|\/|45Τ0ΥΡ4

Ταινίες για να βλέπεις μαστουρωμένος
Μουσική για να ακούς μαστουρωμένος
Οι πρώτοι δίσκοι των Porcupine Tree ήταν σκέτο τριπάρισμα
Ολόκληρο υποείδος που εκθειάζει το μαύρο, μπαφοστονεροντουμ
Πανάθα μου είσαι το πιο σκληρό ναρκωτικό
Άκου το οπωσδήποτε, είναι φυσικό lsd
Μιλάμε για κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων δικέ μου (τεχνητή βραχνάδα, μακρόσυρτα φωνήεντα), να το δεις.
Με το που σκάει το Stone The Crow ξαφνικά όλοι έχουν μια ακατάσχετη επιθυμία να κάνουν ένα.
Χιπστερς, κουλτουριάρηδες
Ό,τι να ?ναι
Ολλανδία
κ.ο.κ. (-α.)

Εντάξει όκεη, κάνεις. Z?butsam. Και το υπέρτατο είναι ότι ακόμα κι αν δεν κάνεις, αυτές τις εκφράσεις θα χρησιμοποιείς. Τόσο σημαντικό στοιχείο της προσωπικότητας σου είναι ρε αδερφέ; Ή της κοινωνίας, ή της ιδεολογίας ή ουατέβερ.

Τι θα γίνει αν εγώ και όλοι όσοι πίνουμε γάλα και το απολαμβάνουμε αποφασίσουμε να γίνουμε cocky γι? αυτό;

Οι Sleep θα βγάζαν το Μilkdrinker;
Το σύνθημα θα ήταν ΜΠΑΟΚΑΡΑ είσαι η λακτόζη που μου παίρνει το μυαλό;
Ντουυυυντ, άκουγα χθες το SunnO))) με κλειστά τα φώτα, πίνοντας γάλα με κακάου, εντάξει τελειότητα.
Fear And Loathing In The Milko Factory

καιταλοιπά. Δεν ακούγεται τόσο έξυπνο ε;
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, νισάφι πια, seriously.

Τι λέτε λοιπόν;

Όχι όμως?

Ε δε μιλάω για όλους, Αναδιατύπωση: αυτό που εννοώ είναι ότι ακόμα και αν τις χρησιμοποιείς, αυτό δε συνεπάγεται απαραίτητα και ότι κάνεις, διότι υπάρχουν πολλοί που δεν.

Δεν καταλαβα…Τι?Δηλαδη εσεις οταν ακουτε SunnO))) δεν πινετε γαλα με κακαο??

Xαχαχαχαχαχα :lol: Milkdrinkers αντι για Dopesmoker

δεν εχει αδικο ο μανος… αυτη η κατασταση εχει παραγινει…αντε και το χρησιμοποιεις στο λογο σου για να περιγραψεις καποιες καταστασεις οπως περιγραφει πιο πανω ο θρεντσταρτερ…το θεμα ειναι ομως οτι η ‘‘κουλτουρα του χορτου’’ αν μου επιτραπει ο ορος εχει γινει και πολυ μεηνστρημ ρε παιδι μου…και καλα αν καπνιζεις αν μιλας συνεχεια γι αυτο εισαι και πολυ in ρε αδερφε…γενικα ολη αυτη η κατασταση εχει γινει πολυ τρεντ και δηθεν…παααααρα πολυ δηθεν ομως…

+1 για το εισαγωγικο ποστ.

Πάλι μαστούρωνε ο Μάνος.

Κοίτα αν μου το 'λεγες πριν από 5 χρόνια, θα λεγα “μαζί σου δικέ μου”.
Αλλά τώρα ξέρωγω δε μου φαίνεται και τόσο in ας πούμε, δεν το συναντάω ιδιαίτερα δηλαδή.

Εκτός αν παραμεγάλωσα βέβαια και πλέον τυχαίνω μόνο σε κυριλέ παρέες στα όρια του μεσοαστισμού που είναι too old για χόρτο και too poor για κόκα.

εγω απλα δεν δινω σημασια. οι περισσοτεροι που κανουν τοσο μεγαλο θεμα γυρω απο αυτο ειναι σχεδον παντα ατομα δηθεν που προσπαθουν να εκπληξουν τους αλλους, αλλα πλεον νομιζω πως κανεις δεν εντυπωσιαζεται με το ποσο μαστουρωμενος ειναι ο αλλος και ποσο συχνα μαστουρωνει.

Ο Μάνος πάλι γάλα έπινε, και σκεφτόταν 'γιατί δεν είμαι κουλ?" όπως κάποτε ο δημήτρης ο πρωην μεταλλάς με το επικό γράμμα στο χάμερ

Kρισπ δεν είναι τόσο ότι μεγάλωσες, όσο ότι δεν το συναντάς στον κύκλο σου.

Ρε ας λένε ο,τι θέλουν, το πιο σπαστικό στην υπόθεση είναι η χασισοδιάλεκτος.
Όποτε έχω βρεθεί σε παρέα που το σκάνε (χαχαχ) ξαφνικά μιλάνε σα διαφορετικοί άνθρωποι (και πριν το σκάσουνε ε. χαχαχ)
Ρε μαν θα το κόψεις εσύ, εγώ θα κάνω τη τζιβάνα. Έλα ποιός θα το κολλήσει. Το σκάω εγώ. Όχι εγώ θα το σκάσω. Καλά άντε σκαστο εσύ αλλά θα μου χώσεις ανάποδη.
ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Να φτάνουν σε σημείο να κάνουν θέμα ποιός θα γλύψει το χαρτάκι μόνο και μόνο για να πουν τη φράση “το κολλάω”. χαχαχ
Ή οι δήθεν τσακωμοί γιατί κάποιος “έσφαξε το πράμα”. Δηλαδή και δύο ευρώ έξω να πέσει ο ένας θα το κάνει θέμα για να μιλήσει για σφάξιμο μπροστά σε άλλους. Παρτα από μένα τα 2 ευρώ ρε παπάρα και βουλώστο

πφφφ , αυτό το πράγμα έχει γίνει της μόδας πλέον , και δν μιλάω μόνο για “ροκ-μεταλ” κύκλους αλλά γενικά . εκτός του ότι τάσσομαι “ιδεολογικά” ενάντια σε κάθε είδους ναρκωτικό , αυτή η φάση είμαι “κάποιος” επειδή φουμάρω δν είναι καθόλου του στυλ μου .

επίσης είναι κάτι που συζητούσα με καλό φίλο τις προάλλες . μου έλεγε πως στην πολή που σπουδάζει είναι ΠΑΡΑ πολύς κόσμος που μαζεύεται σε σπίτια-καταλήψεις κλπ κ απλά “καίγεται” . την επόμενη το λέει σε φίλους κ γνωστούς λες κ έχει καταφέρει κατι φανταστικό . μ έλεγε αυτός ο φίλος πως αυτά τα άτομα καπνίζουν 50 Ε μέσα σε ένα βράδυ “για τη φάση” και συνέχισε λέγοντας πως πραγματικά τα άτομα αυτά δν παίζει να έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους για να δουν πως βγαίνουν αυτά τα 50 Ε . είναι τέρμα κυφήνες και άτομα του λαιφσταηλ -ακόμη κ αν αυτό βαφτίζεται εναλλακτικό- . δν μπορούσα να συμφωνήσω μαζί του περσσότερο .

Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό να πάρετε παραισθησιογόνα που να σας φέρουν αντιμέτωπο με τα όρια του μυαλού και της ψυχής σας;

«Δεν χρειάζεται να παίρνεις ναρκωτικά για να κάνεις όνειρα. Και μου κάνει εντύπωση με όλα αυτά που βλέπω τώρα πια γύρω μου. Λέω καμιά φορά στους ξένους: “Στην Ελλάδα γεννιόμαστε σε excited state (=κατάσταση έξαψης)… δεν χρειάζεται να πάρουμε ναρκωτικά. Είμαστε έτσι από γεννησιμιού μας. Αν πάρουμε και από αυτά, θα φύγουμε… θα ιονιστούμε”».

Δημήτρης Νανόπουλος

“πω ρε πουστη λιωμα γιναμε χθες, 40 σφηνακια ο καθενας ηπιαμε και 5 κασες μπιρες. γαμησε τα, ειχα πονοκεφαλο για 3 μερες.”

γιατι αυτην την περιπτωση σπανια θα την δεις “καπως” ενω αν σου πει καποιος:
“ημουν με παρεα χθες, σκασαμε και ενα μπαφο. ωραια περασαμε”
ξαφνικα ο αλλος γινεται ποζερι και θελει να το παιξει και κουλ και ξερω γω. ποια η διαφορα? και γενικα πως το καταλαβαινετε? απο τον τροπο που το λεει? απο τις λεξεις που χρησιμοποιει? ,μυριζετε τα δαχτυλα σας? γενικα πως?

γιατι γενικα δεν διαφωνω οτι υπαρχουν ατομα που θα το χρησιμοποιησουν για να το παιξουν “μπροστα” ομως υπαρχει και η προκαταληψη απο την αλλη μερια που και μονο στο ακουσμα της λεξης θα καταταξουν αυτοματα τον αλλον στη συγκεριμενη “κατηγορια” ατομων.

σωστος…και αυτο που περιγραφεις συμβαινει και φυσικα πολλοι κοκορευονται και για ποτο το ποσο πινουν και καλα, εγω προσωπικα το ιδιο ‘‘γελαω’’ και με τετοιους…

και δεν ειναι καμμια προκαταληψη και καμμια αυτοματη κατηγοριοποιηση ατομων…τη συμπεριφορα τον ποζερισμο και γενικοτερα την υιοθετηση μιας και καλα ψευτοκουλτουροεπαναστατικης διαθεσης/τροπου ζωης κρινεις…με εναν που το πινει γτι ετσι γουσταρει και δεν λεει σε κανεναν τιποτα νταξ γιατι να εχω κατι…αλλα γενικοτερα αυτο το φεηκ και καλα με το χορτο και η προβολη του ως κατι κουλ και γαμω ειναι που μου τη σπαει εμενα προσωπικα…

προσωπικά βαγγέλη και οι δύο θα με πειράξουν το ίδιο . γτ αν γνωρίζω το άτομο το οποίο λέει κάτι τέτοιο ξέρω αν το λέει για λόγους ποζεριάς ή όχι .

φυσικά όμως ισχύει αυτό π αναφέρεις , οτι δηλαδή τα ντράγκια αμέσως σε ξεχωρίζουν είτε με καλή είτε με κακή έννοια .

Εγώ προσωπικά δε βλέπω κάπως ούτε το ένα ούτε το άλλο. Για άλλο πράγμα μιλάω στο αρχικό ποστ.

Όχι ότι είσαι οφφτόπικ, γενική κουβέντα κάνουμε, απλά για να ξεκαθαρίζω τη θέση μου.

Πάντως αυτό το γκολ του χαβίτο, σκέτο τριπάρισμα λέμε, καλύτερο και από τρίφυλλο. Πάμε μωρή αρειανάρα, όλα τα ναρκωτικά για χάρη σου~!

αυτο ακριβως…και το συνανταω ολο και πιο συχνα απο τωρα…στο λυκειο…απο ηλικιες 16-17…ωπου ξερω γω μπορουν να σπαταλησουν ενα σαββατοβραδο για να παν να “σκασουν” στα πανεπιστημια ξερω γω μονο κ μονο για να το διατυμπανισουν…

θελετε κεφαλι μωρε ζωα? ΜΑΛΑΜΑ!

8α φαω κραξιμο αλλα οκ:

ολο αυτο το 8ρεντ το 8εωρω φαουλ απο την στιγμη που στα οφ τοπικ με μια γρηγορη ματια υπαρχουν τουλαχιστον 3 θρεντς με 8εμα :

  1. ποια μπυρα προτιματε
  2. μπυρα η κρασι
  3. ποιο ειναι το αγαπημενο σας ποτο

δλδ το αλκοολ δεν ειναι ντραγκ8O8O8O8O???

Λεμε σε 14χρονα το οτι να πινουμε μπυρα ειναι γαμάτο?

α οκ το αλκοολ ειναι νομιμο, το ξεχασα #-o

μονο και μονο επειδη στην ελλαδα ειναι παρανομο δεν 8α εκανα ενα πολλ " sativa or indica?" (το οποιο παρεπιπτοντως 8α ηταν το αντιστοιχο του “κρασι ή μπυρα?” αλλα μην ειμαστε και υπερβολικοι,non:)?

ps:επισης μην βιαστειτε, δεν υποστηριζω τη |/|45Τ0ΥΡΑ.αν 8ελετε να κανουμε σχετικη κουβεντα ειμαι μεσα. απλα με τοσα πραγματα που υπαρχουν στο οφ τοπικ, δεν νομιζω οτι ηταν ατοπημα το συγκεκριμενο 8ρεντ με τις ταινιες

Θα φας κράξιμο επειδή δε διαβάζεις προσεκτικά ;ρ

Πρώτον δε λέω πουθενά ότι είμαι κατά των “ντραγκς” και δεύτερον δε λέω πουθενά ότι ήταν ατόπημα το θρεντ με τις ταινίες.

Το θέμα δεν είναι το χόρτο αυτό καθ’ αυτό, αλλά ότι έχει γίνει trendy. Δε βαριέσαι, μόδα είναι θα περάσει.