σεβασμός σε όσους δεν γουστάρουν τα συνεχή stage diving…Δεν είμαστε αναγκασμένοι να κουβαλάμε τον κάθε πικραμένο…Το τραγικό είναι ότι μερικοί κοπανιούνται και κλωτσάνε ενώ βρίσκονται στα χέρια άλλων, με αποτέλεσμα να τρώμε άπειρες μπότες στη μάπα…Παρακαλούνται τα ζώα που επαναλαμβάνουν κάθε λεπτό το εν λόγω σπορ να σταματήσουν…

Δεν θα αργήσει το σημείο που θα σας αφήσουν οι από κάτω να σκάσετε σαν καρπούζι…Δελεάζομαι συνέχεια να το κάνω…

Τέλος με το off topic τώρα…

Συμφωνω οτι οταν το παρακανουν το ολο σκηνικο με το stage diving κατανταει πολυ ενοχλητικο. Στην συγκεκριμενη συναυλια το χειροτερο ηταν οταν καποιοι συγκεκριμενοι το παρακαναν και ο ιδιος ο Olof νευριασε και εσπρωξε καποιον απο την σκηνη. Ο φιλτατος Rasputin εχει φαει απειρες φορες μποτες κατακεφαλα, ημουν αυτοπτης μαρτυρας και ειναι κριμα πανω που εισαι πωρωμενος στον κοσμο σου, να προσγειωνεται καποιος στο κεφαλι σου…

Οσο για αυτο που αναφερθηκε καποια post πισω για το οτι δεν επαιξαν τα Running In Menace και Walk With Me, ρωτησα τον Olof γιατι δεν τα επαιξαν αυτα και το High Roller που ειναι προσωπικη λατρεια και μου απαντησε “Βγαλαμε και νεο δισκο τωρα και τα παιξαμε την προηγουμενη φορα”. Του ειπα οτι ο νεος δισκος ειναι φοβερος, αλλα καποια συγκεκριμενα κομματια ειναι απαραιτητοι υμνοι και ειπε οτι ισως τα παιξουν την επομενη φορα. Επισης μου ειπε πως δεν θα βγει dvd αλλα live cd.

Εναλλακτικά βέβαια όποιος δε γουστάρει “να τρώει μπότες στη μούρη” απλά πηγαίνει λίγο πιο πίσω (εκτός ακτίνας αρβυλών) και απολαμβάνει το live με την ησυχία του. Ή μήπως κάνω λάθος;

Oχι ρε φιλε οπου γουσταρουν θα πανε και θα ειναι οπως θελουν αυτοι…

Ασε γιατι μπορει να τσαντιστει κι ο rasputin και να αφησει κανεναν να πεσει 8)

Στοιχειώδης λογική ξέρω 'γω. Και στην τελική heavy-speed συναυλία ήταν, λογικό είναι και stagedives να έχουμε και πιτς και σπρωξίδια και όλα τα σχετικά. Έλεος σα γριές που δε βρίσκουν θέση στο λεωφορείο κάνετε…

Βασικα you miss the point here. Προσωπικα π.χ. δεν εχω προβλημα με το stage diving, αλλα ολα εχουν ενα οριο. Το να ριχνουν καποιοι το μικροφωνο του τραγουδιστη, να μετακινουν τα ηχεια και να κανουν τα ιδια ατομα stage diving καθε 2 λεπτα, καπου χανει το νοημα της η ολη φαση. Αλλο το κανω μεσα στην καυλα και την πωρωση και αλλο το κανω γιατι εχει πλακα…

Εμείς miss the point, ε;

Ωραίο, και πού είναι αυτό το όριο που λες;
Μπορούν να τεθούν κανόνες που ορίζουν πού τελειώνει η καύλα και πού αρχίζει η αυτοσυγκράτηση;

“Ρε φίλε εγώ πάνω στην καύλα ανέβηκα δυο φορές στη σκηνή μέσα σε δυο λεπτά”.

Για να σε δω. Πείσε με.

οποιος δεν θελει να τρωει μποτες στη μαπα κτλ ας κατσει λιιιγο πιο πισω οπως εκατσα και εγω… ας κανουν την καυλα τους τα παιδια αρκει να μην δημιουργουν προβλημα στη μπαντα… εμενα αυτο με ενοχλησε και φανηκε κιολας 2-3 φορες