Αγαπημένος Κιθαρίστας 80s/90s

Περι ορεξεως…

Εγω θα βαλω τον φιλο μου τον Μαρκ Κνοπφλερ

Ψηφισα αλλος.
Ειναι 2 και ειναι οι κυριοι Kerry King/Jeff Hannemann

O Rhoads και ο Petrucci ειναι ανετα στους καλυτερους των δεκαετιων αυτων. Ο Malmsteen το χανει καπου, αλλα τεχνικα ειναι θεος. Εχει βγαλει και ορισμενους ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ κυριολεκτικα δισκους. Τρανο παραδειγμα το Trilogy 8)

O Slash εχει στυλακι και σε πορωνει αρκετα, αλλα σε συγκριση με τους παραπανω ειναι ενας αμπαλος και μισος.

Οσο για τον Vai και τον Satriani ας μη μιλησω…Ειδικα αυτος ο Vai μου τη δινει απιστευτα τρελα στα νευρα. Οι εκφρασεις του κυριως…Ψωναρες που δεν ξερουν τι παιζουν και εχουν δημιουργησει ενα παλιοσπαστικο στυλακι του και καλα τελειου κιθαριστα. #-o

τι ακουσες απο βαι και δεν σ’αρεσε?

πραγματικα απιστευτοι κιθαριστες, επρεπε να ειναι στις επιλογες του πολλ

Για τα υπολοιπα που ειπες οκ γουστα ειναι αυτα,αλλα αυτο που λες ειναι αντικειμενικοτατα λανθασμενο και αβασιμο.

Βασικα εχεις δικιο, το εγραψα πολυ λαθος…Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ξερουν τελοια κιθαρα/δεν ξερουν τι παιζουν…με πιανεις? :stuck_out_tongue: Ειναι λιγο αντιφατικο με οσα λεω αλλα δεν ξερω, μου την δινουν ρε γαμωτο! :stuck_out_tongue:

Ξεχασα να γραψω το “απλα”…απλα δεν ξερουν τι παιζουν…

O Slash παταει ανετα κατω Petrucci και Malmsteen…8)

#-o #-o 8O :lol:

hammett ανεπαναλητα solos

ειδικα στο Kill em all

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

-.- !!!

Πλακα κανεις , σου αρεσουν δισκοι του malmsteen και δεν μπορεις να βρεις μελωδια και μουσικοτητα στον Vai kai ton Satriani ειδικα στον δευτερο. ελεος.Σχετικα με το ψωναρες , δεν ειναι μυστικο οτι ο χοντρος ειναι το πιο ψωνισμενο ατομο που επιασε ποτε κιθαρα(ΣΚΕΨΟΥ,και μιλαμε για ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ)

Κι εγω προτιμω οποιοδηποτε κομματι του Slash απο οποιοδηποτε κομματι των Petrucci, Malmsteen…

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ο Slash έπαιζε μουσική, οι άλλοι επίδειξη.

Ο Slash μου τη σπάει πολύ (όπως και οι υπόλοιποι Guns) κι έτσι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Ρίχνω Jeff Loomis. :respect: Kαι Dimebag βεβαίως βεβαίως.8)

Oi 3 agapimenoi mou ki8aristes einai oi ekseis :

RUDOLF SCHENKER (Scorpions)

THOMAS JOUNGBLOOD (Kamelot)

CRISS OLIVA (Savatage)

Για τον…Buckethead(ονομα δεν εχει αυτος?) τι γνωμη εχετε? Προσωπικα νομιζω οτι ειναι πολυ καλος κιθαριστας , με ταλεντο(στο madagascar των GNR αυτος δεν συμμετειχε?) και απλα επειδη αρνειται να βγαλει τον τενεκε απο την κεφαλα του γιαυτο πιστυεω οτι χανει πολυ σε image. Μαλιστα ο οζζυ σε μια συνεντευξη ειχε πει οτι ειναι καλος. Βγαλε τον τενεκε ρε ανθρωπε απο πανω σου!#-o

Slash είναι αυτός. Ξεχνιώνται τα solos του November rain και του Paradise City ή του Sweet Child o Mine? Δεν νομίζω…

To πραγματικο του ονομα ειναι ειναι Brian Carol η καπως ετσι και ητανε μαθητης του Paul Gilbert.Και ναι ειναι πολυ καλος κιθαριστας αλλα αντιθετα πιστευω οτι η μασκα του MichaelMayers απο το Helloween που φοραει(παρ’οτι τη βρισκω γελοια) τον κανει να κερδιζει δημοτικοτητα

Συφωνω ! Αν δν ειχε τη μασκα θα ηταν απλα ενας ακομα παπατζής κιθαριστας , με την μασκα ομως ειναι ενας καραγκιόζης παπατζής κιθαριστας. :stuck_out_tongue: :lol:
Φυσικα και με την μασκα κερδιζει δημοτικοτητα , σε κινει το ενδιαφερον και την περιεργεια με αποτελεσμα να σε αποτυπωθει στη μνημη και να ψαξεις ισως πιο ευκολα πληροφοριες γιαυτον παρα για εναν αλλον χωρις μασκα.
Τεσπα , γουσταρω πολυ τα χοσιδια που ριχνει. Κατα τη γνωμη καθαρα επιρεασμενος απο Gilbert (μιας και ηταν και καθηγητης του) και απο Slash και γενικα Guns ‘n’ Roses.