<3 Anastacia! <3

Δεν είναι μεν Ροκ τραγουδίστρια, αλλά είναι μια μεγάλη καλλιτέχνης και δημιουργός.

Είναι η μικρή κυρία με τη μεγάλη φωνή, γνωστή για την ιδιαίτερη soul χροιά της.
Το 2009 βραβεύτηκε στη Βιέννη στο “Women’s World Award” με το Βραβείο Παγκόσμιου Καλλιτέχνη (World Artist Award).

Τα πρώτα της άλμπουμς “Not That Kind” και “Freak of Nature” (2000 και 2002 αντίστοιχα)
είχαν μεγάλη επιτυχία. Μερικά απο τα hits τους είναι τα I’m Outta Love,
Why’d You Lie to Me και Paid My Dues…

Να μην ξεχάσω και το επίσημο τραγούδι του Mundial του 2002 “Boom”.

Τον Ιανουάριο του 2003 μετά απο μια εξέταση ρουτίνας ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο του μαστού, και αναγκάστηκε να σταματήσει την καριέρα της. Στο διάστημα που ακολούθησε, ο φόβος που ένιωθε για την υγεία της αποτέλεσε και την έμπνευσή της για το επόμενο άλμπουμ της “Anastacia”.
(Το οποίο είναι και το αγαπημένο μου γιατί έχει και ένα πιο rock άρωμα.)

Μερικές επιλογές κι απο δω είναι τα Left Outside Alone, Sick and Tired, Heavy on My Heart (μπαλάντα για τον καρκίνο του μαστού), Everything Burns (συνεργασία με Ben Moody), Ι Belong to You (συνεργασία με Eros Ramazzotti ->> ο οποίος είχε πει ότι απ’όλες τις συνεργασίες του, εκείνη με την anastacia ήταν η πιο γαμάτη! γιατί η γυναίκα αυτή είναι ΘΕΑ!.. πολύ κούλ κι ακομπλεξάριστη!) και το “I Do” στο οποίο συνεργάστηκε με τον lead singer των P.O.D., Sonny Sandoval.

Και εδώ ένα απο τα αγαπημένα μου λάιβς απο το tour της “Αnastacia: Live at Last”
http://www.youtube.com/watch?v=CsvzXy6CUjU


Για περισσότερες πληροφορίες εδώ είναι το wiki της: http://en.wikipedia.org/wiki/Anastacia
και η επίσημη ιστοσελίδα της: http://www.anastacia.com/

το ομώνυμο άλμπουμ έχει καποια ωραία κομμάτια, το ψιλο-άκουγα κιόλας όταν είχε κυκλοφορήσει. τα πρώτα της δεν δίναν τίποτε το ιδιαίτερο σε σχέση με ανάλογα ακούσματα της εποχής.

στις αρχές των 00’s μπορώ να πω πως ψιλοάκουγα κάποια κομμάτια της.:roll:ειδικά αυτό του μουντιάλ 2002 για κάποιο λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω αυτή τη στιγμή μου άρεσε αρκετά…

πάντως γκωλάρα ε?8)

Αν θυμάμαι καλά είχα γράψει το everything burns σε συλλογή που προοριζόταν για “πρόσωπο” (λογικά χωρίς ενθουσιώδη ανταπόκριση). Κατά τ άλλα συμπαθητικό το sick and tired, αλλά έπαιζε συνέχεια μέχρι αρρώστιας και κούρασης σε ράδια, tv και μπαρ

όταν είναι να ακούσω κάτι gay, προτιμώ την Delta Goodrem.
το welcome to my truth όμως είναι κομματάρα. :slight_smile:

κριμα και ειχα σε εκτιμηση τα κρεμμυδια…

Μεγαλη καλλιτεχνης κ δημιουργος η αναστασια ?

Οκ…

Δεν εχεις ακουσει τπτ απο 60s/70s soul ?

Καλα το καταλαβα…

Εσυ ειδικα που ακους κ tori amos (πουναι μεγαλη θεα και πραγματικη καλλιτεχνις με ‘δαιμονες’ μεσα της) θα επρεπε να πετας ντοματες στην αναστασια (και στην καθε αναστασια) γιατι ολα αυτη η εικονα με τα βυζια κ τους κωλους εξω κ την και καλα ‘ειμαι χειραφετημενη γκομενα κ εχω τον τρελλο γκομενο διπλα μου’ εικονα ειναι για να σας δουλευουν και αν τους σκατε τα φραγκα και να λετε κ ευχαριστω απο πανω (οπως ειναι αυτο το thread)

Τεσπα δεν λεω αλλα γιατι μετα θα μπει ο chrisp και θα λεει τα δικα του και βαριεμαι

(Αμα θελησεις να ακουσεις πραγματικους καλλιτεχνες κ οχι δημιουργηματα-μαριονετες του MTV/cosmopolitan ρωτησε με κ θα ποσταρω εδω μεσα)

Αυτα (και μην αρχισετε να λετε παλι περι ελιτισμου ε…Αμα κατι ειναι μαλακια κ το λες , δεν ειναι ελιτισμος αλλα κοινη λογικη)

Μπορεί να μην ξέρω τίποτα για 60’ς και 70’ς … μπορεί να έχω μεγαλώσει με την παιδεία της cosmopolitan και του Mtv… μπορεί να ΓΟΥΣΤΑΡΩ την anastacia… εσύ κρίνεις απο το αν φαινεται ο κώλος και τα βυζιά της, εγώ όχι…

εσυ τι ζόρι τραβάς ρε άνθρωπε?? προς τι το ψώνιο που πουλας δηλαδή ότι ΞΕΡΕΙΣ τοοοσα πράγματα? και να προσπαθείς να με κάνεις να αισθανθώ άσχημα που δεν τα ξέρω και που μου αρέσει κατι που εσένα δε σου αρέσει…

Με αυτά που είπες δεν τη γουστάρω λιγότερο την τύπησα…
Και … σκέφτομαι ότι … πλάκα πλάκα έτσι όπως μιλας πάντα… ακόμα και στην Τόρι που αναφέρεσαι, είναι επειδή είναι φίλη του Maynard… …

Μην περιμένεις απο τους άλλους να σε συμπαθούν όταν το μόνο που κάνεις είναι να επιτίθεσαι έτσι. Ακόμα κι αν νομίζεις ότι “με συνετιζεις”… όλο το ύφος σου το χαλάει.
Χαλάρωσε, κι αν όντως θες να μου προτείνεις μουσική να ακούσω για “να μπω στον σωστό δρόμο”… μπορείς να μου στείλεις πμ, συμπεριλαμβάνοντας ονόματα και άλμπουμς που πιστεύεις ότι θα μου αρέσουν.
Όχι όμως να προσβάλλεις ό,τι ΗΔΗ μου αρέσει. Αυτό δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις. ΌΣΟ ψαγμένος κι αν είσαι! Όσο δίκαιο κι αν πιστεύεις ότι έχεις.
Και όχι να μην ποστάρεις εδώ μέσα ό,τι πιστεύεις εσύ ότι είναι ανώτερο της anastacia.
γιατί κάτι τέτοιο έχει σκοπό απλά να την μειώσει, και δεν γουστάρω να μου γαμήσεις το thread.
στείλε πμ αν θες να “με μαθεις” σωστή μουσική.

Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ έδινα άνετα πάντως :roll:

Α και αυτό το Sick and Tired ήταν πολύ συμπαθητικό κομμάτι. Μου’χε κολλήσει άσχημα για ένα διάστημα.

Αυτά.

Πάντως έδινα.

Το ομώνυμο το έχω αγορασμένο σε cd :roll: έχει πολλά καλά κομματάκι μέσα οφείλω να ομολογήσω.

Γειά σας, είμαι ο ελ,αι και έχω ακούσει και εγώ αναστέζια :p:oops:
Το μόνο πρόβλημα είναι οτι ήταν mainstream και ακόμα και το σικ και τάιερντ που ήταν ωραίο κομμάτι κατάντησε και αυτό βαρετό…(Sick and tired of sick an tired?)
Έχει πάντως πολύ ιδιαίτερη και δυναμική φωνή.

edit:

Ελεος ρε πστ μ, έχει καλή φατσούλα + μάτια, γιατί βάζει συνέχεια αυτά τα γυαλιά γμτ;;;

Mια χαρά γκομενάκι είναι…

Συμπαθητική είναι η Anastacia και έχει και καλή φωνή.

Εμένα μου αρέσουν τα εξής:
Left Outside Alone
Sick And Tired
Everything Burns
Pieces of a Dream

Εχει μερικα και γαμω τα Pop κομματακια.
Αυτο ειναι και το αγαπημενο και εδω ειναι σε μυθικη διασκευη απ τους Jaded Heart…

Paid my dues:

Για το μπολνταρισμένο… >>

[SIZE=“2”]She was also known for her trademark glasses (often darkly tinted), but she had surgery to correct her vision permanently in August 2005.[/SIZE]

προτιμω αυτηνανε

να σουν αληθεια :frowning:

ναι ρε anastacia! και εμενα με αρεσει οχι με αρεζε και αλλα τετοια. ακομη σε στιγμες χαλαρωσης ξεκοκαλιζω μερικα αλμπουμ. και επειδη ειναι mainstream και αλλα τετοια τοτε τι? βγαζεις γουστα και σ αρεσει τελος. επειδη δλδ ακουω mainstream δεν ειμαι ψαγμενος?
Τελος παντων σταματαω γτ δεν μ αρεσει να μαλωνω μεσω ιντερνετ απλα μ την δινει το τουπε μερικων. (αμα δεν σ αρεσει μην ποσταρεις.)
αλμπουμ οπως το freak of nature λιγες φωνες (και συνθετες) καταφερνουν και το anastacia βεβαια δεν παει πισω! η φωνη της ειναι απιστευτη και η μουσικη π κανει ειναι μουσικη π αρεσει σε πολυ κοσμο (μερικες φορες αυτο κατανταει κουραστικο οπως στο sick and tired) αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να ψαξεις τα αλμπουμ και να βρεις τα κομματια π αρεσουν σε εσενα περισσοτερο και οχι στο πληθος.
personal favourite time απο το anastacia το 3ο κομματι.

soz, και ξέρω ότι είναι τέρμα άκυρο να το ποστάρω αυτό σε τόπικ για ΑΝΑΣΤΕΪΖΙΑ, αλλά εδώ διαφωνώ κάθετα:

Άμα είναι έτσι, να γεμίσουμε το φόρο με ποστς τύπου “γαμάει” “ουάου” “θεϊλα” “ναι ρε!” κλπ.
Μούφες. Άμα δε μ’αρέσει κάτι, έρχομαι και λέω ότι δε μ’αρέσει ή και γιατί δε μ’αρέσει.

τι θα γινομασταν και μεις χωρις εσενα…να σαι καλα !:respect:

Έχει αναμφισβήτητες φωνητικές ικανότητες, απλά θεωρώ πως αναλώνεται σε κομμάτια που δεν είναι του γούστου μου, ένα είδος ποπ με το οποίο δεν τα πάω καλά.

Πάντως την συμπαθώ και την σέβομαι γιατί ξέρω πως πάσχει από την νόσο του Crohn, ένα σοβαρό αυτοάνοσο που προκαλεί φλεγμονές του εντέρου. Και επειδή δυστυχώς γνωρίζω από πολύ κοντινό μου άνθρωπο το πως το Crohn επηρεάζει την ζωή κάποιου, είναι αξιοθαύμαστη που μπορεί όχι μόνο να κάνει μουσική καριέρα με περιοδείες κλπ. αλλά να έχει και το σώμα που έχει (το Crohn απαιτεί πολύ αυστηρή διατροφή, που διαφέρει από την “σωστή” διατροφή για τέτοιο σώμα)

Κατά τα άλλα, UK μην επηρεάζεσαι από τον επιθετικό τόνο του Awake, πραγματικά στη soul των 60s και 70s υπάρχουν διαμάντια, αξίζει να τα ψάξεις.
Άκου π.χ. τα Lady Soul και Τhis girl’s in love with you της Aretha Franklin. 8)