Bleeding, αυτοί οι Meatjack φέρνουν καθόλου σε Coalesce?
Α, ρε συ,πες κιόλας,γιατί θεωρείς το Blood Mountain κακό δίσκο?
Bleeding, αυτοί οι Meatjack φέρνουν καθόλου σε Coalesce?
Α, ρε συ,πες κιόλας,γιατί θεωρείς το Blood Mountain κακό δίσκο?
Δεν έχω εντρυφήσει τόσο στους Coalesce για να αναγνωρίζω την επίδρασή τους. Μπορεί, αλλά εγώ δεν το διακρίνω. Today is the Day μου ήρθανε με τη μία στο μυαλό πάντως.
Το Blood Mountain το θεωρώ κακό δίσκο γιατί απλά δε μ’αρέσουν οι συνθέσεις του.
ok, ρωτώ διότι δεν τους έχω ακούσει τους τύπους. γιατί όχι όμως (εν ευθέτω χρόνο βεβαίως,έχω λίστα προτεραιοτήτων:p)
Για το Mastodon ρωτώ διότι είχες κάνει συσχετισμό με τη φάση"γραφω σε περιοδεία", γι’αυτό σε ρώτησα. Και μου φάνηκε λίγο περίεργο. Οκ then.
Χαχα, κανονικά θα άνοιγα και κουβέντα για το Option Paralysis τώρα,αλλά θα το ξεχειλώσουμε το θέμα μετά,οπότε μάλλον όχι. Πάω να ακούσω Gaza
btw που λεμε
βγηκε και νεο ion dissonance
Μια μπάντα που δεν μπορώ να ακούσω καθόλου για κάποιο λόγο.
Ωραίο timing! Πάνω που σκεφτόμουν να κάνω κάποια αναφορά σε αυτούς.
Λοιπόν, η συγκεκριμένη μπάντα νομίζω πως έχει φτιάξει έναν ήχο αρκετά προσωπικό, και είναι από τις μπάντες που ενώ έχουν ενστερνιστεί σε σημαντικό βαθμό την νοοτροπία / τεχνοτροπία των Meshuggah, ΔΕΝ κλέβουν. Παρ΄όλα αυτα δεν με τρελαίνουν, και παρότι έχω ακούσει πολύ το τελευταίο τους, το Minus the Herb, δεν έχω σκαλώσει τρελά μαζί τους.
Όμως είναι αξιόλογοι, και στην Greca δεν τους ξέρει κανείς. Επίσης ,πρέπει οπωσδήποτε να πω ότι οι Ion Dissonance έχουν ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΛΙΝΙΚΑ ΨΥΧΡΟ ΗΧΟ που έχω ακούσει σε ριφφς κιθάρας. Μην πεταχτεί λαός να πει για Meshuggah, Immortal, Godflesh κτλ. ότι είναι μακράν πιο “κρύες” μπάντες, γιατί δεν αναφέρομαι στο γενικότερο feel. Αυτό με σκαλώνει περισσότερο με αυτούς, οι κιθάρες τους πραγματικά είναι κουρδισμένες στο Βόρειο Πόλο.
Α, πάντως καμμία σχέση με mathcore, έτσι ? Δεν έχουν τίποτα το -core, δεν κολλάει να αναφέρονται εδω μέσα
εεε??
για τους ion dissonance μιλας??
το ντεμπουτο τους παντως ειναι καργα mathcore
και τι εννοεις οτι δεν εχουν core στοιχειο καθολου
δηλαδη που τους βαζεις? τεχνικο death metal???
Έχω ακούσει Solace & Minus the Herb. Που το βλέπεις το core εσύ? Κάργα μεταλλάδες είναι. Math ναι, συμφωνώ, αλλά τότε πρέπει να βάλουμε εδω μέσα όλες τις σκληρές μπάντες που αλλάζουν χρόνους συχνα
Δεν θέλω να τους κατατάξω κάπου. Η βάση μάλλον είναι το death, αλλά δεν μου κάνει ο όρος. Πάντως είναι μεταλλάδες ρε συ! Εντοπίζεις κανα hardcore σημείο που μου διαφεύγει?
δεν εχει core αυτο το τραγουδι?
βεβαια πλεον εχουν γινει περισσοτερο “τεχνικο” deathcore
αλλα ξαναλεω το ντεμπουτο τους ειναι mathcore
και
ποσταρω κομματι απο κει
για να κατοχυρωσουν τη θεση τους εδω…
ΟΧΙ ! ! ! Που είναι το core? To core παραπέμπει σε hardcore ρε συ! Το kneel, και όλο το Minus the Herb, είναι τίγκα μέταλ! Math-ε,πειραματικό, γυροφέρνει το mathcore,καμμία αντίρρηση, αλλά δεν νομίζω πως είναι.
Τεσπα,ταμπέλες και παπαριές,το ξανάπα ότι ο όρος αυτός έτσι κι αλλιώς είναι ένας κουβάς. Ωραία μπάντα στην τελική
don caballero κανεις?
mathcore asyftao, όχι math rock
edit: και μη μου πεις ότι σ’αρέσουν, είναι το πιο random σκατόπραμα ever
απλά γαμάει ο drummer
ok!
εχουμε διαφορετικη αποψη για το core
στην συγχρονη μουσικη
για να καταλαβω
hatebreed, stabbin ground για σενα ειναι metal?
Προφανώς είναι και hardcore, βέβαια . Αλλά σε αυτές τις μπάντες είναι πολύ σαφέστερος ο συνδυασμός, και το υπόβαθρο επίσης είναι ξεκάθαρα hardcore. Oι Ion dissonance παίζουν εντελώς αλλιώς, δεν συμφωνείς? Πιστεύεις ότι είναι συγκρίσιμες αυτές οι μπάντες μεταξύ τους?
Όπως και να’χει δεν πειράζει, έχουμε άλλη άποψη και δεν είναι κακό αυτό. Καλή μπάντα στην τελική,αυτό έχει σημασία. Ακούστε τους όσοι δεν το έχετε κάνει
δυο αλμπουμ τους μου ψιλοαρεσουν βασικα
Παιδιά σόρρυ που επεμβαίνω αλλά διάβαζα με πολύ ενδιαφέρον όλα αυτά που γράφετε.Πολύ υψηλό το επίπεδο του φόρουμ.Συμφωνώ σχεδόν σε όλα που προαναφέρατε (εκτός από τους απαράδεκτους Psyopus βέβαια-χεχε)…
Απλά ήθελα να πω πως δεν έχει αναφερθεί ακόμα το ΕΠΟΣ των Ελβετών θεών Shora-Shaping The Random…Οι περισσότεροι βέβαια τους γνώρισαν με το post-instrumental Malval και είναι πιθανόν να αγνοούν το παρελθόν τους…Αλλά αυτό το δισκάκι είναι ένα πραγματικό mathcore αριστούργημα!
Ναι κι εγώ από αυτούς που τι αγνοούν είμαι. Είμαι αρκετά περίεργος να δω τι παίζουν οι τύποι στο δίσκο που αναφέρεις,δεδομένου του μουσικού τους παρόντος (? υφίσταται?)
Δλδ ξέρω ότι έχουν κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο δισκίο, αλλά δεν έχω ακούσει.
Οι Spiral Architect ανήκουν σ’αυτή την κατηγορία ή μπαααα;