Οι 30 κυκλοφορίες του 2009

καλά αν η λίστα του zine είναι μια φορά άκυρη, των αναγνωστών θα χρειαστεί να ανακαλύψει καινουρια μαθηματικά για να μετρήσει τις φορές.

ποσο σοβαρα να παρω

τη λιστα ενος site

οταν ουτε ενα ατομο δεν βρηκε χωρο για το geneva των russian circles #-o#-o#-o

αλλα χωρεσαν μουφιτσες οπως

u2 #-o
alice in chains
porcupine tree #-o
muse
prodigy #-o

ευφημος μνεια στη λιστα συντακτη που περιειχε τους δισκους ογκολιθους απο

u2
bon jovi
europe
green day
kiss
winger

δωσε κ μενα μπαρμπα #-o #-o #-o

υποψιν , υπηρχαν κ καλες λιστες αλλα αποτι φαινεται ενας δισκος σαν το geneva περναει απαρατηρητος απο τα μεταλ ρανταρ…κριμα.

Απαπαπα. Για δες πράγματα… Μα υπάρχουν τόσο κλειστόμυαλοι άνθρωποι που έχουν διαφορετικά μουσικά γούστα από εσένα και ακούν μελωδικό ροκ;

@karvou

[B]
?You’re only as young as the last time you changed your mind.?

Dr Timothy Leary[/B]

δες κ αυτο καλο θα σου κανει

http://en.wikiquote.org/wiki/Timothy_Leary

φιλακια 8)

Τότε να με ακούς, γιατί μιλάει η σοφία των χρόνων…

Άκου και αυτό:

awake μας τα έχεις κάνει τσουρέκια και με τους Russian Circles και με τους Tool και οτι άλλο ακούς εσύ. Υπάρχουν και άλλες μπάντες/είδη πέρα απο αυτές/αυτά που ακούς εσύ.

αμα κρινω απο πολλους εδω μεσα υπαρχουν οι εξης 3

iron maiden
metallica
acdc

ον τοπικ εχεις να πεις κατι ουσιωδες ?

Ακόμα και κάποιος να γουστάρει αυτές τις 3 μπάντες είναι δικαίωμα του, τι να κάνουμε τώρα?

εχει μεγαλη ουσια το τελευταιο ποστ awake οσο σκατογραφικος και να ειναι.

Ρε συ μίστερ δε διαφωνώ (και αυτό το Russian Circles θέλω να το ακούσω απο περιέργεια και μόνο:p), αλλά ότι μας αρέσει δε σημαίνει οτι πρέπει να αρέσει και στους άλλους.

παει για μπαμπινιωτη asap :stuck_out_tongue:

ον τοπικ

ολα τα ποστ μου εχουν ουσια κ λενε αληθειες.

απο κει κ περα ειναι θεμα του αλλου να καταλαβει (για)τι κραζω/εκθειαζω

κ δε περιμενω να συμφωνουν μαζι μου ολοι εδω μεσα με αυτα που γουσταρω,θα ηταν πολυ τρομακτικο συμπαν αυτο…

απλα , οταν σε 15 λιστες δε χωραει ουτε σε 1 ενας δισκος που ηταν πραγματικα καλος/αληθινος τι να πω

ε κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο της δανιμαρκιας

Οφ τόπικ: Επειδή πιάσαμε τον αγαπημένο Leary πάρτε και αυτό.

Μέχρι κι αυτό από Tool είναι επηρεασμένο! :stuck_out_tongue: (αν και ο Leary είχε “συμμετοχή” και στο Revolver)

Δεν ανοίγω τα λινκς που στείλατε γιατί δεν υπάρχει χρόνος (πάρτε κι ένα αγαπημένο μου: http://www.youtube.com/watch?v=0cjmvhMznsQ), αλλά awake θα σου το πω όσο πιο απλά μπορώ. Το να γκρινιάζεις γιατί στη λίστα που παρέθεσες δεν υπάρχει το Russian Circles (κι αυτoί από Tool είναι επηρεασμένοι), είναι σαν να γκρινιάζεις που κάποιος στη λίστα του με τις 10 αγαπημένες μοτοσυκλέτες του, δεν έβαλε μέσα κάποιο αυτοκίνητο από τη Φεράρι.

Και μόνο το ότι κάτω από μια λίστα που έχει σχεδόν αποκλειστικά rock και hard rock δίσκους, εσύ κάνεις λόγο για “μέταλ ραντάρ” θα έπρεπε να σε υποψιάζει πως κάπου κάτι κάνεις λάθος. Άκουσε αυτά για τα οποία γκρινιάζεις (και που δεν έχουν σχέση με τους Tool) και τα οποία δεν έχεις ακούσει (το Europe εμένα μου φάνηκε εξαιρετικότατος δίσκος για το είδος του και πιθανολογώ πως δε το έχεις ακούσει) και ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως αλλάξεις κι εσύ άποψη (θα μηδενίσει και το ηλικιακό κοντέρ) και καταλάβεις πως μουσική υπήρχε και πριν τους Tool. Οι συντάκτες του site μια χαρά άποψη έχουν για τους Russian Circles (και πολλοί εξ ημών συμμετείχαν και στο τόπικ τους, αν θυμάμαι εξάλλου συντάκτης το είχε ανοίξει) ευκαιρία να τσεκάρεις κι εσύ τίποτα παραπέρα (όπως το Mono που για μένα ήταν ο δίσκος διαμάντι της χρονιάς :p).

cheers (πρέπει να ελλατώσω τις παρενθέσεις, δεν έχω χρόνο για ανασύνταξη, σόρυ αν δυσκολεύει το κείμενο)

ε ρε παιδιά κούραση όμως.

Το webzine rocking.gr είναι οι συντάκτες του. Απλά πράματα. Αν βρίσκεις κοινά σημεία επαφής με κάποιους από αυτούς το διαβάζεις. Αν όχι, προσπερνάς. Κανείς δε σε υποχρεώνει να το διαβάζεις, και στην τελική τζάμπα είναι, δεν πληρώνεις για να υποχρεώνεσαι να διαβάζεις κάτι που δε σε ενδιαφέρει/καλύπτει.

Το forum rocking.gr είναι οι χρήστες του. Και δρα συμπληρωματικά στο webzine. Αν εδώ μέσα βρεις χρήστες με κοινά μουσικά ακούσματα, τους παρακολουθείς και ψάχνεις τις προτάσεις τους. Επειδή μάλιστα οι ενεργοί χρήστες είναι (προφανώς) περισσότεροι από τους συντακτες, είναι λογικό εδώ στο φόρουμ να παρελαύνουν περισσότερες μουσικές απ’ότι στο σάιτ. Και έχει θρεντ για οτιδήποτε, οπότε οι συντάκτες αγνόησαν το καινούργιο των trabzonspor? πας στο θρεντ των trabzonspor και γράφεις πόσο υπεργαμάτοι είναι και πόσο πατάνε χάμω τους ξεπουλημένους τους fenerbahce που ξεφτιλίστηκαν και ανταλάσσεις απόψεις με άλλους που τους ακούνε και δε σε νοιάζει αν οι συντάκτες τους αγνόησαν.

Πόσο δύσκολο πια?

Α και…

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΡΟΚΙΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΟΝΤΟΜΑΝΙΑΚ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΜΑΕΛ!

Σωστός ο οπλαρχηγός.Εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνω πιο το πρόβλημα κάποιων με το ότι βρήκαν θέση στη λίστα κάποια ονόματα όπως οι U2 ή οι Muse(τυχαία ονόματα).Δεν μου αρέσουν προσωπικά(ίσως λίγο στις αρχές της καριέρας τους οι U2).Aλλά δεν ακούω τον ήχο αυτό και είναι φυσιολογικό να με ξενίζει η παρουσία τους.Αντίθετα λατρεύω τον Levon Helm που ούτε καν κριτική δεν του έχει γίνει και ίσως να μην έχει θέση σε αυτό το site(έχει,αλλά τέλος πάντων).Τι να κάνω,να αρχίσω να παραπονιέμαι και να κατηγορώ τους συντάκτες?
Το rocking είναι ενημερωτικό site.Οφείλει να έχει στις τάξεις του ανθρώπους με διαφορετικό γούστο.Κάποιες προτιμήσεις τους θα συμπίπτουν,κάποιες όχι.Οι περισσότεροι χρήστες θέλετε να συμπίπτουν με τα δικά σας γούστα,κάτι που δεν γίνεται.Και στο κάτω κάτω αν βλέπατε πρώτο στα άλμπουμς που ξεχώρισαν την x,y μπάντα που γουστάρετε θα νιώθατε δικαίωση ή θα την γουστάρατε περισσότερο?Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το σκεπτικό σας.:-k

Να μην παραπονιέσαι αλλά να κάνεις υπομονή και θα την δεις την κριτική… :wink:

:roll:
Ωραίος!

Θα ανέβει μαζί με το live report από τους Mule στο Λονδίνο να υποθέσω; :stuck_out_tongue:

δε μ’ αρεσει αυτο το “αποκλειστικα”, το 1/3 της λιστας εχει μεταλζ μεσα.