Ρε παιδια μην φτανουμε στα άκρα! Απο τα 5 άτομα που ανέβαιναν στην σκηνη και νευρίασαν και την μπάντα και τους απο κάτω φτάσαμε σε θάνατο ατόμου και τι θα πει η κοινη γνώμη, τα κανάλια και οι παπάδες για την μουσικη που ακουμε !Έλεος!
[B][U][I]Ναι [/I][/U][/B]έφτασα στο θάνατο φίλε μου. Αν προσγειωθεί κανένα γομάρι 90 κιλών στο σβέρκο σου τότε τί θα πει η μαμά σου? (εσύ δεν θα προλάβεις να πεις τίποτα. Θα είσαι τανάκουα). Οι 20χρονοι φοιτητές στη Λάρισα άναψαν μαγκάλι για να ζεσταθούν και φταίει ο πατέρας τους (και η κρίση) που παίρνει 600 ευρώ σύνταξη και δεν είχαν λεφτά για πετρέλαιο. Διαβάζεις ειδήσεις?
Κρίμα που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα διαβάζοντας το ποστ μου. Το έλεος πρέπει να το πω εγώ και όχι εσύ.
Tι σχεση εχει τωρα ο δηλητηριασμος απο μονοξειδιο του ανθρακα με το θανατηφορο stagediving???
Ο τυπαρας με τις πολυ ωραιες μποτες που αντιδρουσε σαν επιληπτικος οταν προσγειωνοτανε πανω στο κοσμο θα μπορουσε πολυ ευκολα πχ να βγαλει κανα ματι ετσι οπως εκανε. Διαφορετικες περιπτωσεις, αλλα καταλαβαινεις που παει. Ο Hunter1978 εχει απολυτο δικιο σε αυτα που λεει.
Είναι η απόσταση της ζωής από το θάνατο. Είναι η κλωστή που τα χωρίζει.
Για περισσότερες πληροφορίες ρώτα τον [B]St3ven[/B] που με χαρακτηρίζει υπερβολικό και φωνάζει “έλεος”.
Φτανουμε απο το stagediving στον θανατο μεσα σε συναυλια!
Καταρχας το γομάρι δεν πέφτει πάνω σε ενα μονο ατομο, ειναι πολυ απο κατω και το πιανουν, οποτε δεν προκειται να πεθανει κανεις!
Η μαμα μου ανησυχει που βγηκα εξω με 15 βαθμους χωρις ζακέτα, δεν θελω να ξερω πως θα αντιδρασει σε εναν θανατο!
Ναι διαβάζω ειδησεις αλλα οχι απο τα μμε!
Απλα θεωρω τελειως ακυρο την συνδεση καποιου θανατου με το stagediving στο Ελλαντα!
Αυτα:)
Μια φορά θα γίνει και θα είναι αρκετή.
Αναλόγως πως πέφτει. Δεν ύπάρχουν κανόνες. Οι δύτες βουτουν στη θάλασσα με συγκεκριμένη διαδικασία. οι αλεξιπτωτιστές αφήνουν το αεροπλάνο με συγκεκριμένη διαδικασία. Οι stagedivers τί διαδικασία ακολουθούν? Ο τύπος στη Τσεχία (Lamb Of God) πώς σκοτώθηκε? Δεν είναι μόνο σβέρκος του από κάτω. Είναι και ο ίδιος ο stagediver.
Η μαμά σου όμως δε ξέρει τί παίζεται στις συναυλίες (και η δικία μου βέβαια). Εννοείται ότι ούτε για αστείο να σχολιάζουμε τις αντιδράσεις της κάθε μάνας που χάνει το παιδί της από μία λαλακία της στιγμής. Δίκιο έχεις.
Και καλά κάνεις. Ιντερνετ και πάλι ιντερνετ.
Δεν θέλω να επιβεβαιωθώ ποτέ. Καλά να περνάμε στις συναυλίες και να χαιρόμαστε που βλέπουμε τέτοιες μπάντες στη χώρα μας. Αλλα επειδή η κοινωνία μας είναι πολλά χρόνια πίσω και η ΄τρίχα γίνεται τριχιά καλό είναι να προσέχουμε
Να προσέχουμε! Εδω συμφωνούμε! Δεν ξέρω, ίσως ειναι το νεαρο της ηλικίας μου που δεν μπορω να δώ την λεπτη γραμμη ζωής-θανάτου! Προσωπικα θεωρώ οτι αν το stagediving γίνεται και έχουνε ολοι αρκετο μυαλο για να μην χτυπησουνε, απλα δεν θα χτυπήσουνε και δεν θα πεθανει κανείς!
φακ λότζικ
Συμπέρασμα: οι Enforcer διάλεξαν λάθος τίτλο δίσκου. Τι “Death by Fire”. Έπρεπε να είναι “Death by Martens” ή “Death by Greek Army Boots” ή κάτι τέτοιο.
Εύκολα διορθώνεται. Καλός τίτλος για το live που θα βγάλουν.
Μ’ αρέσεις που πας με τα νερά μου
Ας μη μιλάμε για θάνατο, αλλά σίγουρα μπορεί να υπάρξει τραυματισμός και μάλιστα βαρύς. Ακόμα και σ’ ένα mosh pit, ναι. Όσα φέρνει η ώρα (η στιγμή θα ταίριαζε καλύτερα εδώ), λένε, δεν τα φέρνει ο χρόνος. Τίποτα δεν είναι απίθανο, αλλά ας μη φτάνουμε στα άκρα. Όσο για το “να έχουμε το μυαλό μας”, ντάξει, πόσο λογικά και συνετά να σκεφτεί ένας 20χρονος που πάει να κάνει την γκάβλα του σε μια συναυλία, και πόσω μάλλον σε μια τέτοια συναυλία, αλλά και οι υπόλοιποι από κάτω;! Να προσέχουν το συγκρότημα, ή να φυλάγονται μη φάνε καμια μποτιά; Δε μπορείς να κάνεις κάτι, απλά λαμβάνεις “μέτρα ασφαλείας” αν είσαι ένας απ’ αυτούς που δε θέλουν να την “πατήσουν”… Το να βάλεις κανόνες σε μια μέταλ συναυλία είναι δύσκολο, οπότε λαμβάνεις εσύ τα δικά σου μέτρα!!
Κανεις δεν μίλησε για κανονες ρε Silent! Προσωπικα πιστευω αν προσέχεις λιγάκι θέτοντας στον εαυτό σου κάποια “μετρα ασφαλείας” όπως ειπες και εσυ για να μην χτυπήσεις, μια χαρα την σκαπουλαρεις! Αυτό
Καλά ναι, ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του. Είναι δύσκολο να προσέξει ο άλλος εσένα, ωστόσο θα έπρεπε να υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί (άτυποι)! Δε μπορεί να πας σε συναυλία και να βγαίνεις ματωμένος ή λούτσα, επειδή (το ανέφερε και ο dude) του διπλανού σου του την γκάβλωσε να ξεσπάσει όλο του το θυμό και τα απωθημένα επάνω σου! Ας “λούσει” τον εαυτό του, άντε, σεβόμαστε και τον άλλον που και που, ε.
το τοπικ εχει γινει σαν κοκορετσι χωρις το γυρω γυρω. μια μαλακια και μιση…
Συμφωνώ… Όλο το νόημα στο κοκορέτσι βρίσκεται στο γύρω γύρω!!
Οι Lamb of God και τα λοιπά συγκροτήματα του είδους τους παίζουν καράτε και κάνουν πιθηκοmoshpits…
Έλεος ρε παιδιά τι περιμένετε να δείτε σε μια speed metal μπάντα;Είναι δυνατόν να μην έχει stage divings το live;Ο μεγαλύτερος χαμός βέβαια που θα μπορούσε να σας στερήσει τη ζωή όπως λέτε ήταν οι Released Anger και όχι οι Enforcer…
Ο Hunter1978 μίλησε πολύ λογικά, απλά είναι δύσκολο για πιτσιρικάδες να μπούν σε αυτή τη λογική. Εν μέρει είναι φυσιολογικό, το αίμα βράζει, θεωρούν εαυτούς αθάνατους κλπ. Γι’ αυτό είναι ευθύνη των ανθρώπων ασφαλείας να φροντίσουν ώστε τα όποια stagediving να εξελίσσονται ομαλά χωρίς κίνδυνο για τη μπάντα και για τον κόσμο! Υποθέτω από τις περιγραφές ότι ασφάλεια μάλλον δεν υπήρχε ή και αν υπήρχε δεν έκανε τίποτα για να βάλει τάξη. Αν είναι έτσι τότε είναι ευθύνη του οργανωτή και θέμα κακής οργάνωσης. Σε τέτοιες συναυλίες όπου υπάρχει μια ιδιαίτερη ένταση και ενέργεια, έχεις μπροστά ανθρώπους που βοηθούν όποιον θέλει να βουτήξει να ανέβει στη σκηνή σωστά και προσεκτικά και να πηδήξει και χωρίς να ενοχλήσει τα μέλη της μπάντας ή να πειράξει τον εξοπλισμό τους. Προφανώς η κατάσταση εκεί ήταν χύμα στο κύμα.[-X