30.3.2012 - Universe217 / Sun of Nothing / Tardive Dyskinesia @ An Club

Στο site του An το είδα αλλά δεν έχει ακόμα περισσότερες πληροφορίες

http://www.anclub.gr/lives/

http://www.last.fm/event/3154487+Universe217+at+An+Club+on+30+March+2012

καλη φαση!!!

Είναι μία από τις συναυλίες της χρονιάς. και δυστυχώς αργεί πολύ. Το καλό είναι πως πέφτει Παρασκευή, γιατί με αυτές τις μπαντάρες προβλέπεται τρελά γλέντια. Και ας σημειώσουμε πως το show είναι των Ταρντάιβ για τον επερχόμενο δίσκο (δισκάρα προβλέπεται, αλλά οκ)

Εδώ είμαστε, λιώσιμο!:lol:

Με αφορμή το νέο album των Tardive Dyskinesia, το οποίο αναμένεται μέσα στο 2012, η μπάντα θα παρουσιάσει την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 στο Αν club για πρώτη φορά live το καινούριο της υλικό, καθώς και παλαιότερα κομμάτια, με το νέο τους line up. Μαζί τους θα είναι μερικές απο τις καλύτερες underground μπάντες στην πιάτσα, οι SUN OF NOTHING, UNIVERSE 217 και CUSTOM MADE NOISE (Θεσσαλονίκη), σε ένα άκρως φιλικό κλίμα…

“Εντάξει, άμα δεν ήταν τα φράγκα στην μέση σιγά μην παίζαμε με αυτούς τους μαλάκες. TARDIVE DISKYNESIA λέει. Ώπα ρε φίλε, σιγά να πούμε, πού πας. Εκεί που έχεσαν οι meshuggah ήρθαν αυτοί εδώ. Και ας μην μιλήσουμε για τον σκατοποζερά τον Πέτρο ή τον φαντασμένο τον Μάνθο. Εντάξει, έχουν δύο καλούς δίσκους εκεί και πήγαν και ενα τουρ με τους αμερικανοβλάχους τους Ρropain. Σιγά ρε φίλε χεστήκαμε απο τον φόβο μας. Τέσπα, πάλι καλά που είναι πολλά τα λεφτά!!”
Ηλίας / Sun of nothing

“Αρκετά έχω αηδιάσει με την ελληνική σκηνή και όλους αυτούς τους “σκοτεινούλιδες” aKa SUN OF NOTHING τα skater boyz απο τον Βορρά, που μου την είδαν ξαφνικά το διαμάντι του ελληνικού underground ,μην χέσω. Έβγαλες εκεί τρία δισκάκια που κατά πολλούς γαμάνε και δέρνουν και πούτσες μπλε. Την σήμερον ημέρα όλοι μπορούν να παίζουν μπολοντοζε blastbeats, να ουρλιάζουν σαν πεινασμένοι πτεροδάκτυλοι και να συνθέτουν πεσσιμιστικά έπη. Σιγα τα ωά! Βάλε κανά καρφί στο χεράκι σου μωρή σίσσυ, βάψε το μουτράκι σου ασπρόμαυρο, που μου σκας με το ριγέ μπλουζάκι και την φράντζα!!! ΟΥΥΥΥ ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!”
Νικος / Universe217

“Πάλι καλά που υπάρχουν και οι universe 217 και μπορείς να βγάλεις κανά γκομενάκι σε live! Βλέπεις, είσαι μεταλάς καταβάθος αλλά το πρόσωπο το πας στα live τους για να το παίξεις και λίγο ψαγμένος κλαψομούνης , ενώ στην πραγματικότητα χασμουριέσαι κρύφά και περιμένεις πώς και πώς να τελειώσουν για να πάς να γαμήσεις! Πιο αργοί και απο την καθυστέρηση ρε πούστη μου!! Νομίζω η τελευταία φορά που ήρθε η κοπέλα μου να με δεί live ήταν γιατί παίζαμε με universe, αλλιώς? τεσπα. Έχε χάρη που η Τάνια έχει φωνάρα και σώζει λίγο την κατάσταση. Άσε και το άλλο με τις live εμφανίσεις τους. Μόνο στην χασαποταβέρνα του Σαφρά στον Μαραθώνα δεν έχουνε παίξει! Τους έχω σιχαθεί, τους έχω βαρεθεί και ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που θα τους δώ live!”
Μάνθος / Tardive Dyskinesia

“Σε λεω η Αθήνα βγαζει διαχρονικα τις χειρότερες και πιο ανέμπνευστες μπάντες και ακομα και αυτές που κανουν επιτυχία οπως κατι tardive dyskinesia (αντιγραφη meshuggah), universe 217(γυναικεια φωνητικα-κλισε), sun of nothing(επιπεδο αγγλικων ονοματος junior-B) ειναι επειδη τους παει η διαιτησια και η παραγκα του ΠΟΚ. Ναι ρε,πότε είδες δικη μας συνεντευξη στο hammer? Απλα για να σπαει η κλικα ειπαν να μας φωναξουν να παιξουμε αλλα μας εχωσαν να ανοιξουμε το live γιατι φοβουνται οτι ειμαστε καλυτεροι και θα πουλησουμε περισσοτερα μπλουζακια. 9 να ειστε εκει παιζουμε 35 λεπτα, μετα να φυγετε εκτος αν θελετε να δειτε την χιλιοφορεμενη kylesa μπλουζα του Μανθου!”
Βαγγέλης/Custom Made Noise

AN CLUB, ΣΟΛΩΜΟΥ 13-15, ΕΞΑΡΧΕΙΑ | ΠΟΡΤΕΣ: 20.30 | ΕΝΑΡΞΗ: 21.00 | EΙΣΟΔΟΣ: 6?

Venerate Industries


Catch The Soap Productions

GMS Promotions
http://www.facebook.com/GreekMetalScenePromotion

H αφισούλα τα σπάει :thumbup: Κρατήστε μου μια :oops: και πολύ καλή τιμούλα. Ομορφιές

Επίσης, τα σχόλια των παιδών από τις μπάντες όλα τα λεφτά :lol:

…αυτά είναι… 6 ευρώ λέει…Γαμώ τις αποστάσεις μου μέσα…:x

Το δίκαιο θα ήταν να μεταφερθεί και εδώ για να παίξουν και οι Custom Made Noise εντός έδρας, αλλά άντε βγάλε άκρη με τα λαμόγια του ΠΟΚ.

[B][I][U]Gig teaser 2012[/U][/I][/B]

Το αστειο ειναι οτι συμφωνα με [U]αυτο[/U] πεφτει ιδια μερα με Nightstalker στο Κυτταρο. Και με Atari Teenage Riot στο Gagarin, βεβαια. Aπιστευτο.

Σε πιο απ’ολα θα παει ο bleedin αραγε?

Ο Bleedin πανω απ’ ολα ειναι της παρεας. Οπου πανε οι φιλοι του.

A.T.R.

εκεί θα είμαστε 8)

Έλα μπαμπ για τη συναυλιάρα. Πέρασε ο καιρός! 8)

Aύριο!

Σήμερα!

Possibly maybe,
probably THERE :!:

ΤΡΟ-ΜΑ-ΚΤΙ-ΚΗ εμφάνιση από SUN OF NOTHING χτες :!:
Και συγκινητική ανταπόκριση του κοινού από κάτω.

Ήρθε κι έδεσε με την επική πρόκριση του Θρύλου.

Από τους υπόλοιπους, με ψυχή και προοπτικές οι CUSTOM MADE NOISE, σταθερά κορυφαίοι οι UNIVERSE 217 και πολύ καλοί οι TARDIVE τους οποίους όμως δεν τίμησα μέχρι τέλους ελέω αϋπνίας και δουλειάς σήμερα.

Εγώ τελικά δεν τα κατάφερα :cry:

Επιγραμματικά:

[B]Custom Made Noise:[/B] πάρα πολύ καλοί, με ωραίο γκρουβ και πανέξυπνες αλλαγές.

[B]Universe217:[/B] ανελέητη πόρωση, τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Ακούσαμε το Electrified, ενώ τα Seek, Never και Nothing στο κλείσιμο παρουσιάστηκαν σε τιτάνιες εκτελέσεις.

[B]Sun of Nothing:[/B] χύμα ακατέργαστος ήχος, ωμοί και υπερψυχεδελικοί. Sink, Drowned Out, Catharsis, Impact, Unreached Soul, The prisons you create, και το Hearthealer στο τέλος ήταν απλά συ-γκλο-νι-στι-κό.

[B]Τardive Dyskinesia: [/B]παιχταράδες τα νέα μέλη, τα καινούρια κομμάτια μου άρεσαν αρκετά, και έκαναν ό,τι ήθελαν πάνω στη σκηνή με αποτέλεσμα ένα τεράστιο πάρτυ από κάτω.

Μπράβο σε όλους.

Ξέρετε κάτι όμως? Μερικές φορές οι λέξεις δεν αρκούν για να περιγράψουν πόση ομορφιά υπάρχει μέσα στην ασχήμια που ζούμε. Η μουσική σώζει ψυχές.