Οι 30 κυκλοφορίες του 2009

Το 1/3 της παρακάτω λίστας που έγραψε ο awake είναι μέταλ;:-s Εντάξει, είπαμε… Δεν άκουσα τόση πολλή μουσική φέτος, αλλά δε μπορεί να γύρισαν τα πάνω κάτω…

γραψε λαθος, δεν παρακολουθω τις λιστες χρηστων.

@καρβου

οσοι εχουν λιγο μυαλο εδω μεσα καταλαβαν τι ηθελα να πω οποτε μην το παιζεις κουτοπονηρος

υπραχουν πολλες λιστες που για μενα εχουν παιδικα πραγματα σαν δισκαρες.αλλα ο καθενας ακουει αυτα που γουσταρει.

anyway ας βαλουμε μια τελεια γιατι δε βγαζει καπου κ γινομαι προκλητικος κ καποιοι βαζουν τα κλαμματα κ ανοχλουνται με αυτα που γραφω

στην τελικη υπαρχει κοσμος που θεωρει πχ poison>>pearl jam

σε 5 λιστες που τις γραφει οποιος θελει , θα κολλησουμε ?

αντε του χρονου κ lady gaga στα καλυτερα #-o

awake,

πολλές φορες σκέφτηκα να σου γράψω κάτι, έχεις όμως τόσο διαστρεβλωμένη οπτική για τόσα πολλά σχετικά με τη μουσική, που μου φαίνεται ανάλογο του να απευθύνομαι σε τοίχο…

τώρα δεν ξέρω γιατί το κάνω, προσπαθησε όμως να καταλάβεις, πραγματικά, φαίνεται να χαίρεσαι την έκφραση της (απόλυτης και προσβλητικής κάποιες φορες προς τον απέναντι) αποψης σου για τη μουσική, πολύ περισσότερο απότι χαίρεσαι τη μουσική την ίδια!

Γιατί δεν χαίρεσαι τη μουσικούλα που αγαπάς ρε παλίκαρε, και ασε τον οιονδήποτε να ακούει ότι γουστάρει. Θες να κριτικάρεις κατι? Ε κάνε κριτική στους ίδιους καλλιτέχνες που δεν γουστάρεις (με επιχειρήματα όμως και όμορφα για να σε καταλαβαίνει και ο αλλος). Αλλα τον ακροατή, τον καθε ακροατή πρέπει να τον σέβεσαι ότι και να ακούει!

Αποψή μου είναι, τα γούστα κάθε ανθρωπου, είναι ιερά. Εκεί κόβεται καθε συζήτηση. Δεν μπήκε το Geneva σε καμιά λίστα του ρόκιν, ενός webzine με έδρα την Ελλάδα? Ε χαρά στο πραμα! Και τι θα γίνει? Η συντέλεια? 'Η θα πρέπει να ξεκινήσουμε σταυροφορία ολόκληρη υπέρ του Geneva και των Circles? Ποια ακριβώς θα είναι η δικαίωση? Τι θα νιώσεις δλδ?

Και εδώ μέσα στην τελική, δόξα τω θεώ, βλέπω ανθρώπους που ότι ακούν το ακούν απο επιλογή. Για ροκ μιλάμε αλλωστε ένα απο τα είδη μουσικής που ψαχνεις τι θ’ ακούς, ξέρεις καλά τι είναι αυτο που ακούς και γιατί το ακούς. Κρίμα είναι να τη λες σε άλλους μουσικόφιλους (και μάλιστα συντάκτες που κοπιάζουν για να στήσουν αυτό που με τόση ευκολία επισκέπτεσαι).

Για να μη σχολιάσω ότι κραζεις και γιατί ο x, ψ αρέσκεται στο ταδε και όχι στο δείνα αλμπουμ της ίδιας αγαπημένης σας μπαντας (Αenima/Lateralus). Μπορεί και για τραγούδια, ποιος ξέρει. Ε έλεος ρε φιλαράκι. Προς τι ο ψυχαναγκασμός?

Πραγματικά δεν εχω διάθεση να σου τη πω. Μακάρι να μην το εκλάβεις έτσι.

Πάντως όταν εγώ έγραψα ότι δεν χρειάζεται να γίνεται καμιά ιδιαίτερη συζήτηση για μια, λίστα κάποια παιδιά (μεταξύ τους και ο μοντεκρίστο) απάντησαν ότι το νόημα των λιστών και ο χαβαλές είναι να συζητάμε γιατί μπήκε το τάδε και δεν μπήκε το δείνα.

Μπορεί, αλλά αυτό που βγαίνει απο τα ποστ του awake μονο χαβαλέ δεν το λες. εν πάσει περιπτώσει δεν έχω τίποτα με το παιδί ίσα ίσα, έχει φάση. Απλά κάποιες φορές είναι too much.

Χαβαλές ελεύθερα.

Το να πω για ένα συντάκτη που έχει τα 3/4 της λίστας του τίγκα στο epic, να του πετάξω ένα “σιγά σου πεσε το ξίφος σου” και να βάλω και ένα εμοτικονάκι είναι θεμιτότατο. Το να τον κανω να νιώσει ασχημα λες και έκανε εγκλημα ή είναι βούρλο για τον ίδιο λόγο…ε…

κανενα προβλημα φιλε μου,τετοια ποστ με επιχειρηματα κ αποψη ειναι χαρα μου να τα διαβαζω ακομα κ αν φαινομενικα μου την’λενε’

ημουν προς στιγμη υπερβολικος.δεν εχω τπτ με κανεναν απο εδω μεσα αντιθετως ολοι ειναι μια χαρα παιδια.ε αμα η κουβεντα πανω στη στιγμη θερμανθει λιγο παραπανω δεν τρεχει μια , εικονικες διαφωνιες ειναι διχως κατι παραπανω απο πισω.στη τελικη καλυτερα να διαφωνουμε εντονα μεσω πληκτρολογιων παρα με μπουνιες οπως πχ οι ολυμπιακοι με τους παναθηναικους στα γηπεδα

αν προσεβαλλα καποιον , ζητω συγνωμη. μεχρι την επομενη λογμαχια μας , ολα ειναι οκ.

peace.

Καλές οι 30 κυκλοφορίες του 2009 μήπως καλό θα ήταν να έβγαζε και μια λίστα το rocking με τα 100 κομμάτια του 2009; Προς εκεί πάει το πράγμα στη μουσική έτσι κι αλλιώς.

το rock n roll και το metal θα βγαινουν παντα σε albums.Τελος.:slight_smile:

Επειδη και εγω ειχα κανει καποια παραπονακια για την λιστα σε καποια ποστ αρκετα πιο πισω και για να πω την αληθεια συμφωνω και με αλλα ποστ π.χ. του μπλιντιν

θα ηταν καλο να διευκρυνησω πως η κουβεντα φουντωσε οταν καποιοι συντακτες εγραψαν πως η λιστα αντικατοπτριζει τι ακουσε ο κοσμος φετος και οτι το ιδιαιτερο της ειναι η πικοιλια… Αυτο τσιτωσε αρκετους πιστευω.

Και για να πω και εγω την μαλακια μου, δεν μπορω να βλεπω τα των muse και των biffy clyro ως κορυφαιοι αλτερνατιβ δισκοι και να μην υπαρχει καν ριβιου για mando diao που τα παταει χαμο και τα 2 χαλαρα :p:p

οποιος ξαναπιασει τους μπιφφυ στο στομα του, θα βρω που μενει.

Μια χαρα τους χωνει ο Gustaf τους φλωρους σου :stuck_out_tongue:

Πλάκα έχουν οι διαφωνίες, και εγώ δε συμφωνώ σε ποσοστό μεγαλύτερο του 10% με τη λίστα. Κάθε πέρσυ και καλύτερα. Το καυτό ερώτημα όμως είναι γιατι δεν μπήκαν στη λίστα οι Animal Collective, που υπάρχουν σε όλα τα άλλα webzines που έριξα ματιές? :p:p:D:D

Ή μάλλον το σωστό ερώτημα θα ήταν ποιοι σκατα είναι αυτοί οι Animal Collective γενικότερα? :p:D:p:p

Διάβασε αυτό άμα δε βαριέσαι.

Ευτυχώς που δεν είδαμε στη λίστα τίποτα animal collective,grizzly bear,dirty propjectors,girls,neon indian και άλλες τέτοιες χαζομάρες που προωθούν διάφορα site.

Υπερβολούτσικες υπερβολές όμως. Το γεγονός ότι σε λίγο Animal Collective και Grizzly Bear θα βάζει και ο Παπακαλιάτης στα σίριάλ του, δεν αναιρεί την αξία τους για το μουσικό είδος που υπηρετούν έτσι. Και ας μην ξεχνώμε ότι οι AC πριν το “Merriweather Post Pavillion” έχουν βγάλει και άλλους 7 δίσκους (ας μην αναλύσουμε τα παράπλευρα). Όχι οτι μου αρέσουν ιδιαίτερα δηλαδή, αλλά επειδή γνωρίζει κάτι ξαφνική επιτυχία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και φούσκα.

Κατω τα χερια σας απο τους Grizzly Bear :lightsabre:
Και οχι αλλο animal collective στις λιστες, ειναι μονο για οσους παιρνουν σκληρα ναρκωτικα !!! :stuck_out_tongue:

Ρε παιδιά ούτε τσιγάρο δεν καπνίζω. Είναι κακό που οι Animal Collective είναι μια τεράστια μπάντα σε μιά μίζερη εποχή για τη μουσική;